Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 21.06.2021 o 18:35, murp napisał:

Kilka tygodni temu dostałam ocenę za tekst z... 2019 roku - i nie jest to pierwsza taka sytuacja. Fakt, że "6", ale wydaje mi się mimo wszystko, że to już naprawdę przesada i powinien być jakiś limit czasowy. Copy ma możliwość prosić o unieważnienie tylko przez kilka dni, więc jeśli zrobi sobie choćby tygodniowy "urlop" od TB, to może się po powrocie zdziwić, że dostał jakieś oceny za teksty sprzed miesięcy czy lat, na których ewentualne usunięcie będzie już wg regulaminu za późno.

Nie mamy ograniczenia czasowego - zlecający może wystawić ocenę w momencie, kiedy ma taką możliwość - czasem czekają oni z wykorzystaniem tekstu długo i dopiero odznaczając go z poziomu klienta jako "wykorzystany" wystawiają ocenę. Wydaje się jednak, że 6  - nawet po tak długim czasie - nikomu nie szkodzi :D 

7 godzin temu, pawig napisał:

Zlecilem wypľatę środkow w poniedzialek. Dziś wyplata zostala zrealizowana. Po dwoch dniach. Chyba TB wraca na dobry kurs :)

Tak jak pisaliśmy, cały zespół TextBookers.com dokłada  wszelkich starań, aby Wasze wypłaty szły jak najszybciej - wracamy na tory sprzed paru miesięcy, gdzie wszystko szło sprawnie i szybko  - postaramy się nie zbaczać z tego kursu :)

Pozdrawiamy i życzymy miłego wieczoru 

Zespół TextBookers.com 

• Thanks 1
  • Haha 1

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

18 godzin temu, TextBookers.com napisał:

19 godzin temu, TextBookers.com napisał:
19 godzin temu, TextBookers.com napisał:

Nie mamy ograniczenia czasowego - zlecający może wystawić ocenę w momencie, kiedy ma taką możliwość - czasem czekają oni z wykorzystaniem tekstu długo i dopiero odznaczając go z poziomu klienta jako "wykorzystany" wystawiają ocenę. Wydaje się jednak, że 6  - nawet po tak długim czasie - nikomu nie szkodzi :D 

W związku z tym proszę wziąć pod uwagę możliwość, aby:

1. Każda ocenia poniżej 6 musiała być uzasadniana - za dużo samych piątek w końcu obniża nam średnią, a co za tym idzie i tak śmieszne (nawet po podwyżkach) stawki. A my nawet nie wiemy dlaczego nie dostaliśmy najwyższej oceny; nieuzasadnione piątki nie są też w 98% przez zespół TB likwidowane na nasz wniosek, bo "w końcu to bdb ocena".

2.  Piszący miał kwartał na odwołanie się od zaniżonej wg niego oceny, zwłaszcza gdy zlecający nie napisał przy niej nic od siebie.

Jestem w szoku, wczoraj zleciłam wypłatę, dzisiaj dostałam, tak trzymać. Jest jeden klient, który zleca dużo, ale jego oceny to 5, więc średnią ogólnie zaniża. Oceny nie mają uzasadnienia, więc nie wiadomo, co należy poprawić. Na razie mam spory zapas, ale może się skończyć.

• Like 1

2 godziny temu, Gocha napisał:

Dzisiaj zero zleceń. Wakacje? Koniec TB? Takiej sytuacji nie pamiętam.

Rano było jeszcze kilka :D Nie wróżmy TB końca za każdym razem, gdy jest 0 zleceń. 2019 rok w 75% był taki, że albo było 0 albo zleceniodawcy rzucili kilka "ochłapów", które były rozchwytywane natychmiast i znów było 0. To norma na takich platformach. Albo jest sporo do pisania przez pół roku albo prawie nic przez kolejnych 6 miechów. BTW sądząc po opisach wymogów (ich treść i forma) wielu zleceniodawców równocześnie zleca u konkurencji albo ostatnio tylko tam.

Edytowane przez gosia-gosia

3 godziny temu, Gocha napisał:

Ja nie wróżę, tylko się zastanawiam. Od miesiąca tych zleceń nagle ubyło, ale 0 nie pamiętam. Fakt, w 2019 miałam przerwę i na TB nie pisałam. 

Przerwy w "dostawach" zleceń bywają tu co jakiś czas. Czasem przez chwilę, innym razem "sytuacja kryzysowa" trwa miesiącami - wtedy mają tu co robić tylko ci, którzy zgarniają prywatne zlecenia (na co wskazuje 1. dziesiątka piszących). 

Z okazji rozpoczętych wakacji przygotowaliśmy specjalną ofertę dla klientów naszego serwisu TextBookers.com.

Do 6 lipca 2021 roku (wtorek), będą dla Państwa dostępne dwa pakiety promocyjne:

Pakiet 300 punktów + 6% darmowych punktów za 300 PLN netto (razem 318 pkt)

Pakiet 1000 punktów + 10% darmowych punktów za 1000 PLN netto (razem 1100 pkt)

Pozdrawiamy

Zespół TextBookers.com

• 1 miesiąc temu...

Zapraszamy do skorzystania z promocji w TextBookers.com

Do 16 sierpnia 2021 (poniedziałek) udostępniliśmy dwa pakiety specjalne:

Pakiet 300 punktów + 6% darmowych punktów za 300 PLN netto (razem 318 pkt)
Pakiet 1000 punktów + 10% darmowych punktów za 1000 PLN netto (razem 1100 pkt)

Zakup pakietów możliwy jest po zalogowaniu, na podstronie „Doładuj konto" (trzecia linijka na liście
pakietów).

Pozdrawiamy 

Zespół textBookers.com