Skocz do zawartości

[szukam] Chmury

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam dobrej, sprawdzonej chmury do przechowywania plików. Głównie będzie wykorzystywana przez urządzenia mobilne.

Warunek, serwery muszą być zlokalizowane w polsce. Najlepiej jak właścicielem będzie polska firma. Myślę, że do 80 GB powinno wystarczyć.

Czy coś możecie polecić. Będę wdzięczny.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Właśnie zastanawiałem się nad tą firmą. Nie mam jednak opinii o ich usługach, nikt z moich znajomych nie korzysta.

Czy są dostępne aplikacje (głównie na androida iphona) do obsługi?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie mam jednak opinii o ich usługach

https://www.beyond.pl/Serwerownie

Czy są dostępne aplikacje (głównie na androida iphona) do obsługi?

np https://itunes.apple.com/us/app/e24cloud.com/id710446297

https://www.e24cloud.com/pl/Produkty/Aplikacja-mobilna

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion, proszę naprowadź mnie na temat jeśli błądzę.

Aplikacje, do których podałeś linki to sa tylko do zarządzania chmurą/chmurami. Wszystkimi usługami e24cloud.com.

Mnie potrzebna jest zwykła chmura, z mobilnym dostępem dla ludzi nie kumatych i nie mogących mieć dostępu do paneli zarządzających.

Może coś źle robię lub inaczej interpretuję.

Mion, proszę naprowadź mnie na temat jeśli błądzę.
Firma jaka polecam ma bardzo dobrze działający BOK, wiec tam kieruj tego typu pytania.

Nie wiem dlaczego poleciłeś tą usługę.

Ale ja wiem, bo jest to bardzo dobra firma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności