Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.09.2020 o 18:13, Joanna53 napisał:

Witam @TextBookers.com nie dostałam punktów bonusowych za ekspres - podsumowanie o 17.15 potwierdzało bonus, zatwierdzenie o 18.01 już nie. ???

wczoraj czy przedwczoraj też mi się kasa nie zgadzała (nadal się nie zgadza) i chyba będę musiała robić zrzuty ekranu, żeby udowodnić, że coś jest nie tak, ale dzisiaj ewidentnie jest coś nie tak

Na TB kasa często się nie zgadza, trzeba samemu pilnować. Wystarczy że napiszesz do nich majla z numerem zlecenia, za które nie dostałaś pieniędzy. Na wyjaśnienie trzeba trochę poczekać, ale zawsze zwracają.

W dniu 5.10.2020 o 19:02, sofia napisał:

Na TB kasa często się nie zgadza, trzeba samemu pilnować. Wystarczy że napiszesz do nich majla z numerem zlecenia, za które nie dostałaś pieniędzy. Na wyjaśnienie trzeba trochę poczekać, ale zawsze zwracają.

miałam nadzieję, że tu będzie szybciej, ale fakt chyba trzeba napisać

W dniu 8.10.2020 o 13:31, Joanna53 napisał:
W dniu 5.10.2020 o 19:02, sofia napisał:

miałam nadzieję, że tu będzie szybciej, ale fakt chyba trzeba napisać

Takie błędy wymagają indywidualnego wyjaśnienia najczęściej przez dział techniczny, dlatego prosimy zawsze pisać na biuro@textbookers.com.

W dniu 9.10.2020 o 14:40, Joanna53 napisał:

co jest? czemu nowy regulamin?

a tak w skrócie - czym się różni, bo jakoś nie mogę dostrzec?

Zgodnie z treścią maila aktualizacja regulaminu konieczna była przede wszystkim ze względu na dopuszczenie do współpracy z Serwisem osób, które nie są rezydentami podatkowymi w Polsce. Dodatkowo zmieniliśmy formę generowania umów dla klientów (nie autorów) i zaktualizowaliśmy zapisy o wypowiedzeniu umowy - teraz jest automatyczna, po likwidacji konta. 

Jak widać większość tych zmian nie ma wpływu na Państwa aktywność w Serwisie, jednak skala zmian wymagała akceptacji przez wszystkich użytkowników. 

W dniu 25.09.2020 o 15:20, jatosia napisał:
W dniu 22.09.2020 o 09:57, TextBookers.com napisał:

Umowa, którą Państwo zawieracie z naszym serwisem nie ma formy umowy o pracę - nie przyda się w toku wykazywania np. lat pracy, ponieważ to umowa cywilno - prawna, chroniąca interesy stron obracających treścią, w tym kontekście będącą wartością, co do której różne strony mogą rościć różne prawa. Umowa, którą zawieramy z autorami ma chronić interesy (podstawę funkcjonowania) Serwisu i klientów, ale też autorów. Osoby, które tej umowy potrzebują, dostają ją zwrotnie, bez żadnego problemu. Umowa ma wartość materialną, kiedy dojdzie do sporu, który, w całym, długim okresie funkcjonowania Serwisu na rynku, nigdy nie miał miejsca, ponieważ podchodzimy poważnie do tego co robimy i szanujemy wszystkie strony każdej transakcji kupna - sprzedaży. Stad też, w momencie, gdyby doszło do sporu - nieodesłane egzemplarze umów są u nas zabezpieczone i zostaną dostarczone właściwej osobie we właściwym czasie. 

Odpowiedź na to zawarliśmy powyżej. Fizyczna lokacja tego egzemplarza nie jest istotna. Wszystkie osoby, które nie poprosiły o zwrot 1 egzemplarza umowy, mają go do dyspozycji na każde żądanie. 

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia

Zespół TextBookers.com 

Expand  

Wysłałam maila z prośbą o przysłanie mojego egzemplarza 1. września br. i NIC - ani odpowiedzi, ani umowy - serio "na każde żądanie"?

Tak, na każde żądanie, jednak wysyłkę poczty mamy okresową, nie odbywa się ona codziennie. Każda prośba o zwrot umowy zostanie zrealizowana w najbliższym możliwym terminie po jej przeslaniu. 

Zespół TextBookers.com 

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

W dniu 19.10.2020 o 12:02, Vingag napisał:

Jak dlugo teraz czeka sie na wyplate ?:) 

W zakresie terminów wypłat nic się nie zmieniło, regularnie realizujemy wypłaty zgodne z 14 - dniowym terminem wynikającym z regulaminu.

Dodatkowo informujemy autorów, którzy nie zaznajomili się z ostatnimi informacjami mailowymi, że od dziś wymagane będzie jednorazowe oświadczenie o rezydencji/nierezydencji podatkowej. Dla osób mających wątpliwości w tym zakresie przygotowaliśmy wpis na blogu https://www.textbookers.com/blog/w-zespole-textbookers-witamy-nierezydentow-podatkowych/?fbclid=IwAR1eyelP_jU-UnZ3Jjfk58XdtoDjk0xiEqw6TAxElvOxj2VNnAZdFes3ngg

Zespół TextBookers.com

• 3 tygodnie później...
36 minut temu, Jankowski33 napisał:

Występują jakieś problemy z logowaniem. 

Oops! An Error Occurred
The server returned a "500 Internal Server Error".

Też tak macie?

Mamy problemy techniczne i już pracujemy nad ich rozwiązaniem. Jak tylko przywrócimy pełną funkcjonalność, damy Państwu znać. Wszelkie problemy w oddaniu tekstów na czas prosimy zgłaszać na biuro@textbookers.com - indywidualnie będziemy rozwiązywać zgłoszenia. Przepraszamy za niedogodności.

Pozdrawiamy

Zespół TextBookers.com

Serwis działa już poprawnie, jeszcze raz przepraszamy za chwilowe problemy techniczne.

Pozdrawiamy 

Zespół TextBookers.com

U mnie pojawił się problem z datami zleceń. Zlecenia z datą na 7.11 zostały przeniesione na 10. 11. Na wszelki wypadek wysłałam. Dzisiaj zlececenie na 8 zostało przerzucone na 10, a zlecenie z 10 na 9. Niby mała różnica, ale komplikuje w sytuacji większej ilości tekstów.

W dniu 7.11.2020 o 23:05, Gocha napisał:

U mnie pojawił się problem z datami zleceń. Zlecenia z datą na 7.11 zostały przeniesione na 10. 11. Na wszelki wypadek wysłałam. Dzisiaj zlececenie na 8 zostało przerzucone na 10, a zlecenie z 10 na 9. Niby mała różnica, ale komplikuje w sytuacji większej ilości tekstów.

Czy możemy prosić o maila na biuro@textbookers.com ze wskazaniem id zleceń, o których Pani napisała?

Edytowane przez TextBookers.com

W dniu 13.11.2020 o 12:00, Joanna53 napisał:

@TextBookers.com napisałam do Was dwa czy trzy dni temu maila z prośbą o przesłanie mi potrzebnych dokumentów - nadal ich nie mam, pomimo maila ponaglającego. Proszę o kontakt

to już wiemy, że dotarło :)

6 godzin temu, Joanna53 napisał:

@TextBookers.comZnowu napisałam do Was maila - bardzo proszę o szybkie załatwienie mi tej sprawy, najlepiej jeszcze dzisiaj

Zaświadczenie w dniu jutrzejszym zostanie przesłane 

Pozdrawiamy 

Zespół TextBookers.com