Skocz do zawartości

Mam zarąbisty pomysł na aplikacje na androida

dominator1

Rekomendowane odpowiedzi

W jaki sposób się zabezpieczyć przed kradzieżą pomysłu?

NDA - i to bardzo restrykcyjne, przed spotkaniem z każdą zainteresowaną firmą

Z tego co mi wiadomo w Polsce nie obowiązują patenty na oprogramowanie.

Można spróbować "myku" ze zgłoszeniem do opatentowania - jeżeli przyjmą to chyba ochrona zaczyna się od momentu zgłoszenia a nie jego finalnego zatwierdzenia

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jesli jest to naprawdę nowatorski pomysł to trzeba opisać pomysł na papierze i potwierdzić u notariusza. Wówczas jest to dokument przy ewentualnych roszczeniach.

Jednak nie jest tak prosto. Wystarczy, ze konkurencja wymysli prawie taki sam, drobne różnice a już jest inny pomysł.

Liczy się czas reakcji i wprowadzenie na rynek.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Tak jak w temacie. Myśle, że mam dobry pomysł na aplikacje na androida. Jednak nie potrafię jej zrobić i pewnie nie nauczę się tego robić. Gdzie/komu mogę przedstawić pomysł aby tez na tym ewentualnie zarobić? :)

Zapraszam do mnie.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności