Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostanie słowne ostrzeżenie za spamowanie tematów konkurencji.  Macie zakaż udzielania się w tematach konkurencyjnych zarówno kierownictwo, pracownicy,  osoby "kibicujące" (wiemy o co chodzi). Pozdrawiam

p.s kolejnego ostrzeżenia nie będzie - temat zniknie z tego forum.

• Thanks 1

@bkartol Bardzo przepraszamy z długi czas rozpatrywania tych reklamacji. Było tego sporo, ale copywriterów którzy realizowali zlecenia przez wklejanie prawie identycznych tekstów przy pomocy synonimów zablokowaliśmy.

Zachęcamy w taki sytuacjach przede wszystkich do korzystania z funkcji reklamacji zamiast zatwierdzania tekstów. Ale oczywiście przy dużej ilości zleceń nie zawsze da się takie sytuacje wychwycić.

Staramy się na bieżąco poprawiać jakoś platformy, dbamy od szybkie wypłaty dla copywriterów i staramy się poprawiać jakoś obsługi zgłoszeń, choć niestety zdarzają się opóźnienia za które serdecznie przepraszamy.

Widzimy po statystykach coraz większą ilość aktywnych copywriterów, z czego bardzo się cieszymy. Natomiast znamy obecny problem szybko znikających zleceń. Mamy kilka pomysłów jak temu zaradzić przez dodatkowe zlecenia, pracujemy nad kilkoma funkcjonalnościami.

Życzymy wszystkim miłego dnia i do usłyszenia,

Zespół TextBookers

23 minuty temu, MaxPan napisał:

p.s kolejnego ostrzeżenia nie będzie - temat zniknie z tego forum.

Mam nadzieję, że nie chodzi o ten temat. Nie wypowiadamy się w tematach konkurencji.

• Thanks 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Dla mnie to takie dziwne było, o ile z TB nie korzystam to coś tam zarobiłem ale że GC spamuje aby wpaść do nich? Jaka róż nica gdzie piszesz, tam gdzie okazja to akceptujesz warunki lub nie

A reszta niech się weźmie za pisanie a nie "Domysły i analizowanie" bo już waszych pierdół nie da sie czytać

• Like 3
  • Thanks 1

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Bez obaw, wrócą :) I to te same (rankingi, długie precle, niskie zarobki, słabe oceny, ogólny wyzysk). 

14 godzin temu, Wwwoman napisał:

Potwierdzam, odpowiedź na moje pytanie dostałam ostatnio tego samego dnia.

Ja tak samo. Ogólnie pomijając czas, to jakość obsługi zawsze była na plus (przynajmniej dla mnie). 

• Like 1

Jeżeli nie odpowiadają wam stawki to zawsze istnieje wiele innych rozwiazań jakich zastosowanie może wpłynąć na większe nie tylko zarobki ale stabilniejszą ilość zleceń

Dodatkowo widzę, że niektórzy wciąż pisanie traktują jak jedyne źródło dochodu..ludzie to dodatek pod taką postacią jak wam wpadnie 50 czy 100 zł za siedzenie to powinniście się cieszyć z takiej dodatkowej dniówki 

• Like 1

Przed chwilą, Herkules napisał:

Dodatkowo widzę, że niektórzy wciąż pisanie traktują jak jedyne źródło dochodu..

dla mnie to jest jedyne źródło dochodu, ale na Tb nie piszę :P a jak pisałam to się cieszyłam, że mogę dorobić. A to, co się wtedy nauczyłam wykorzystuję teraz. A teraz maruderzy wieczni. Szkoda tylko, że za darmo chce im się posty pisać, a precla już za złotówkę nie klepną, bo to wyzysk.

• Like 2

43 minuty temu, iwonapracaa napisał:

@Herkules Spokojnie, ja wymieniłam tylko najpopularniejsze tematy na forum :) Osoby odpowiadające za te "problemy" aktualnie dały sobie na luz, a więc nastała chwilowa cisza. Ktoś, kto nie śledził dyskusji może nie być zorientowany.

Potwierdzam, p. Iwona jest ostatnią do narzekania :) a lamenty wrócą, jak i zlecenia wrócą, teraz to płaczki doceniają pracę, jak jej nie ma i tęsknią za pisaniem, a jak się pojawią zlecenia, zacznie się od nowa

• Like 1
  • Haha 1

Nie wchodzę w dyskusje interpersonalne, dla mnie TB był dobry na samym początku :) zresztą jak seotext czy innych platform od kiedy jest useme wcale z nich nie korzystam (i piszę wszystko od precli po opisy 300-500 znaków za złotowkę :)

Miłego dnia 

Edytowane przez Herkules

W sumie to się zgadzam, że narzekanie jest bez sensu, bo i tak nic nie daje, ale w tej chwili dość nieładnie napisałeś, że "jak Wam wpadnie 50 czy 100 zł za siedzenie, to powinniście się cieszyć". Nie ma znaczenia, czy ktoś traktuje pisanie jako stałe zajęcie czy dodatkowe, ale skoro ktoś, kto też zajmuje się tym pisaniem, pisze, że wpadnie Wam za siedzenie (w domyśle nicnierobienie), to niby jak potencjalni zleceniodawcy  mają szanować naszą pracę i traktować ją poważnie? Na pewno nie za siedzenie, tylko za zrobienie czegoś, co komuś jest potrzebne.

1 godzinę temu, Herkules napisał:

Jeżeli nie odpowiadają wam stawki to zawsze istnieje wiele innych rozwiazań jakich zastosowanie może wpłynąć na większe nie tylko zarobki ale stabilniejszą ilość zleceń

Dodatkowo widzę, że niektórzy wciąż pisanie traktują jak jedyne źródło dochodu..ludzie to dodatek pod taką postacią jak wam wpadnie 50 czy 100 zł za siedzenie to powinniście się cieszyć z takiej dodatkowej dniówki 

• Like 2