Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Vingag napisał:

Strona znów mi się nie uruchamia. 

Tylko na kilka minut.

Pozdrawiamy 

Zespół TextBookers.com 

TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO
E-mail: biuro@textbookers.com
Najlepszy copywriter w TextBookres dla copywriting online

W dniu 12.04.2022 o 09:56, TextBookers.com napisał:

Nasz system pobierania opłat za zlecenia i wynagradzania autorów nie jest tajemnicą  - każdy może te informacje sprawdzić i podjąć decyzję, czy takie warunki współpracy są dla niego odpowiednie. 

Ale zleceniodawcy to nie obchodzi; ważne dla niego jest to, ile wydał na zlecenie. Wątpię, żeby choć połowa zleceniodawców sprawdzała, ile z danej kwoty faktycznie trafia do kieszeni piszącego. A szkoda, bo to chyba wyjaśniałoby kilka pretensji non stop pojawiających się od strony zleceniodawców. 

W dniu 12.04.2022 o 01:43, Gocha napisał:

Pizę dla TB od kilkunastu lat i nie zdarzyło mi się odrzucenie z powodu plagiatu. 

To raczej niemożliwe - TB istnieje krócej :)

Ne wiem od kiedy istnieje TB, ale na forum zarejestrowałam się w 2015 r. więc pisać musiałam wcześniej. Na forum zarejestrowałam się kiedy miałam jakieś uwagi lub pytania. To rzeczywiście nie jest kilkanaście lat, ale czas upływa i nie zawsze zdajesz sobie z tego sprawę. Nie zmienia to faktu, że odrzucenia z powodu plagiatu przez te lata nie miałam. Na forum znajdziesz wiele osób, które zarejestrowały się nawet w 2009 r., czyli TB ma dość długą historię. 

Edytowane przez Gocha

19 godzin temu, Gocha napisał:

Ne wiem od kiedy istnieje TB, ale na forum zarejestrowałam się w 2015 r. więc pisać musiałam wcześniej. Na forum zarejestrowałam się kiedy miałam jakieś uwagi lub pytania. To rzeczywiście nie jest kilkanaście lat, ale czas upływa i nie zawsze zdajesz sobie z tego sprawę. Nie zmienia to faktu, że odrzucenia z powodu plagiatu przez te lata nie miałam. Na forum znajdziesz wiele osób, które zarejestrowały się nawet w 2009 r., czyli TB ma dość długą historię. 

Gocha - wystarczy zobaczyć, kiedy założono wątek dotyczący TB - z pierwszego wpisu wynika, że TB istnieje od 2013 roku, ewentualnie mogło się pojawić w sieci w 2012, ale trwały jeszcze prace przygotowujące wszystko do prawidłowego działania. Całe forum "optymalizacja" na pewno działa dłużej, ale dotyczy wielu wątków, nie tylko platform dla copy. Pozdrawia i wesołych świąt

Wiem - temat "powracająca fala" - oceny niże od maksymalnej, bez uzasadnienia - wybitnie wystawiane tylko po to, żeby zleceniodawca miał korzyści, bo wystawił oceny. O ile jeszcze 5 można jako tako uznać (choć też obniżają średnią, a więc i wypłaty ze śmiesznych na jeszcze śmieszniejsze), tak już 4 bez uzasadnienia to już naprawdę niefajne, o "3" nie wspomnę. Napisałam sporo precli, teraz właśnie zleceniodawca je akceptuje i hurtowo daje mi "4" bez uzasadnienia, więc ja hurtowo zgłaszam do unieważnienia. Osoby odpowiedzialne za unieważnienie też będą miały hurtową robotę, niezależnie od decyzji.

Uzasadnianie niższych ocen pomogłoby przecież pisać lepsze teksty albo lepiej odpowiadające wymaganiom...

Edytowane przez gosia-gosia

Godzinę temu, SeoMagic napisał:

prawdziwa gosia-gosia nigdy by precli nie napisała bo na niska stawka :)

gosia-gosia tylko dla stałych klientów pisze za grube wióry

za plecle dostajesz oceny 4

za zaplecza 5-6

a za specjalistyczne 6

im tańszy tekst tym większy Janusz biznesu to się nie dziw że ocena niska

O, to znasz prawdziwą "gosię-gosię" - zazdro!!! :D

A tak na serio - im więcej takich "Januszów", tym gorsze opinie zbiera TB

W związku z poważną awarią serwisu TextBookers.com, która miała miejsce w ubiegłym tygodniu, u niektórych użytkowników występują jeszcze problemy.

Jesteśmy ich świadomi, dlatego nieprzerwanie pracujemy nad usunięciem wszystkich błędów - w tym naliczeniem punktów za napisane teksty. Na pewno każdemu użytkownikowi zostaną one dodane.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i prosimy o cierpliwość.

11 minut temu, Vingag napisał:

Witam, jest problem z wysyłką tekstów. Pojawia się informacja o braku słów kluczowych, podczas gdy są użyte kilka razy w tekście. Licznik obok tekstu także pokazuje ich zastosowanie. Mimo tego system nie przepuszcza tekstów dalej do moderacji. 

Prosimy o zgłoszenie na biuro@textbookers.com- to zlecenia z białymi znakami - skorygujemy słowa, jeśli dostaniemy id zleceń.

Pozdrawiamy Zespół TextBookers.com 

4 minuty temu, TextBookers.com napisał:

W związku z poważną awarią serwisu TextBookers.com, która miała miejsce w ubiegłym tygodniu, u niektórych użytkowników występują jeszcze problemy.

Jesteśmy ich świadomi, dlatego nieprzerwanie pracujemy nad usunięciem wszystkich błędów - w tym naliczeniem punktów za napisane teksty. Na pewno każdemu użytkownikowi zostaną one dodane.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i prosimy o cierpliwość.

Prosimy o zgłoszenie na biuro@textbookers.com- to zlecenia z białymi znakami - skorygujemy słowa, jeśli dostaniemy id zleceń.

Ok, już wysyłam. Dzięki za odpowiedź. 

2 godziny temu, pawig napisał:

18.01 i 20.01 dostałem punkty karne. Powinny się anulować po 3 miesiącach. Jest 22.04 i jak były, tak dalej są. 

Prosimy o zgłoszenie na biuro@textbookers.com 

18 godzin temu, pawig napisał:

Napisałem maila w piątek. Jest poniedziałek i zero odpowiedzi. 

To zadanie zostało przekazane do sprawdzenia - niestety obsługa serwisu nie jest w stanie "od ręki" zweryfikować błędu.