Skocz do zawartości

Jakie linkowanie z zaplecza jest najbardziej efektywne?

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem sobie małe zaplecze, kilkadziesiąt stron, do 10 podstron. Zastanawiam się czy wrzucenie linków w sidebara robiąc tym samym sitewide nie będzie czasami samobójstwem? Z drugiej strony w ten sposób zostanie chyba przekazane najwięcej mocy. Sam nie wiem, jak wy linkujecie z zaplecza aktualnie, po tych wszystkich pingwinach?

@Hermit poczytaj o zmianach w pingwinie (jest dyskusja na forum) i znajdziesz tam odpowiedź.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Site-wide ze strony, która ma 10 podstron to żaden site-wide. Zresztą dziwne pytanie, bo mając link w stopce i ponad 800 postów na forum zgadnij co robisz :)

@tomierc - co do tego "małego procentu", wyniki dla onet.pl wg ahrefs:

Sitewide: 9,313,480 / NotSitewide: 14,396,251

Nie ma co na to patrzeć, bo duży może jak widać duuuuuużo więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności