Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

1 hour ago, Joanna53 said:

pofatygowałam się i przejrzałam portale copywriterskie - no jestem w szoku! TB to firma z najniższymi stawkami za jakiekolwiek teksty. Gdzie indziej nawet za precla dają więcej

Mogę z ciekawości zapytać gdzie płacą za precle więcej? Ja wcale nie mówię tego w przypływie złośliwości lub cynizmu. Po prostu nie spotkałem się z droższymi preclami szczerze mówiąc na innych portalach.

Ja rozumiem, że ktoś ma trudności finansowe i każdy grosz jest ważny, ale kompletnie nie rozumiem pisania precli za 1 zł netto, tym bardziej, że faktycznie jest to strzelanie sobie w stopę i psucie rynku. TB ma najniższe stawki. Ja też mam problemy z dopięciem budżetu, ale żadnych preclów się nie tykam. Jak się uda to rezerwuję zaplecza i tematyczne. Dzięki dobrej jakości tekstów mogę teraz liczyć na zlecenia indywidualne. W zapleczach stawka jest podwójna, a w tematycznych jeszcze większa, choć oczywiście nie są to kokosy. Na przykładzie iwon widać, że i tu można nieźle zarobić, ale chyba nie na preclach.

23 minuty temu, cerien napisał:

Już kolejny dzień widzę że są jakieś zlecenia w wybranych dla mnie kategoriach, natomiast jak wchodzę w aktywne zlecenia to nie ma nic. To jakiś błąd czy to kwestia rodzajów tekstów, których nie mam jeszcze odblokowanych?

Też tak dzisiaj mam; a pisuję 4 rodzaje tekstów i mam zaznaczone wszystkie tematy; dopiero teraz pojawiło mi

się kilka precli (po 4000 znaków, hmmm), choć licznik pokazywał,że powinno być ich ponad 40

Godzinę temu, Gocha napisał:

Tera też nie ma nic, choć licznik pokazuje 49. Myślę, że koronawirus dopadł także firmy pozycjonujące. Klienci pozamykali biznes i nie dają im zleceń.

W 1. połowie zeszłego roku tez była kicha. Jak ktoś stale nie miał zleceń prywatnych, to nie miał tu czego szukać, bo trzeba by było odświeżać co chwila stronę, żeby co jakiś czas załapać się na jakiś bida opis do katalogu

Edytowane przez jatosia

Realizuję ostatnie zlecenia indywidualne, od dwóch dni nic nie dostałam, zobaczymy co będzie dalej, ale wiem, że firmy mają problem ze zleceniami, nawet tych działających w internecie. Kto teraz myśli o kupowaniu ciuchów czy mebli, jak nie wie czy jutro będzie jeszcze miał pracę.

Mam pytanie do doświadczonych tutaj copy. Jestem na textbookers od kilku miesięcy, piszę bardzo dużo tematycznych tekstów, właściwie staram się łapać tylko takie, ewentualnie z braku laku zapleczówki. Oceny to w zdecydowanej większości 6, bardzo rzadko 5, średnio 40 pozycja w rankingu co miesiąc. Wydawałoby się wszystko super ale nie mam pojęcia jak można wskoczyć na wyższy level? Nigdy nie napisałam tekstu specjalistycznego i szczerze mówiąc nie wiem jak można go zdobyć :) mam kilku dość stałych klientów od tekstów tematycznych natomiast bez szału z ilością zleceń. Tekst specjalistyczny rozumiem że właściwie tylko na indywidualne zlecenie, ale co mogę więcej zrobić żeby takie zlecenie dostać oprócz dobrej jakości, dobrze ocenionych tekstów ? 

Stworzyliśmy wtyczkę TextBookers dla wordpress, która na pewno mega Wam się spodoba.

W skrócie – możecie zamawiać teksty w TextBookers bezpośrednio ze swojego Wordpressa, i co ważne automatycznie je publikować.

Zapraszamy do przeczytania artykułu na naszym blogu odnośnie nowej wtyczki: https://www.textbookers.com/blog/wtyczka-wordpress-dla-textbookers/

Pozdrawiam i życzymy miłego dnia

Zespół TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Nie kumam logiki myślenia TB. Od kilku dni użytkownicy tu zgłaszają, że coś nie funkcjonuje poprawnie, to TB wrzuca posta, że wtyczkę zrobili, ale w ogóle nie odnosi się do tego co piszą użytkownicy. 

Loguję się na TB, jest informacja, że dostępnych tekstów w wybranych przeze mnie kategoriach jest 63. Wchodzę w zakładkę zleceń i tekstów jest 16. 

Edytowane przez pawig
  • Like 1