Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

PS było mówić że Hodunia chodzi tymbardziej

nie, nie o niego chyba chodzi, w wątku do którego linki podałem są także posty nt. Macieja

Ale powiem Wam coś ciekawego, idąc za adresem z przelewu, trafiłem na internetowe pozostałości firmy która była pod tym adresem, o dziwnie zbieżnej z nazwiskiem delikwenta nazwie.

Poza tym, używając adresów e-mail z jego ogłoszeń i google można trafić na kilka stron www które ten adres mają w kontakcie. :hi:

EDIT:

Gostek, napisz tylko jakie dowody Ci są potrzebne, dostaniesz wszystko co mam :)

Edytowane przez pyzdera

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

pyzdera nie jestem policjantem :hi: Jesli kilku uzytkownikow nacielo sie na tego samego osobnika te same dane/gg/mail/nazwisko/ip to wtedy nie ma on czego szukac na Pio.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

ostatnie wieści od gostka : byłem na wakacjach i dotarłem właśnie do domu (kurde za moje pieniądze był), artykułów szukał z 15 min. po czy padło stwierdzenie, że ma już połowę bo to kolega pisze i za kilka dni będzie. Ja mówie mu, żeby oddawał kase, dobra odda tylko o 17 bo karte z kodami zostawił u kolegi ...

To tyle na razie. Póki co kupe wytłumaczeń a zero jasności umówiliśmy sie na 14 dni na załatwienie sprawy było to bodajże 7.07.2009 dziś jest 11.08.2009 i lecą ściemki. Zobaczymy może chociaż kasa trafi spowrotem choć wątpie w to.

PS. 30 zł szkoda ale stówki to chyba każdemu szkoda, poza tym jak widać tnie ludzi na kasie więc można z tego pożyć tyle że do czasu, bo mnie coś kusi na policaje to zgłosić.

Tomek_25 - zapomniałem Ci przyznać rację co do danych konta bankowego - cholera, miałeś rację :(

Co do NK, oczywiście że sprawdzałem, od razu jak tylko poczułem ze coś nie gra, po imieniu i nazwisku, po numerze gg i niestety nic...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Na NK nic nie znalazłem cieakwego. Kasy oczywiście nie ma dalej ...

Powiem szczerze, ze trochę już w internecie sprzedałem i kupiłem i do tej pory wszystko było ok, nie trafiłem na żadnego osła. Wszystko wcześniej sprawdzałem

i zawsze wszystko grało. No cóż jutro złoszę na policję. Mam numer konta, więc czyjeś nazwisko jest pod tym kontem, poza tym mam jedną domenę, na tapecie, całą rozmowę z gg. Niestety nie mam żadnego otrzymanego maila od niego co trochę utrudni sprawę, ale zachęcam do złożenia sprawy na policję innych poszkodowanych, im więcej osób tym szybciej będą działali. Nie ma się nad czym zastawiam.

Kasa oddana ...

Edytowane przez wyciorex

może i nie mam jakiegoś stażu... na tym forum.. ale na innych forach czy w innych społecznosciach uczestnicze od lat.

Trafiłem na ten post przypadkiem, tak naprawde szukajac właśnie czegoś takiego na tym forum:)

Wróciłem dzisiaj z pracy z decyzją znalezienia kogoś komu zlecę napisanie paru tekstów, problem w tym, że to forum jest tak duże... i tak wielu jest tu użytkowników, że już od samego rana zastanawiałem się jak podejść do tematu, żebym nie stracił bez sensu kasy.

Jestem użytkownikiem pewnego forum, na którym istnieje taki dział jak feedback, w dziale tym można zobaczyć tematy załozone dla danego nicka i w nim przeczytać właśnie oceny użytkowników, którzy przeprowadzali z daną osobą transakcje.

Być może jest to kwestia tego, że użytkowników jest tam na pewno mniej niż tutaj (ale w setkach) nie wiem, w kazdym razie tam sie to sprawdza, a przynajmniej daje wstepne pojecie o danej osobie.

Jak dotąd były tam tylko 2 poważne spory, które na tą chwilę zostały rozwiązane (włącznie z odzyskaniem kasy.. przez poszkodowanego).

to naprawde pomaga.. kwestie oceny feedbacka takiej osoby dotycza oczywiscie zainteresowanych, ale zawsze to cos, natomiast to co tutaj pisza niektore osoby o weryfikacji itp.. no sory.. trzeba byc ostroznym , nikt tu za nikogo nie podejmie decyzji kiedy i czy w ogole danej osobie przelac kase itp.. jesli ktos opiera kontakt tylko o PW czy gg i przelewa kase to już jest tej osoby problem, każdy ma jakis margines błedu/zaufania i każdy ma swój sposob na zabezpieczenie sie przed wtopa, niestety nikt nie ma na to złotego srodka;]

jak dla mnie bardzo potrzebny dział.

a ja biore sie za poszukiwania kogos od tesktów;]

Pozdrawiam czytajacych:)

Ps. wow.. moj numer uzytkownika to same 3 :) i 33 post... :P:D:D

Edytowane przez moskit

Tak się zastanawiam po co ludzie zakładają nowe konta, aby wciskać to samo...

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=77380

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=77383

I niech mi nikt nie mówi, że liczba 400 jest zbiegiem okoliczności...

Spółki | Prawo | Sąd

Oprócz liczby 400 jest:

- taki sam sposób przywitania się (witam)

- taki sam zwrot (mam do sprzedania)

- Teksty są unikatowe, nie pochodzą z mieszarki. i unikaty, nie z mieszarki, są bardzo podobne

- Poproszę o przyysłanie ofert cenowych za 50, 100 sztuk. i paczki po 50, 100 sztuk j/w

- poczta na interii

:rotfl: