Skocz do zawartości

Salonik VIP za 485 zł

Funio

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze raz przeczytałem, no u mnie na wsi również tyle kosztuje sylwester od par w granicach 400 zł (zresztą to minimum na wesele od 2 osóB), żarcia full, litr wódki, plus tańce, fajerwerki i szczytny cel (piłkarze, rada sołecka, gospodyń rolnych i strażacy na tym zarabiają), więc tak myślę czy chodzi o kwotę? Bo chamstwa tam na salonach nie dostrzegłem

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Na Owsiaka też była moda najeżdżać. Każdy wybiera fundację, której przekazuje 1%, gotówkę czy pracę charytatywną zgodnie z własnym sumieniem i wiedzą. Moim zdaniem najlepiej wybrać taką, którą się zna "z sąsiedztwa".

Chyba nie ma fundacji w 100% "czystych" ale pamiętać trzeba do kogo ostatecznie ta pomoc idzie. A nieprzemyślaną krytyką można bardzo zaszkodzić. Komu? Przede wszystkim podopiecznym fundacji.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Owsik sam na siebie najechał debilnie wyprowadzając kasę z fundacji do swojego "melona" nie mówiąc już o innych sprawach związanych z nieruchomościami czy z tymi słynnymi szkoleniami profesjonalnych ratowników przez jego "amatorów" lub z pompami insulinowymi których koszt w całości jest refundowany a niby nie miał być. Znaczy sie lekka wtopa ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

co roku oddawałem 1% dla fundacji Anny Dymnej ale teraz koniec.

To co piszesz zwyczajnie jest głupie. Anna Dymna prowadzi fundacje,ale to nie odbiera jej prawa do posiadania poglądów politycznych, a fundacja nie jest związana z żadną partią.

Najbardziej żałosnym i prymitywnym argumentem jest : czytasz GW i oglądasz TVN . Ktoś kto wykorzystuje taki prostacki argument przyznaje się,ze w pewnym sensie jest upośledzony i nie rozumie, że ludzie mają prawo do własnego zdania i pogladów, które wcale nie muszą być kreowane przez żadne media.

Oczywiście taki sam schemat działa w druga stronę i można wykorzystać argument typu: Nie rozmawiam z toba, bo jest głupi,a to dlatego,że czytasz GPolska i oglądasz TV TRWAM - i taka osoba jest tak samo żałosna jak w przypadku wyżej.

W taki oto sposób prymitywni ludzie odbierają sobie prawo do dyskusji, bo najlepsza dyskusja, to tak, w której ścierają się różne poglądy.

Ludzi powinno się właśnie zachęcać do tego, aby ogladali TVN, TV Republika, TV Trvam oraz aby czytali GP, GW ,Nie Urbana itd., a to wszystko po to,aby mieć szerszy przekrój danej sprawy, ale politykom zależy tylko i wyłącznie na "ogłupiałym i bezmyślnym elektoracie".

Jeżeli tobie jakiś polityk mówi nie oglądaj tej lub tamtej telewizji tzn. tylko tyle,ze ma ciebie za idiotę do stawiania krzyżyków na karcie wyborczej i obawia się, że przypadkiem możesz zmienić poglądy pod wpływem publikacji na ten sam temat,ale w innej gazecie.

Bojkotować Radwańską, najlepiej niech przegrywa ze wszystkimi, i Fundację Anny Dymnej, nie dostanie grosza, niech zwraca wpłaconą kasę. Z komentarzy pod artem można się wiele dowiedzieć o zwolennikach Partii Miłości :)

Co do Radwańskiej to się zgodzę, że czasami ma słomiany zapał jak to było na igrzyskach, ale jeśli chodzi o Panią Anne Dymną to ta kobieta robi dużo dobrego, a poglądy polityczne niech ma jakie ma, co mnie to obchodzi.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności