Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś trafiłam (jedno wejście na TB) na trzy opisy produktów w sumie na 10 800 zzs, ale to wyjątek. Opis zleceń będę musiała dokładnie analizować przez kilkanaście minut, ale jak rozgryzę, to powinno być z górki. Jestem szczęściarom lub masochistom za taką stawkę. W rzeczywistości są to opisy na stronę internetową typu: o nas, serwis itp. 

JFK nie żartuję, sama byłam pod wrażeniem (stąd błędy w poście), ale prawda jest taka, że te teksty powinny być w kategorii specjalistyczne. Strona to wizytówka firmy, musi być perfekcyjna. U mnie zawsze początek miesiąca jest luźny, więc biorę z TB. Nie spodziewałam się takiego strzału na TB. I żałuję, że kliknęłam. Wskazówki nie do końca jasne, nie do końca wiem, czego oczekuje klient (brak kontaktu uniemożliwia dopracowanie), na stronie zamiast tekstów cytaty po łacinie z Cycerona. Kliknęłam, mój problem. Tylko gdzie jest moderator. 

Nie ma co brać zleceń w ciemno. Staram się patrzeć na szczegóły zlecenia od kiedy wzięłam tematyczne i ślęczałam nad nimi o wiele za długo, bo przecież byle czego nie oddam. Mnie boli kiedy są precle do pisania, a ja mam zaklepanych np 5 zleceń i nie mogę napisać precelka na rozluźnienie, bo muszę realizować jakiś tematyczny o kontenerach magazynowych czy ogrodzeniach panelowych.

@Gocha Stały klient nie powrócił, tylko jest cały czas regularnie i akurat te zlecenia są bardzo w porządku, opisy robi się lekko i szybko, zrobiłam ich co najmniej 150, zawsze są szybko zatwierdzane, żadnych odrzutów, poprawek itp. Dla mnie konkret. Stawka wiadomo.. temat nie raz wałkowany

Faktycznie branie zlecen w ciemno jest ryzykowne tylko ze teraz inaczej nie da sie zlapac niczego... Tez kiedys w ciemno wzielam jedno zlecenie i pozniej sie meczylam.mam czasem wrazenie ze niektorzy zleceniodawcy w zyciu sami nic nie napisali i ich wymagania sa nierealne np tekst na 1200 znakow a do tego zalecenia ze tekst podzielony na kilka akapitow srodtylulow i wiele innych wymagan...

6 minutes ago, maciej_maciej said:

Masakra. Zaplecze przyszło. Klikam w szczegóły w celu informacji i zlecenie znika :P To nie pierwszy raz tak z zapleczami. Ktoś chyba cały dzień siedzi i naparza F5.

Dokładnie, a ja nie chcę rezerwować nic w ciemno, bo się można potem nieźle naciąć. Nie ma niestety opcji rezygnacji z tekstu. Widzę, że jednak niektórym to nie przeszkadza i w ciemno biorą co leci :D