Skocz do zawartości

pozycjonowanie dla początkujących

ewelinka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałabym uzyskać rady na temat pozycjonowania strony. Budżet jaki mogę na początek przeznaczyć to 500 zł. szukam jakiś multikodów czy programów ułatwiających pozycjonowanie. Do tej pory znalazłam program, który nazywa się "siewca". Czekam na pomoc. Pozdrawiam.

Skoro w ten sposób zadajesz pytania, to proponuję zacząć czytać ten dział dla początkujących lub od razu przejść do ogłoszeń.

Niestety, recepta nie jest taka prosta i nie da się powiedzieć "kup ten program, włącz i będziesz mieć wyniki".

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Witam, chciałabym uzyskać rady na temat pozycjonowania strony. ......

Masz takie możliwości:

- przeczytać dział forum "Dla początkujących"

- Kupić książki w helionie "Pozycjonowanie i optymalizacja stron WWW. Jak to się robi"

- ewentualnie zapisać się na szkolenia z pozycjonowania stron dla początkujących

Marketing internetowy dla firm

Wydaje mi się że ważne jest, żeby mieć kontakt z kimś, kto ma już jakieś doświadczenie w pozycjonowaniu. Żeby móc na szybko go zagadać czy coś jest tak, czy inaczej. Taki niby "guru". Nawet jeżeli nie będzie znać się na wszystkim, to pomoże szybciej przebrnąć przez podstawy.

Odnośnie czytania tego oto forum, to polecam najstarsze wątki. Im starsze, tym więcej w nich treści, a mniej gadania o niczym. Poza tym to, co wspomnieli już ludzie powyżej. Poradników i kursów, także tych darmowych, jest naprawdę dużo. Potrzeba tylko zainwestować swój czas.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Odnośnie czytania tego oto forum, to polecam najstarsze wątki.

Sęk w tym, że to co działało tak dobrze kiedyś, teraz już albo tak dobrze nie działa, albo wogóle nie działa, wręcz szkodzi.

Wiadomo od czegoś trzeba zacząć.

Podstawy raczej się nie zmieniają, ale warto "czytać między wierszami" i wypracować sobie swoje własne metody.

Książki są dobre. Dobra teoria to łatwiejsza praktyka.

Co do metody prób i błędów jasne, jest super o ile nie bawisz się na stronce firmowej ;)

Co do automatów, to bym sobie odpuścił na początek.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• 1 miesiąc temu...

Ja korzystałem osatnio z tego kursu: https://strefakursow.pl/kursy/e-biznes/pozycjonowanie_i_optymalizacja_stron.html - dotyczy on pozycjonowania i optymalicacji. Na moje oko bardzo dobrze skonstruowany. Wiadomo, że nie znajdzie się na nim absolutnie wszystkich informacji na ten temat ale dla początkujących moim zdaniem jest w sam raz. No i jest niedrogi - tak więc nie obciąży zbytnio naszego budżetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności