Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, CzasemSeCośNapiszę napisał:

Takie też mam wrażenie, że od paru miesięcy to tu takie zapętlenie widać:).

Być może. Doceniam każdą pomoc, ale to juz gadanie w kolo o tym samym. Stwierdzilam fakt po prostu. 

Co najlepsze w kolo mi ktos powtarza, ze nie ma co sie goraczkowac hehe. 

Edytowane przez JFK

• 2 tygodnie później...
Dnia 4.06.2019 o 18:14, JFK napisał:

Jeżeli ktoś uważa, ze wszystko co się mówi i pisze jest o nim, a co więcej atakiem na niego to znaczy, ze jest niepewny siebie, niedowartosciowany i ma kompleksy, bo czuje sie od kogos gorszy.  

Kompleksy to nie tylko krzywy noz i grube uda. No ale żeby to zrozumieć potrzeba samoswiadomosci. 

wiem, że temat trochę stary, ale wtedy nie mogłam odpisać - rozczaruję Cię pewnie, ale nie mam żadnych kompleksów, powiem więcej - uważam, że jestem bardzo mądra, inteligentna i tolerancyjna, szanuję innych, ale również oczekuję szacunku od różnych, także agresywnych osób, bo wszystko, o czym piszę to moje odczucia, a nie  wymyślone przykłady. Jestem za to zniesmaczona panującą tu atmosferą wrogości,  gdyż udzielam się także na innym forum i tam panuje atmosfera przyjaźni i wsparcia - jesteśmy sobie równi, pomimo że dzielą nas różnice w poglądach czy doświadczeniach. Żadne z nas nie napada na drugą osobę a wręcz ją wspiera w problemach i daje wskazówki jak można czegoś uniknąć czy coś rozwiązać. Szkoda, że na tym forum istnieją tylko albo roszczeniowcy, albo krytycy, albo agresorzy - znaleźć normalną osobowość, przyjazną innym, jest tu naprawdę trudno, a przecież pracujemy w jednej firmie.

22 minuty temu, Joanna53 napisał:

wiem, że temat trochę stary, ale wtedy nie mogłam odpisać - rozczaruję Cię pewnie, ale nie mam żadnych kompleksów, powiem więcej - uważam, że jestem bardzo mądra, inteligentna i tolerancyjna, szanuję innych, ale również oczekuję szacunku od różnych, także agresywnych osób, bo wszystko, o czym piszę to moje odczucia, a nie  wymyślone przykłady. Jestem za to zniesmaczona panującą tu atmosferą wrogości,  gdyż udzielam się także na innym forum i tam panuje atmosfera przyjaźni i wsparcia - jesteśmy sobie równi, pomimo że dzielą nas różnice w poglądach czy doświadczeniach. Żadne z nas nie napada na drugą osobę a wręcz ją wspiera w problemach i daje wskazówki jak można czegoś uniknąć czy coś rozwiązać. Szkoda, że na tym forum istnieją tylko albo roszczeniowcy, albo krytycy, albo agresorzy - znaleźć normalną osobowość, przyjazną innym, jest tu naprawdę trudno, a przecież pracujemy w jednej firmie.

Ok. Jak uwazasz. Nie chce mi sie juz wałkować tego tematu. Powiedzenia w pracy zycze. 

3 godziny temu, kluskaKRK napisał:

No czy ja wiem, zleceń lepiej płatnych jak na lekarstwo :P

Zlecenia są, ale szybko znikają. Proszę policzyć sumę zarobków z top10 rankingu tego miesiąca. Jest chyba najwyższa w historii. Ja również zrealizowałem rekordową liczbę zleceń.

Jeśli ktoś czeka na "złoty strzał", w którym będzie się mógł zrealizować, a pakietu krótkich zapleczówek o ozdobach choinkowych nie weźmie bo to dla niego za niskie loty, to chyba nie do końca jest portal dla niego.

55 minut temu, kjpkjp napisał:

Zlecenia są, ale szybko znikają. Proszę policzyć sumę zarobków z top10 rankingu tego miesiąca. Jest chyba najwyższa w historii. Ja również zrealizowałem rekordową liczbę zleceń.

Jeśli ktoś czeka na "złoty strzał", w którym będzie się mógł zrealizować, a pakietu krótkich zapleczówek o ozdobach choinkowych nie weźmie bo to dla niego za niskie loty, to chyba nie do końca jest portal dla niego.

ja bym wzięła te zapleczówki, ale niestety nie trafiłam na nie - szczerze mówiąc od trzech dni nic nie złapałam, a na precle  i katalogi nie mam czasu - wymaga to siedzenia i pisania w momencie ich pojawienia się na stronie a z tym u mnie krucho. Wolę tematyczne, zapleczówki i opisy produktów które mogę sobie odłożyć "na zaś"

3 godziny temu, kjpkjp napisał:

Ja mialam wlasnie rekordowe zarobki w ostatnim miesiącu. Dobrze bylo tez u mnie w kwietniu, kiedy wszyscy narzekali na ilość zleceń. Teraz jest tak w sumie spoko. Ostatni tydzien nie mialam po prostu szczęścia, ale tez mniej sprawdzam w sumie. Chyba trochę odpuscilam. 

Co do lepiej płatnych zlecen nie moglam narzekac w ostatnich miesiącach wiec to zależy.

Nie ma reguły. No nic, trzeba polować heh. 

Wysokie temperatury chyba pokonały system TB. Parę minut temu chciałam zaklepać pakiet opisu produktu, bo początek miesiąca, więc zleceń z firmy jeszcze nie mam. Klikam na realizuj i dostaję komunikat: Przekroczyłeś limit 10 pkt karnych, nie możesz pisać. No to szok, dawno nie wchodziłam, więc może ktoś odrzucił tekst? Sprawdzam, nic. Ostatni tekst z 22. 06 oceniony na 6, później już nie pisałam.  Ostatni odrzucony tekst był w maju 2017, a suma pkt karnych wynosi 7 głównie z 2015  (początki pisania). Czekam, aż się ochłodzi, bo pisać do nich nie ma sensu. Pogoda zadziała szybciej niż pracownicy TB. Ciekawa jestem, czy to tylko u mnie, czy jeszcze kogoś wyeliminowali?

Edytowane przez Gocha