Skocz do zawartości

[Wykonam] Wbicie w TOP10/TOP5/TOP1 Twojej strony www

magik89

Rekomendowane odpowiedzi

Masz problemy w ostatnim czasie ze spadkami? Jak większość w tej branży. Ja jednak od pewnego czasu mam lekarstwo, jak poprawić profil naszej www w wyszukiwarce by ta skutecznie umieściła www w TOP!

Jeśli w GTW widnieje komunikat o ręcznej karze, ten sposób nie zadziała.

Wpierw trzeba pozbyć się FILTRA, którego oczywiście mogę pomóc zdjąć.

Wracają do oferty (SCREEN - z ostatnio podlinkowanej www)

Co gwarantuję?

To, że po podjęciu współpracy Twoja www znajdzie się na większość fraz w TOP10-1 w krótkim czasie, oczywiście z każdym nowym tygodniem pozycje będą rosnąć poprzez dalsze pozyskiwanie linków, podlinkowanie wpisów i ich indeksowanie.

Cena za efektywne podlinkowanie to koszt min. 300 PLN jeśli liczysz na wysokie pozycje. Dla strony ze screenu, wykonane jest linkowanie na kwotę 1100,00 PLN (w razie czego, mogę wysłać screen ze statystyk z rozpoczęcia linkowania jak www była poza TOP100). Linkowanie rozłożone na okres 3 msc, niestety ale tak trzeba by za 3 msc nie siedzieć z ręką w nocniku!

Jak pracuję?

Do każdego projektu podchodzę indywidualnie, we własnym zakresie sprawdzam optymalizację www i jeśli mam obiekcje wysyłam zalecenia do zmian na stronie.

Większość linków jest pozyskiwana ręcznie - ogłoszenia, portale społecznościowe, fora internetowe - profili i posty, blogi informacyjne, precle (tylko sprawdzone), komentarze, strony zapleczowe (parę linków w SITE WIDE nie zaszkodzi) no i parę wybranych grup katalogów (darmowe i płatne) dla dywersyfikacji skryptów

Co mnie wyróżnia? Dziś finalizujemy usługę, od jutra zaczynam pracę. Otrzymujesz unikalny panel pozycji do monitoringu na okres trwania umowy.

Okres usługi nie dłużej niż 90 dni!

W odpowiedzi zawarte zostaną informacje o wytycznych (TOP10-1 do każdej z zasugerowanych fraz czyli : kwota, jaki TOP, okres średnio ile trzeba czekać na ruchy w google na +.

P.S.

- pierwsze ruchy pozycji można zauważyć już po 3 dniu od podjęcia prac

- średnio najlepsze ruchy odnotowuję na przełomie 3-4 tyg

- czasami strony z dużą ilością backlinków (jeśli dużo tracą linków w tym czasie, trzeba poczekać na efekt nawet 8 tyg)

- strony niezgodne z Polskim prawem będą unikane w ramach tej usługi

Nie czekaj, wyślij adres www/frazy jakie najbardziej zależą by były w TOP/miernik pozycji z ostatniego roku najlepiej!

Maciej

mk89 (małpiszon) onet.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności