Skocz do zawartości

[startup] TextBookers.com - błyskawiczna realizacja tekstów SEO

Rekomendowane odpowiedzi

6 hours ago, mariuszblaszczak said:

Ja czekam już około 50 dni na tysiąc złotych wypłaty i 35 dni na kolejne tysiąc. Na maila administracja nie odpowiada. 

Może warto pomyśleć o pisemnym wezwaniu do zapłaty? Postraszyć kosztami sądowymi / komorniczymi itd. To nie jest drobna kwota, a umowa siłą rzeczy obowiązuje dwie strony.

53 minuty temu, polarnymiś napisał:

A jaką odpowiedz dostałeś? Bo mi na pierwszego maila napisali, ze postarają się zlecić wypłatę do końca tygodnia. Było to już prawie dwa tygodnik temu ;)

Przeprosiny, Że mają poważny błąd systemu i muszą ręcznie szukać oraz robić wysyłki kasy... itp. I że postarają się jak najszybciej wszystko naprawić i zrealizować wypłatę :P

3 godziny temu, joa19 napisał:

Dla mnie to koniec współpracy z tym portalem. Właśnie mi odrzucili 3 teksty z komentarzem, że były wygenerowane w 100% przez Al. Teksty pisane od początku do końca własnoręcznie.

Dobra decyzja. To już jest kpina z człowieka. Poświęcasz swój czas i jedyne co z tego masz, to rozczarowanie i wnerw. Widać ewidentnie, że problemem na tym portalu są osoby, które mają wpływ na jego funkcjonowanie. Nadają się do wywalenia, bo tylko generują problemy i odpowiadają za to, w jakim położeniu znajduje się portal. Niewykorzystany potencjał właśnie przez niekompetentnych ludzi. Pewnie nawet nie wiedzą, jak działa generator AI. Mi to wygląda na zwykłą złośliwość, tak samo z odrzucaniem tekstu z dwoma literówkami, które w żaden sposób nie zmieniają sensu wypowiedzi.

23 godziny temu, joa19 napisał:

Dla mnie to koniec współpracy z tym portalem. Właśnie mi odrzucili 3 teksty z komentarzem, że były wygenerowane w 100% przez Al. Teksty pisane od początku do końca własnoręcznie.

U mnie jeszcze to się nie zdarzyło, ale wszystko przede mną. AI to zło.

Moja reklamacja została odrzucona. Moje polskie teksty detektor ocenia na 100% human. Jednak tłumaczone są na angielski, analizowany jest nieskładnie przetłumaczony tekst i niby wtedy wychodzi, że to Al. Odpowiedź serwisu: "z programem nie da się dyskutować".