Skocz do zawartości

Wycena fanpage

JerzuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem świadom, że istnieje już na tym forum podobny post, ale po pierwsze każdy przypadek jest inny, po drugie wszelkie ustalenia z niego autor dostał na priv, więc niewiele się dowiedziałem.

Proszę Was o pomoc w wycenie fanpage'u, który prowadzę.

Liczba fanów: ~210 tys., mówi o tym: ~180 tys.

Tematyka: edukacyjno-rozrywkowa.

72% kobiet, 28% mężczyzn. Łącznie 44% fanów jest z grupy wiekowej 18-24.

Zero "kupionych" fanów, przez cały okres istnienia łączne nakłady na reklamy na FB to 100 zł.

Wpisy staram się utrzymywać na wysokim poziomie merytorycznym.

Poniżej część pierwszej strony statystyk. Adres fanpage'a oraz pozostałe statystyki dostępne na priv.

JDfYjPR.jpg

Otrzymuję już wiadomości od kilku zainteresowanych hipotetycznych kupców (acz oczywiście wszyscy oni czekają aż podam stawkę), jednak potrzebuję zewnętrznej niezależnej opinii, aby mniej więcej wiedzieć, jaką kwotę im zaproponować.

Z góry dziękuję za pomoc.

Statystyki analizuje się od początku powstania FP a nie z tygodnia ... za jeden tydzień to ja mogę złotówkę zaproponować...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

od nas Pani chciała ostatnio kupić FP 55k również w pełni organiczny za 0,02 PLN za fana ;) a w czasach większej popularności była propozycja najwyższa 0,1 PLN za fana, ale nie doszło do transakcji

nikt Ci nie wyceni precyzyjnie bez linka, sporo zależy od tematyki i jakości prowadzonej wcześniej komunikacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności