Skocz do zawartości

[Sprzedam] Zarabiający serwis, AdSense

OceanFire

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam na sprzedaż serwis internetowy pod adresem:

Domena nie jest nowa, dopiero co zarejestrowana a co za tym idzie posiada swoje topowe pozycje na niektóre frazy, stałe odnośniki, moc przekierowania i TR.

Warto zaznaczyć iż podlinkowana jest nie tylko strona główna, ale także podstrony z frazami kluczowymi.

Domenę świeżo co przedłużyłem na kolejny rok, zachowując tym samym ciągłość i jest ona ważna do

2014-08-17.

Strona zarabia jakieś złotówki na AdSense, nie jest to co prawda dużo ale przy obecnym nie interesowaniu się nią przez moją osobę potrafiła się utrzymać i troszkę dorobić.

Myślę, że jak na nakład pracy który w nią włożyłem, ceny linkowania domeny, ceny przedłużenia domeny i utrzymania hostingu, wystawiona przez mnie oferta nie jest wygórowana.

Dla nowego właściciela radziłbym dopisać kilkanaście artykułów co jest gwarantem zwiększenia ruchu i zarobków.

Kontakt:

GG: 8186178

@: krystianmagdziarz@gmail.com

Link do aukcji:

https://allegro.pl/show_item.php?item=3666832911

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności