Skocz do zawartości

Linki ze zbanowanych źródeł czy szkodą?

mik231

Rekomendowane odpowiedzi

Warto jeszcze dodać domeny nieistniejące, na wszelki wypadek; jakby ktoś akurat zarejestrował i postawił spam, to będziemy bezpieczeni

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ale o tym, że są nieaktualne dane w GWT to się trąbi od dawna i efektu nie widać i jeszcze czas jakiś nie będą aktualne.

Wziąłem w obroty listę z GWT, akurat miałem linki pod kontrolą, usunąłem wszystko co wiedziałem że trzeba.

Ambitnie chciałem usunąć to co "złe".

Ale po prośbie o ponowne, wysłali mi przykłady, linków, których nie usunąłem, ponieważ w kilku miejscach były problemy z hostingami i nie udało się ich usunąć, zostało kilkanaście (z kilku tysięcy), i akurat dostałem je jako przykłady złych.

Jednak mają dobre narzędzia.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

nie musi. Każdy z moderatorów ma za zadanie codziennie wysłać od dwóch do pięciu zgłoszeń z PiO w pliku. nie ma lekko

1+

Na wszelki wypadek dodaj jeszcze do pliku disavow wszystkie domeny ktore uda ci sie wyciagnac z site:.pl/com/net/org/info/biz.

Może dogonisz Zgreda którego plik do DT ma pare gb jak sam sie chwalił

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności