Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

57 minut temu, Gocha napisał:

JFK tak może być w przypadku, gdy klient zlecił tekst w pierwszej kolejności komuś innemu, ten  odrzucił i byłaś następna w kolejności. czasami też dostaję indywidualne z krótszym czasem realizacji. Ja tak to sobie tłumaczę, nie wiem czy dobrze. Jak się coś dowiesz to daj znać. 

Pierwszy raz mi sie zdazylo w tamtym tygodniu. Teraz znowu. Chce sie po prostu dowiedziec o co chodzi. 

Rozumiem, przecież my nie musimy znać regulaminu dla zlecających. Ja tez chciałabym wiedzieć jak obliczana jest średnia ocen. Na 30 ostatnich ocen wystawionych przez klientów 28 to 6 i tylko 2 to 5, a średnia ani drgnie. 

Ponad 2500 zleceń i to głównie tematyczne i zaplecza, tego jeszcze nie było. Brawo TB

Edytowane przez Gocha

2 godziny temu, Gocha napisał:

Ponad 2500 zleceń i to głównie tematyczne i zaplecza, tego jeszcze nie było. Brawo TB

Dziękujemy :) Dokładamy wszelkich starań, aby autorzy mieli co robić. Teraz trzymamy kciuki za szybką realizację. Czyścimy błędnie dodane zlecenia i wrócą niebawem  po korekcie :)

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia

Zespół TextBookers.com

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

Fajnie, kilka sensownych zleceń zarezerwowałam, ale nadal nie wiem jak liczona jest średnia za teksty. Nie chodzi mi o szczegóły tylko o ogólne zasady. Np. teksty z ostatniego miesiąca, średnia z każdej kategorii, średnia z 200 tekstów itp. Znając zasady mogę mieć wpływ na moją średnią, chociaż zaplecza, tematyczne i produkty mam powyżej 5,8. Precel 5,5 a specjalistyczny 4,9. Może to one decydują o mojej średniej? specjalistycznych nie widzę, ale może przełamałabym moją awersję do precli? Ogólne informacje pozwolą każdemu copy obrać odpowiednią strategię, by osiągnąć najwyższą stawkę za teksty. Średnia oceny ma wpływ na zlecenia indywidualne, zwłaszcza na początkowym etapie. 

7 godzin temu, Gocha napisał:

Fajnie, kilka sensownych zleceń zarezerwowałam, ale nadal nie wiem jak liczona jest średnia za teksty. Nie chodzi mi o szczegóły tylko o ogólne zasady. Np. teksty z ostatniego miesiąca, średnia z każdej kategorii, średnia z 200 tekstów itp. Znając zasady mogę mieć wpływ na moją średnią, chociaż zaplecza, tematyczne i produkty mam powyżej 5,8. Precel 5,5 a specjalistyczny 4,9. Może to one decydują o mojej średniej? specjalistycznych nie widzę, ale może przełamałabym moją awersję do precli? Ogólne informacje pozwolą każdemu copy obrać odpowiednią strategię, by osiągnąć najwyższą stawkę za teksty. Średnia oceny ma wpływ na zlecenia indywidualne, zwłaszcza na początkowym etapie. 

Średnia liczona jest ze wszystkich tekstów w jakościach i ogólna. Dodatkowo, jeśli ktoś ma dostęp np. do jakości specjalistycznej ale nic w niej nie napisał, to jego średnia wyjściowa  w tej jakości - 4, też wlicza się do średniej. Dlatego często osoby, które dużo piszą i dostają 20, 30 ocen 6 z rzędu nie widzą wzrostu średniej, gdyż przy 1000 lub 2000 ocen ta średnia zmienia się potem bardzo powoli. 

Zespół TextBookers.com

20 godzin temu, TextBookers.com napisał:

W dniu dzisiejszym pomoc techniczna udzieli Pani odpowiedzi.

Powiadomiliśmy już Klienta o błędzie zleceń i pracujemy nad wyczyszczeniem tego - każdego autora prosimy także o zgłaszanie takich zleceń na moderację - przyspieszy to dodanie prawidłowych zleceń. 

Zespół TextBookers.com

Nie dostalam odpowiedzi. 

Teraz, JFK napisał:

Nie dostalam odpowiedzi. 

Mamy tego świadomość - cała obsługa serwisu pracowała wczoraj nad naprawą hurtowego zlecenia z błędnie dodanymi słowami kluczowymi, tak, aby do autorów trafiły dobre zlecenia - przepraszamy za opóźnienie w odpowiedzi. Jest ona na liście najpilniejszych rzeczy do sprawdzenia i wyjaśnienia użytkownikowi. 

Zespół TextBookers.com

1 minutę temu, Gocha napisał:

Niby tak, ale ciągle pojawia mi się komunikat, że strona jest niebezpieczna i muszę to obchodzić. Chyba mają atak hakerów. 

Pracujemy już nad rozwiązaniem problemu, wszystkie zlecenia kończące się dzisiaj przedłużymy o 24 h. Bardzo przepraszamy za niedogodności. 

Zespół TextBookers.com