Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą, iwonapracaa napisał:

@pawig Tego nie wiem, ale kiedyś dostałam tekst związany z prawem. Musiałam wstawić trzy zdania jakiegoś tam przepisu, bo inaczej tekst nie miałby sensu. Pozmieniałam te słowa, które się dało (z dwa, trzy), a i tak nie przeszło. No, ale ciężko sparafrazować ustawę, a moim zdaniem to nawet nie powinno się tego robić. Tyle, że to było zaplecze, a nie precel. A tutaj zobacz, że w tym ostatnim przykładzie bkartol jest identyczne zdanie, nic nie zmienione. Więc jak system mógł tego nie widzieć.

Ciekawe czemu TB nabrał wody w usta i nie dba o klienta ... I swoje dobre imię? @TextBookers.com

Jak odrzucili mi raz precla na 6 tyś znakó za brak jednego przecinka (choć za poprzednich 29 miałem ocenę 6) to zrezygnowałem z TB

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Są tacy klienci, którzy zlecą coś raz na pół roku, są złośliwi (bo mogą), a ich interesy i tak są ponad copy. Bezpodstawne reklamacje typu "Poprawione? A w sumie i tak to skopiuje, ale napiszę, że tego nie chcę, bo tak." - ja piszę dużo i byłam niejednokrotnie stratna w takich sytuacjach w imię tego, że klient ma zawsze rację. Sama piszę precle sporadycznie, ale jeśli bkartol był uczciwym i stałym zleceniodawcą, to nie rozumiem dlaczego tak go potraktowano.

• Like 1

1 godzinę temu, bkartol napisał:

Żegnam zatem @TextBookers.com, nie potraficie zapewnić chociaż podstawowej jakości pisanych tekstów.

Zlecałem dużo i część tekstów była ewidentnie przerobiona innych artykułów z dużych stron poprzez wstawianie synonimów.

To że wasz system nie wychwytuje plagiatów...to jest wasz problem i błąd, podobno konkurencja radzi sobie z tym.

Przykłady poniżej:
Oryginał:
"Półki sklepów z zabawkami wręcz uginają się pod ciężarem przeróżnych zabawek. Znajdziemy na nich bardzo dużo zabawek z plastiku, ale również zabawki z drewna, którego używano do tworzenia zabawek już przed wiekami. Nadal mają one swoich wiernych zwolenników, dlatego zobaczmy, jaką przewagę mają zabawki drewniane nad plastikowymi. .."

Kopia...i wg textbookers tekst oryginalny
"Półki sklepów z zabawkami wręcz uginają się pod ciężarem różnych zabawek. Odnajdziemy na nich niezwykle dużo zabawek z plastiku, lecz także zabawki z drewna, jakiego wykorzystywano do stworzenia zabawek już przed wiekami. Wciąż mają one swoich oddanych wielbicieli, więc zobaczmy, jaką przewagę mają zabawki drewniane nad plastikowymi... "

Następne, oryginał:

"W dzisiejszych czasach huśtawka dla dzieci to jedna z najlepszych możliwych form zabawy połączonej z aktywnością fizyczną. Mogą korzystać z niej nawet niemowlaki, oczywiście pod warunkiem że jest ona odpowiednio dopasowana do umiejętności i wagi maluszka. Wybierając huśtawkę musimy kierować się przede wszystkim względami bezpieczeństwa... "

Kopia...textbookers:
"W obecnych czasach huśtawka dla dzieci to jedna z najlepszych potencjalnych form rozrywki związanej z aktywnością fizyczną. Mogą korzystać z niej chociażby niemowlaki, niewątpliwie pod warunkiem iż jest ona dobrze dobrana do umiejętności oraz wagi brzdąca. Wybierając huśtawkę musimy kierować się przede wszystkim względami bezpieczeństwa... "

Kończę swój budżet i przenoszę się gdzieś indziej, a jeśli chcecie kiepskich synonimizowanych tekstów to textbookers będzie dla was Najlepszym wyborem

Hahaha, jeżeli to prawdziwy przykład, to jestem w niemałym szoku. Plagiat jest na tyle bezczelny, że nawet się zastanawiam jak trzeba być pozbawionym godności żeby oddawać coś takiego i żądać za to pieniędzy. Jednak co mnie jeszcze bardziej bije po oczach to poziom tego "tekstu". "Tekst" o zabawkach to wręcz przykład jak nie pisać precli seo. 

1 godzinę temu, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

@bkartol, zapraszam do przetestowania naszej platformy - my korzystamy z zewnętrznego programu antyplagiatowego, który radzi sobie ze znaczną synonimizacją, przestawianiem szyku wyrazów i tym podobnych ;)

Proszę o maila na kontakt@goodcontent.pl, a podrzucę środki testowe, żeby mógł Pan przetestować system bez zobowiązań :)

Pozdrawiam,
Bartłomiej Tokarski
Założyciel GoodContent.pl

Kilka dni temu złożyłem wniosek o rejestrację i nadal mnie nie zaakceptowaliście! :D

Pamiętam jak zaczynałam pisać, i trafiłam tutaj po raz pierwszy. I powiem Wam że okropnie tęksnie za tymi precelkami na 6000 znaków- proste, bez myślenia. I szczerze powiem, że mam nadzieje, że te czasy wrócą :D

Edytowane przez Emi93