Skocz do zawartości

Dopalanie linków a rok 2013

Freecast

Rekomendowane odpowiedzi

Chce :D po to napisałem :peace:

Chcesz? OK. odpowiem:

Zastanawiam sie nad zakupem tej aplikacji lecz już 2 lata temu naciołem sie na Addera 8 wpompowałem kase i efekt mierny .

jestem w kropce prosze o sumienną porade

to napisałeś tutaj:

https://www.forum.opt...ost__p__1160879

to skoro się tak bardzo naciąłeś na Addera 8, to skąd nagle po takim czasie uważasz, że będziemy doradzać to narzędzie?

narzędzi do dopalenia jest sporo, przeszukaj dział narzędzia i pewnie coś znajdziesz, ale podpowiem Ci, że Adder już od wielu lat do mercedesów nie należy ;)

Jak widzę na forum słowo "Adder", od razu przypomina mi się szeptanka "na najwyższym poziomie" :D

zdecydowanie: Enterso to miszcz szemranki na najwyższym poziomie :P

dymna.jpg

Adder jest dobry do dopalenia zaplecza, nie linków w katalogach - trzeba tylko zadbać o sensowne listy, zresztą, jak każde narzędzie, trzeba umieć go używać (to tak na marginesie).

Co do dopalania SWLem: ja osobiście wolę podlinkować wpis z jakiejś sensownej domeny, typu wpis na bloggerze albo profil z dobrego forum i dopiero na to puścić SWL. Juice wtedy ładnie przepływa (o ile po drodze nie ma zbyt wielu linków wychodzących) oraz link nabiera (mitycznej?) tematyczności.

@Koba jest tak jak dokładnie mówisz dopala się link B który całą moc odaje w jednym linku do naszej domeny A , a ten link B to może leżeć dosłownie wszedzie , jako komentarz lub artykuł na blogu , jako wpis w katalogu nawet jako aukcja allegro z linkiem do produktu, zresztą tutaj jest to dokladnie opisane (dopalanie linków)

Marketing internetowy dla firm

link nabiera (mitycznej?) tematyczności.

tematyczność nie jest mityczna. jest faktem. natomiast tematyczności nie uzyskuje się poprzez zgodność tematyczną w treści, a za pomocą anchorów linka prowadzących do strony

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności