Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, maggyxflame napisał:

Ja czekam już pół roku i to w przypadku kilku rożnych kwestii. 

Pół roku?! Poważnie? Jestem w szoku. Ja na szczęście nie mam tak złych doświadczeń. Jasne, że na odpowiedź czasem trzeba było poczekać (szczególnie w wakacje), ale najdłużej był to może okres ponad miesiąca...

Ano tak... Ile miesięcy trwało przykładowo walczenie o swoje odnośnie nagłych punktów karnych za tekst widmo. Próbowano mi nawet wmówić, że chodzi o pewien tekst, który został napisany kilka miesięcy temu. Na szczęście nie udało im się tego ugrać, gdyż wiedziałam, kto jest zleceniodawcą i udowodniłam im, że tekst ten został dawno zatwierdzony, oceniony na 6 i widnieje na stronie klienta. To tylko krótkie streszczenie i przykładowy problem.

Alexandra - no to nieźle, nawet nie da się tego skomentować, przecież to wychodzi prawie 100 zł różnicy  (nie wspominając już, że po stawkach z serwisu to jest naprawdę dużo pracy). Ja przyznam szczerze, że nigdy tego jakoś nie sprawdzałam skrupulatnie, bo wydawało mi się, że skoro system liczy automatycznie, to wszystko jest OK. Napisz, jak się rozwiąże problem :)

Zamiast 30- 3 zł, zamiast 70- 56 zł. Może źle napisałam, to razem daje ok. 44 zł. Niby nie jest to dużo, ale jestem w szoku, ponieważ nigdy coś takiego mi się nie przytrafiło. Chciałam zlecić wypłatę wczoraj, ale nie wiem co mam robić w tym przypadku. Też jakoś nigdy nie przykładałam wagi do tych mejli z podsumowaniem zlecenia, a jednak. 

firma najprawdopodobniej nie żyje, nie odpisują na meile, zadzwonić nie można, wpłaty nie są księgowane (wiszą) oczywiście z konta mi zeszły, zdecydowanie nie polecam, miałem w miarę pilne teksty, a tak kasa poszła w błoto, bo zwrotu się nie spodziewam !!! nigdy więcej TB

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

@YedenJa czasem korzystam z goodcontent.pl, gdyż w textbookers nie podobało mi się to że są sztywne stawki za teksty, w goodcontent jak potrzebujesz pilnie tekstów, to wiesz, że jak ustawisz ponadprzeciętne stawki za tekst to zostanie to zrealizowane w ciągu godziny, a na TXB musiałem czekać 96h jak jakiś copy wykonał zlecenie, bo TXB zaoferował 15% bonusu za zlecenie z powodu deadline.

Edytowane przez noupe