Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Ja rozumiem obsuwę w realizacji, ale żeby w ogóle nie zacząć działania mimo takich deklaracji?!

bardy1.jpg

bardyt2.jpg

No i najlepsze - "dogadajmy się" jakby nigdy nic :)

bardyt3.jpg

Nie lubię psuć opinii innym, ale jeśli ktoś nawet nie ma poczucia obowiązku do odpowiadania na maile to chyba pomylił miejsca.

• Like 1

Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/

Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko.

Użytkownik muchman13

zamówił we wrześniu pakiety linków z forów na kwotę 300zł. Po wysłaniu raportu urwał się kontakt z użytkownikiem.

Kolego przejrzyj historię swoich maili.  Miesiąc czasu wykonywałeś zlecenie, po kolejnym pytaniu o raport odpowiedziałeś że Ci się nie załączył i zamilkłeś na zawsze.....

poniżej przypomnienie jak byś miał słabą pamięć

Witam,

Sprawdze dzisiaj jeszcze raz raport i wysle.

Od: "XXXXX XXXXXXXX" <xxxxxxxx@xxxxxxxxxxxxxxx>

Do: "srcxxxxxx@interia.pl" <srcxxxxx@xxxxxxx>;

Wysłane: 16:21 Środa 2015-09-23

Temat: RE: posty na forum.

Witam

Ciągle nie otrzymaliśmy raportu za xxxxxxxxxxxxxxxxx

Ja dodaję Kulfika. [ nierzetelny partner ], usługa niewykonana, pieniędzy brak. Sprawa w sądzie.

hmmm a to ciekawe, ja współpracuję z Kulfikiem od ponad 3ch lat i nie zdarzyło się, żeby był jednodniowy poślizg w czymkolwiek. Jeden z najrzetelniejszych forumowiczów. Może coś więcej Panie Świeżynka, bo oczernić to łatwo...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Potwierdzam opinię Hemp35. Kontakt z Kulfikiem urwał się w grudniu.

M0drzew: kiedy ostatnio korzystałeś z jego usług? Już nawet sklep nie działa (sklep.kulfika.pl)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Potwierdzam opinię Hemp35. Kontakt z Kulfikiem urwał się w grudniu.

M0drzew: kiedy ostatnio korzystałeś z jego usług? Już nawet sklep nie działa (sklep.kulfika.pl)

fakt, że ostatni raz około pół roku temu...

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Jak się ma ten temat do blokowania "nierzetelnych użytkowników" w dziale ogłoszenia? Widzę, że "bardyt" cały czas dodaje nowe ogłoszenia, chociaż w tym temacie nie jedna osoba opisała już jego podejście do wywiązywania się z nich. Czy ten temat to tylko ściana płaczu a "nierzetelni" dalej w najlepsze mogą się ogłaszać bez przeszkód?

Mam taką propozycję, żeby przy każdym ogłoszeniu "nierzetelnych" o których pisano w tym temacie automatycznie wstawiać linki do postów w których była opisana współpraca z nimi w tym temacie. Myślę, że wtedy "ściana płaczu" byłaby krótsza.

• Like 2

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie wiem czy osoba o której chcę napisać jest użytkownikiem tego forum ale na pewno nie zaszkodzi, temat w google też ładnie się pozycjonuje o opiniach.

Chodzi o  Panią Kamilę Bober która oferuje wystawianie faktur po wykonaniu płatności, płatność oczywiście przyjmuje, ale o fakturze zapomnij.

Poniżej jej maile:

kontakt@wbytomiu.com (nie działa, po wysłaniu od razu zwrotka że nie udało się dostarczyć wiadomości)

Dział Techniczny:
mail: admin@wbytomiu.com  (nie działa, po wysłaniu od razu zwrotka że nie udało się dostarczyć wiadomości)

Dział Promocji i Reklamy:
Kamila Bober
mail: kamila@wbytomiu.com (nie działa, po wysłaniu od razu zwrotka że nie udało się dostarczyć wiadomości)
tel: (+48)883740070 (nikt nie odbiera, telefon działa, na sms też nikt nie odpowiada)

Przepraszam przed chwilą dostałem telefon że faktura będzie jutro wreszcie dostarczona (wcześniej napisałem sms że nie mam zamiaru dłużej czekać i co zrobię), była też prośba aby tego faktu nie upubliczniać.

Niestety do prośby się nie przychylam.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Koledzy, co niektóre użytkowniki traktują ten temat jako straszak na dodatek jak wykonawca powie, że da "gratis" lub w końcu zrobi ( zapłaci) to co miał to piszą prośby o usunięciu postów lub całych tematów.

W regulaminie jest punkt który mówi, że nie usuwamy postów i tematów na życzenie. prosimy o rozwagę w tym co piszecie. jesli macie zamiar tylko kogoś "postraszyć" to lepiej nie piszcie nic.

• Like 1

Próba dogadania się z kontrahentem zawsze powinna być, różne rzeczy się zdarzają, ale ostatnio zauważyłem że coraz częściej wykonawcy różnych usług myślą że druga strona będzie siedzieć cicho.

I pewnie za parę dni znowu napiszę tu o pewnym użytkowniku forum, już 2 tygodnie nie odpowiada na maile.

A posty jak napisał MaxPan nie są usuwane na życzenie więc zalecałbym wykonanie usługi i jak najszybszy kontakt.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Chciałem przestrzec przed współpracą z 

Agencja Interaktywna Microlight
al. Jana Pawła II 61A
01-031 Warszawa

NIP: 595-145-09-75
REGON: 360473410

W pewnym momencie klient przestał płacic. Dowiedziałem się, że mają problemy finansowe. Niestety, od lutego nie uregulowali ze mną całkowicie zadłużenia. Początkowo było ono spłacane w ratach, później kontakt był coraz gorszy, obecnie kontaktu całkowicie brak. 

Kontaktowałem się tam z Panem Pawłem Trelą. 

Nie polecam. 

Nie polecam użytkownika misjaNET

Zlecenie na postawienie 20 blogów z 5 artykułami każdy.

Zlecenie z dnia 02 luty 2015 - 18:23

Blogi powstały  18 luty 2015 - 19:17 z czego 5 z raportu było zbanowanych.

Na blogach miało  być po 5 artykułów niestety jest po jednym. Za teksty oczywiście była dopłata. 

Poprosiłem o uzupełnienie zlecenia tego samego dnia.

Zbanowane blogi miały być postawione na nowo oraz teksty miały być również dodane

misjaNET w ramach przeprosin i zadośćuczynienia kilka dni temu wykonał inne ciekawe zlecenie GRATIS. Naprawił poprzednie i zaproponował rabat na kolejne usługi.

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• 3 tygodnie później...

Przestrzegam przed współpracą z użytkownikiem:

https://www.forum.optymalizacja.com/user/39603-lechoo/

Michał Lech

lechoo2701@gmail.com

21.08.16 zakupił u mnie 40 tekstów tematycznych, teksty wysłałem z góry, @lechoo miał dokonać płatności po 3 dniach tłumacząc się oczekiwaniem na wpływy za faktury od klientów. Zgodziłem się z uwagi na to, iż miałem okazję wcześniej z nim współpracować i nie było dotąd problemów.

25.08.16 (dzień po terminie płatności) wysłałem maila z pytaniem czy przelew został już wysłany - otrzymałem taką odpowiedź:

Witam. Niestety dopiero dzisiaj za pierwsze faktury kaska mi spłynęła. Ok. 15 przelew ode mnie wyszedł. Jeśli się nie zaksięgował, to na pewno jutro do wieczora Kaska będzie u Pana na koncie. Za utrudnienia i nie terminowość przepraszam. Mam nadzieje że to nie zaważy na naszej dalszej współpracy.

26.08.16 - mimo zapewnień Pana Michała nie odnotowałem żadnego przelewu z jego strony, poprosiłem o podesłanie pdf z potwierdzeniem nadania - od tego czasu kontakt się urwał.

Do dziś brak przelewu (który rzekomo został wysłany 25.08), brak potwierdzenia pdf, brak jakiejkolwiek odpowiedzi na maile. Wchodzę dzisiaj na forum i co widzę?

lechoo

Użytkownik od 28 cze 2013
OFFLINE Ostatnio aktywny Dzisiaj, 19:07

Komentarz chyba zbędny.

Rozumiem drobne opóźnienie i szczere przedstawienie sprawy na zasadzie: "słuchaj nie mam kasy teraz bo to i tamto, poczekaj proszę jeszcze tydzień" - Poczekałbym.

Nie rozumiem natomiast lecenia w kulki, pisania, że przelew wysłany (gdy nie wysłany), chowania głowy w piasek i olewania maili przy jednoczesnym wchodzeniu na forum...

Takie zachowanie nie przystoi dorosłym ludziom.

Moje przykładowe teksty: https://mojeteksty123.wordpress.com/

Przestrzegam przed współpracą z użytkownikiem:

https://www.forum.optymalizacja.com/user/39603-lechoo/

Michał Lech

lechoo2701@gmail.com

21.08.16 zakupił u mnie 40 tekstów tematycznych, teksty wysłałem z góry, @lechoo miał dokonać płatności po 3 dniach tłumacząc się oczekiwaniem na wpływy za faktury od klientów. Zgodziłem się z uwagi na to, iż miałem okazję wcześniej z nim współpracować i nie było dotąd problemów.

25.08.16 (dzień po terminie płatności) wysłałem maila z pytaniem czy przelew został już wysłany - otrzymałem taką odpowiedź:

Witam. Niestety dopiero dzisiaj za pierwsze faktury kaska mi spłynęła. Ok. 15 przelew ode mnie wyszedł. Jeśli się nie zaksięgował, to na pewno jutro do wieczora Kaska będzie u Pana na koncie. Za utrudnienia i nie terminowość przepraszam. Mam nadzieje że to nie zaważy na naszej dalszej współpracy.

26.08.16 - mimo zapewnień Pana Michała nie odnotowałem żadnego przelewu z jego strony, poprosiłem o podesłanie pdf z potwierdzeniem nadania - od tego czasu kontakt się urwał.

Do dziś brak przelewu (który rzekomo został wysłany 25.08), brak potwierdzenia pdf, brak jakiejkolwiek odpowiedzi na maile. Wchodzę dzisiaj na forum i co widzę?

lechoo

Użytkownik od 28 cze 2013

OFFLINE Ostatnio aktywny Dzisiaj, 19:07

Komentarz chyba zbędny.

Rozumiem drobne opóźnienie i szczere przedstawienie sprawy na zasadzie: "słuchaj nie mam kasy teraz bo to i tamto, poczekaj proszę jeszcze tydzień" - Poczekałbym.

Nie rozumiem natomiast lecenia w kulki, pisania, że przelew wysłany (gdy nie wysłany), chowania głowy w piasek i olewania maili przy jednoczesnym wchodzeniu na forum...

Takie zachowanie nie przystoi dorosłym ludziom.

Sprawa wyjaśniona - dziś otrzymałem zaległy przelew.

Moje przykładowe teksty: https://mojeteksty123.wordpress.com/