Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Kontakt z Panią Moniką się urwał, tak jak podejrzewałem.

Tekstów nie dostałem i już pewnie nie dostanę.

Za tydzień pewnie znów założy konto na forum, pod innym nickiem, i dalej będzie prowadzić swój proceder.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Rzeczywiście nie sprawdziłem skrzynki na klatce schodowej ;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

2zł za 1k ?

a pamiętam gdzies pisała, że ona się tak nie poniża, pisząc poniżej 3zł...

Sam chciałem by wysłała mi ofertę na teksty, na moje szczęście, zawirusował jej się komp i chyba nie była w stanie wysłać.

Tak czy siak nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem

sygnaturka.png

Witam,

miesiąc temu zapłaciłem z góry użytkownikowi Marches za ręczne katalogowanie mojego serwisu www. Czas wykonania miał wynieść około 5 dni. Po moim upomnieniu dostałem szczątkowy raport ( jakieś 20 wpisów z 100 ustalonych), w którym jak się okazało z dwa linki faktycznie zostały dodane. Na tym etapie kontakt się urwał, pomimo moich wielokrotnych próśb nie dostałem ani zwrotu pieniędzy ani raportu z dodanymi linkami.

Przestrzegam wszystkich przed robieniem interesów z tym Panem.

Na innych stronach używa i róznych nicków jednak numer gg pozostaje ten sam : 8897114

Pozdrawiam,

wtxinc

Witam,

miesiąc temu zapłaciłem z góry użytkownikowi Marches za ręczne katalogowanie mojego serwisu www. Czas wykonania miał wynieść około 5 dni. Po moim upomnieniu dostałem szczątkowy raport ( jakieś 20 wpisów z 100 ustalonych), w którym jak się okazało z dwa linki faktycznie zostały dodane. Na tym etapie kontakt się urwał, pomimo moich wielokrotnych próśb nie dostałem ani zwrotu pieniędzy ani raportu z dodanymi linkami.

Przestrzegam wszystkich przed robieniem interesów z tym Panem.

Na innych stronach używa i róznych nicków jednak numer gg pozostaje ten sam : 8897114

Pozdrawiam,

wtxinc

Dopiero wczoraj wróciłem z urlopu o czym pisałem na gg oraz jego opisie - poza tym dodawałem do moderowanych katalogów więc na zatwierdzenie wpisu trzeba troche poczekać na co ja nie mam wpływu.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

• 2 tygodnie później...

Wakacje z reguły są planowane więc nie bierze się zleceń na ten okres nie mogąc ich wykonać. Proste.

Odnośnie tekstów to nie dziwcie się przekrętów skoro są osoby którym dajecie zlecenia a one później szukają na nie dzieciaków po 0,9-1,1 zł od sztuki. Dzieciak musi być bardzo zdeterminowany aby napisać większą ilość tekstów za takie grosze. Podstawa to zlecać pisanie osobom które wykonują je samodzielnie. :)

Sytuacja zaczęła mnie irytować, więc przejrzałem forum w poszukiwaniu tego typu tematu.

Ja też mam niezbyt przyjemne doświadczenia ze współpracy z użytkownikiem Marches. Zapłaciłem za usługę (budowa zaplecz), która okazała się niekompletna (niezrobiona jedna domena), a na uzupełnienie braków czekam od półtora miesiąca. Odliczając urlop i tak zostaje jeszcze sporo czasu. A na dodatek wieczne problemy z kontaktem.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

• 3 tygodnie później...

witam serdecznie

Przestrzegam wszystkich przed użytkownikiem forum o nazwie : artykuły-sprzedam

Jego profil jest dostępny pod linkiem: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=23646 . Gość ogłasza pisanie precli. Przelałem na jego konto 55zł za 20 artykułów które miały być wykonane do 7 dni. Minęło ponad 2 tyg i do dzisiaj zero efektów (non stop zwodzenie że już raport wysyła). Będę wdzięczny za informacje o tej osobie, nie pozwólmy by drobni kombinatorzy pozostawali bezkarni.

pozdrawiam Damian

Tak to jest z pisaniem artykułów za 2,5.Amatoram niema co dawać 100% zaliczki..Pan "artykuły sprzedam" dość często udziela się na forum.Prawdopodobnie niema czasu na pisanie Presceli.

Edytowane przez MaxPan