Skocz do zawartości

Dodawanie do katalogow

holee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam;

gdzies ostatnio czytalem post na forum jak ktos reklamowal multi dodawarke do katalogow, szukam i szukam i znalezc nie moge. Ma ktos linka do takiego czegos ?

Wiem, ze sie nie powinno tak dodaac, ale chce zobaczyc jak to wyglada.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Myślę, zę nie uzyskasz odpowiedzi na swoje pytanie bo takich technik się nie popiera (przynajmniej oficjalnie). Jesli bardzo Ci jednak na tym zależy to powiem szczerze, że napisanie robota dodającego strone do katalogów z odpowiedniej listy to nie jest nic spesjalnie trudnego. Niestety (albo raczej na szczęście) coraz więcej katalogów ma zabezpieczenie w formie graficznego obrazka co skutecznie blokuje dostęp wszelkiej maści botom... no chyba, że... algorytm bedzie potrafił rozpoznać obrazek (co jest już w tej chwili zupełnie osiagalne).

Pozdrawiam!

Ps. powinienes wiedzieś, ze masowe dodanie linków będzie miało niemiłe skutki :P

Organizujesz wesele? Zobacz na Zespół muzyczny RYTM na wesela. Naprawdę fajny zespół muzyczny...

Widzialem juz ten program nawet niezle sie spisuje, jednak nie ma to sensu wlasnie dlatego bo masowo nie warto dodawac i coraz wiecej katalogow z zabezpieczniem w postaci obrazka. Jak wiecej ludzi zacznie z niego korzystac znowu pojawi sie moc poozycjonerow na Allgero ktorzy za 1zl sprawia ze twoja strona bedzie pierwsza w google. =]

• 2 tygodnie później...

Ja tam wklepuję ręcznie do katalogów. Przynajmniej mam kontrolę nad tym co się dzieje. Pozatym wróbelki donoszą, że najlepsze są linki z różnymi anchor textami, a zbyt duża ilość nagle pojawiających się linek to :)

Obiekty przemysłowe - producent konstrukcji stalowych w tym hale stalowe

Stajnie, konie - firma Gillmet produkuje stajnie, ujeżdżalnie, boksy na konie.

Po za tym chodzi tu o beszczelny prymitywizm programu - ponieważ Kategori nazywają się różnie i trudno je zidentyfikowac - taki KATALOGER wpisuje po prostu NOWĄ kategorię i tam wrzuca wszystko jak leci.

A to jest i bez sensu i złe/ Gdby napisac program, który odczyta całe drzewa kategori ze wszystkich katalogów da możlwiosci wyboru kategorii, zmiany anchorów itp to w praktyce efekt jesgo działania byłby adekwatny do ręcznych wpisów i nie mógł by przeszkadzać wałścicielom katalgów. A w takim wypadku bedąc włacicielem katalogu wkurzyłbym się na dopsiowanie Śmieciowych kategorii.

ale możnaby zrobić lepszego robota.

Jego funkcje:

Losuje anahor txt, opis, slowa kluczowe

dobiera najbardziej odpowiednia kategorie ...

odpalasz sobie go cronem i dziennie dodajesz do 5 katalogow

katalogi pobiera z pliku txt (urle) - po dodaniu usuwa

i strona pozycjonuje sie sama ...

co o tym myslicie ?

ja moze pomysle nad takim skryptem

edit: ps: napisze go choćbym miał go nie używać - tak żeby się sprawdzić

no ja akurat nie widze nic zlego w takim progzie. sam uzywam wlasnego autorstwa. dodaje do 5 katalogow dziennie starannie wybrane opisy i kategorie. oczywiscie udostepnianie takiego progzu pseudopozycjonerom nie jest zbytnio dobrym rozwiazaniem. a co do rozpoznawania obrazkow to zalatwilem to inaczej. poprostu przesyla mi obrazki hurtowo i recznie je "opisuje".

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności