Skocz do zawartości

Dbanie o linki

lalasseo

Rekomendowane odpowiedzi

@'Altaica- a kto się tym przejmuje ? Wystarczy że 20'stu się tym nie przejmuje, a myślisz że dlaczego ludzie tak nagminne blokują swoje blogi, katalogi i precle w SWL;ach ? Kiedyś jak pkt były drogie dopalali nie liczni teraz stać prawie każdego na milion pkt wiec można dopalać wszystko do okola tym bardziej że działa

Marketing internetowy dla firm

Kiedyś jak pkt były drogie dopalali nie liczni

teraz stać prawie każdego

tym bardziej że działa

Xann - jeśli to szeptany to na mnie podziałał :) .Przecież to wygląda mistrzowsko .Tłumaczysz się z "czegoś" po czym skromnie przyznajesz że to działa. Chyba sam jesteś zdziwiony :)

No wiem żę jak Xann się odezwie na forum to juz szeptany...

No wiesz, bardziej przekonująco pisać z różnych kont. A jak się podpisujesz pod wpisem to musi być szeptany :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

fajnie ze mln pkt jest tanie, tylko na ile starczy jeśli będziemy dopalali 1000-2000-5000 linków, wyjdzie skórka za wyprawkę

rozumiem że zgadujesz, bo nie bawiłęś się SWL, proszę pisz z autopsi a nie z opowieści innych osób wówczas dysusja jest merytoryczna a nie wróżenie z fusów

Marketing internetowy dla firm

Generalnie ja sobie testowałem ostatnio e-weblinka na docelowych stronach, w końcu okazje miałem, bo to nie klienckie :)

Bawiłem się na kilku stronach i wyszło tak:

2 serwisy proste frazy w tydzień i siedzą w topie do dzisiaj

2 serwisy filtry

3 bez żadnych widocznych zmian

Linkowane na przeróżne anchory, z różną ilością punktową od 50 do 100k punktów ;)

Także na pewno coś tam daje, ale też dość łatwo przy rotacji załapać filtra :)

"Wszystko co uniosło się... musi w końcu spaść" ;-] tyle z mojej strony odnośnie e-weba. Rozpisywanie się o swl nie było moim zamierzeniem, a chodziło jedynie, aby Tomek rozpisywał trochę dokładniej swoje wypowiedzi :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności