Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Mam powody sądzić, że użytkownicy: Unnam3nd (prawdopodobnie już zbanowany) i PrOkonto to te same osoby więc jeśli otrzymalibyście propozycję dużej ilości tekstów za niewielkie pieniądze to dobrze się zastanówcie.

Pan od dużych ilości tekstów:

Dominik Mateja

nr konta: 76 1140 2004 0000 3602 6438 4908

Zawsze pewne analizy sportowe. O tym czym są pożyczki społecznościowe i czy warto z nich korzystać.

niestety kolejny nieuczciwy zleceniodawca: mariusz.zimniak@interia.pl. Telefon milczy, skrzynka pocztowa również - tak od ponad miesiąca. Kontakt urwał się oczywiście jak trzeba było wypłatę zrobić...

NIE POLECAM!

Edytowane przez radziax

Mam powody sądzić, że użytkownicy: Unnam3nd (prawdopodobnie już zbanowany) i PrOkonto to te same osoby więc jeśli otrzymalibyście propozycję dużej ilości tekstów za niewielkie pieniądze to dobrze się zastanówcie.

Pan od dużych ilości tekstów:

Dominik Mateja

nr konta: 76 1140 2004 0000 3602 6438 4908

Sprzedaje kilka razy te same teksty. W mailu przedstawiał się jako Busters Machine - zbanowany już na forum

Edytowane przez wojtecki1

Witam,

Przestrzegam przed kolejnym nieuczciwym użytkownikiem - NigBig dawniej znany także jako: all4seo (i jak pisze virus4 także jako lukas24).

Postanowiłem skorzystać z: tego ogłoszenia 19 lutego. Po kilkunastominutowej wymianie maili dokonałem zapłaty z góry (potwierdzenie przelewu).

Do 26 lutego ciągłe usprawiedliwienia, potem brak kontaktu.

Stan na dziś (15.03.2011) brak zlecenia, brak zwrotu zaliczki.

Ależ się nazbierało tutaj "czarnych owieczek".

Moich potyczek z sisi.pl to jeszcze nie koniec...po tygodniu nadal nie mam (obiecanego) przelewu. Nie wiem, może się do męskiego honoru Pana Macieja mam odwołać...

Jestem Marta i nie mam 22 lat:)

moja sprawa z Panią Kasią C. (na forum copywriter_new) od listopada wciąż jest niezałatwiona - brakuje 2tekstów (16zł)niby niewiele, jednak zamawiając 6 tekstów i czekając pół roku chyba można określić partnera nawet nie jako nierzetelnego (bo taka była by Pani Kasia, gdyby obiecywała a za zlecenie nie wzięła $$ ) tylko jako nieuczciwego i przekręta. Cały czas wystawia ogłoszenia na PiO - czy tylko ja jestem oszukany? Co kwalifikowało by do dania bana temu użytkownikowi? Jest faktura, jest korespondencja gg oraz mailowa - brak tekstów... cały czas pisze tylko, że nie ma czasu/pracowników/zmarła babcia (serio) i że za dzień/dwa/tydzień na bank prześle brakujące teksty - nawet ręczy słowem honoru... od listopada :)

Edytowane przez EliaSh

Wyświetleń profilu: 462*

Ostatnio widziany: Dzisiaj, 18:28

Czas lokalny: 21.03.11 - 19:47

97 postów (0.16 postów na dzień)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.