Kamysto Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam Prowadziłem trzy lata bloga filmowego, na którego nikt nie wchodził i postanowiłem spróbować ponownie swoich sił. Strona jest świeża, recenzja wziąłem z mojej niedawnej witryny, gdzie pisałem z kilkoma blogerami - pomysł się rozsypał, więc powracam do korzeni. Adres: https://prawdziwefilmy.pl Uwagi: - Strona ma dość poważny charakter, może zbyt jak na bloga filmowego? - Nad sloganem, pod nazwą bloga myślałem parę godzin. - Favicon zrobiłem w porywach do minuty. - Nie ma na razie żadnego plugina SEO. - Wstawiłbym jakiś widget, żeby zapełnić prawą stronę. ps. zrobiłem przekierowanie 301 ze starej domeny dzisiaj. Co myślicie o stronie, wasze pierwsze wrażenia? Chętnie usłyszę opinie na temat treści, czy kategorie są ciekawe i co myślicie o tekście z moją buźką u dołu strony. Autorski blog 137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mianle Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 jeśli chodzi o seo to nie będę oceniał bo się tym już nie zajmuje Ale blog mi się bardzo podoba, recenzje są takie: "od siebie" a nie takie schematyczne... dodałem do ulubionych, będę zaglądał ! ale małe pytanie, czemu kilka postów jest z jedną datą ? może zrób kategorie ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamysto Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Kategorii jest pięć, jeśli chce się lepszą segregacje, to są tagi. Pierwsze 20 recenzji ma datę w której powstał blog, bo pierwotnie były publikowane w innym miejscu. Dzięki za dobre słowa. Autorski blog 137 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.