Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A ja proponuję zrobić toplistę nierzetelnych partnerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 @sindirus -> temat na pierwszej stronie i jakoś nie widać tam tłoku @Kukis -> weź no - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ja pi*****e, ale to wszystko jest żałosne... Jakieś tłumaczenia, domorośli prawnicy, podszywanie się pod kobietę, teorie spiskowe i rzucanie w siebie gó****em Dajcie mi uprawnienia moda w tym dziale, to ja tu będę w czynie społecznym trzymał rękę na pulsie, bo nie ma tego aż tak wiele. Było już kiedyś mówione - jak jesteś zadowolony ze współpracy z kimś, to dodaj w jego profilu komentarz że jesteś zadowolony i to wszystko - wtedy potencjalny klient będzie widział kto u niego kupił i co o tym sądzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copywriter_new Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Proszę Pana a jakie ma Pan uprawnienia żeby mnie oceniać? kwestionowanie moich kompetencji zawodowych jest - żartem ??? prawda jest taka - ze w wiekszosci te teksty za 1 pln to byle co a copywriting seo to nie pisanina za 1pln pzdr sting2005 napisał(a): copywriter_new napisał(a): witam ponownie - poproszę o psucie mi wizerunku na PIO - każda z osób, która marudziła zdumpingowała ceny Skąd Ty się w ogóle urwałaś? Cały ten temat jest pełen opisów twojej nierzetelnej pracy. Przestań też pieprz. o dumpingu cen bo nawet nie wiesz co to jest dumping w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 a pamięta pani jak chciała bym pisał pani precle po 80 gr przez ZPN? wtedy tak poszukałem no ja takiego CV do końca życia nie przedstawię pozdrawiam pani Kasiu (dodam, że chciała mnie pani w ten sposób ze sobą "zweryfikować" lub facebooka, zaskoczyłem panią że owych nie posiadam ot..) a teraz tak szczerze? co pani robi, że tak wesoło pani ma? choć długo już stan mojego umysłu i ducha trwa w trzeźwości to dla takiej chwili.. Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) copywriter_new Jest mi dłużna pieniądze za niewykonane zlecenie. Wysyłała także teksty nieunikalne - żywcem skopiowane. Kiedy mogę liczyć na zwrot pieniędzy? Już prawie 2 lata czekam... Firma Pani upadała - chciałem pomóc. W zamian zostałem oszukany na około 800 zł. Nie możemy skontaktować / spotkać się więc trzeba pisać na forum Jeżeli nie chce Pani oddać pieniędzy to proszę o 400 unikalnych tekstów - tak jak było zamawiane. Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez neon103 Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Cytat Jest to skandaliczne wobec mnie i mojej firmy co Pan zrobił - szkodzac wizerunkowi mojej firmy , która uruchomiłam bez dotacji unijnych Nie będę przecież chwalił firmy, która nie napisała mi opłaconych artykułów oraz zaproponowała zwrot pieniędzy, których też nie przelała. To normalne. Oczywiście mogę polecić inne firmy piszące artykuły np: Setugo.pl, Nexus itp. Z nimi współpracuję do dzisiaj. Przepraszam ale Pani usług nie polecam. Cytat Jedna osob ktora narzekała na mnie na pio, jednoczesnie na priv umawiała się na randke ze mną. 18 lutego Pani też myślała, że chcę przyjść do biura na "poznanie osobiste" - chciałem przyjechać tylko po moje pieniądze... Cytat Panska FVAT Nigdy nie wystawiałem Pani FV. Ja popełniłem tylko jeden błąd - współpracowałem z osobą, która nie potrafiła wywiązać się ze zlecenia. Myślę, że nie będę już dyskutować w tym temacie na temat użytkownika "copywriter_new". Szkoda, że odpisała Pani bardzo szybko na post, a nie na wiadomość GG. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copywriter_new Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 witam na zakonczenie watku - neon103 wplacil nie do mnie i nie mojej firmie 400 PLN, nie na moje polecenie - moja firma ma przymusowy zastój (moja decyzja) pomimo zainteresowania - zwrot po dopełnieniu formalnosci bedzie wykonany do neon103 - oceny dzialan w mojej firmie to: bardzo dobrze, dobrze ale z instrukcjami / wykonywaniem przeze mnie modyfikacji / poprawek lub bez oceny pzdr Po co cytować wszystko i na dodatek dwa razy neon103 napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Poddaję pod rozwagę potencjalnym "nabywcom": https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=151027&hl= https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=151025&hl= Ze względu na: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...lite=%2Bceceros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Sagittariuspl nie opłacił mi faktur VAT. Kontaktu nie ma. Cytat zwrot po dopełnieniu formalnosci bedzie wykonany do neon103 Jeszcze pieniądze na moim koncie nie zaksięgowały się. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 no to i ja się podepnę pod to ogłoszenie, pan ewidentnie robi sobie żarty ze swoich zleceniobiorców https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=150986 10 blogów, po 2 wpisy niby tylko 100 zł ale to aż kolejna stówka na którą robi się kogoś w konia pan ten prowadzi swoje działania tu semdivision.net tutaj posiada nick jako Nomad pomyślałem od 2010 tutaj, katalogi, niby strona firmowa i naciskał do współpracy, lecz zrozumiałem dopiero po 2 miesiącach (gdzie inni oszukani pisali o szpitalach i rozmowach przez telefon, że zostałem oszukany) dziękuje Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huber2t Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Pragnę przestrzec wszystkich przed użytkownikiem Knopers z ogłoszenia: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=150709 Innego użytkownika tego forum oszukał na licencji na Donlinkage,i działa na wielu nickach/adresach i kontach. Przestrzegam innych przed nim, sprawa wczoraj została zgłoszona na policję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weblam Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Bo ludzie myślą, że za parę groszy dostaną nie wiadomo co. Ci co naciągają wiedzą, że zawsze się znajdzie taki co chce dać mało a dostać dużo. Pozycjonowanie to nie koszty rzędu 50-100 zł tylko czasem 5-10 tys. zł a rezultaty nie są widoczne od razu. Naiwności ty jedyna. Zlecenia Ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 copywriter_new dzisiaj piątek - tak jak informowałem tak robię - piszę wiadomość na PiO, że nie otrzymałem jeszcze zwrotu pieniążków. Nie interesują mnie żadne pisma, prośby, oświadczenia itd. Chcę tylko pierwszą ratę 400 zł - tak jak umówiliśmy się Nie chcę też czekać kolejne lata na wpłatę... Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copywriter_new Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 witam - jakąkolwiek wpłate wykona księgowość po dopełnieniu formalności - poprosze o powstrzymanie sie postami poniewaz powtorze - wpłata była wykonana nie na konto firmy, i nie na moje polecenie - przykro mi , moja firma nie ma obrotów do odwołania - wstrzymałam działania ze wzgledów ekonomicznych i braku pracowników (zaległosć u neona to była 1 faktura, z ktora miałam problem) - Damian przykro mi jest z powodu Twojej postawy, tym bardziej, że ludzie PIO przysyłali mi tyle propozycji - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!! sting2005 napisał(a): @neon103 - podziwiam Cie, że masz jeszcze silę walczyć z ta babą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi