Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam: mkkotas@gmail.com to użytkownik nie wart uwagi. Straciłem tylko na czasie przez ów "rzetelną" Panią. Teksty miał być dostarczone na czas, nie dość, że tekstów brak to jeszcze nawet nie raczy odpisać.

Edytowane przez Mar_Dal

Witam Panów Serdecznie,

Widzę, że ja również natknąłem się na Pana Dominika i postanowiłem że jednak za tak dobrze przemyślaną akcję należy mu się darmowa reklama.

Dlatego zapraszam od jutra na darmową stronę www.dominikmateja.pl na której będą zamieszczane najnowsze ogłoszenia o skamach tego człowieka.

Wiadomo skąd Pan Dominik jest kim jest i co robi, rozumiem że wielu z was straciło pieniądze bądź nie dostało zapłaty za swoją ciężką pracę dlatego należy temu położyć kres - oczywiście nie liczyłbym na odzyskanie waszych pieniędzy. Wygląda że modus operandi naszego Pana jest jak on dziecinnie prosty - najpierw zamawia teksty pod różnymi aliasami po czym za nie nie płaci, przesłane jemu teksty sprzedaje później jako "końcówki serii" nadpisane za dużo zlecenia za okazyjną kwotę.

Powtarzają się ciągle te same informacje - Dominik Mateja, Andrychów oraz numer konta w mBanku 76 1140 2004 0000 3602 6438 4908 - wszystko było by pięknie ale Pan Mateja nie zdaje sobie sprawy że jego praktyka nie jest wieczna, dlatego apeluję do was wszystkich - o pomoc, opiszcie wasz przypadek na stronie www.dominikmateja.pl (czynna od jutra 28.07.2011) dawajcie jak najwięcej informacji - cytujcie konwersacje z GG itd aby nikt więcej się na niego nie nabrał.

Połóżmy wspólnie koniec oszustom internetowym takim jak Dominik Mateja, żerującym na ludziach którzy potrzebują pieniędzy lub po prostu wierzą w uczciwość ludzką.

Jeżeli ktoś ma dodatkowe pomysły jak utrudnić temu Panu jego praktyki to zapraszam do współpracy. Strona będzie utrzymywana tylko i wyłącznie z wpływów reklamowych google adsense - jest całkowicie darmowa w użytkowaniu a odwiedzający nigdy nie będą proszeni o podawanie żadnych danych jeżeli nie mają na to ochoty.

Pozdrawiam serdecznie.

Mam powody sądzić, że użytkownicy: Unnam3nd (prawdopodobnie już zbanowany) i PrOkonto to te same osoby więc jeśli otrzymalibyście propozycję dużej ilości tekstów za niewielkie pieniądze to dobrze się zastanówcie.

Pan od dużych ilości tekstów:

Dominik Mateja

nr konta: 76 1140 2004 0000 3602 6438 4908

Potwierdzam nieuczciwość Pana Dominik Mateja

nr konta bankowego: 76 1140 2004 0000 3602 6438 4908

Maile przychodzą z adresu: bustersmachine@gmail.com podpisane jako Busters Machine

Super oferta na teksty, duże ilości bardzo tanio aż zadziwiająco tanio. Po pierwszym sprawdzeniu wszystko wygląda ok po sprawdzeniu 2 tygodnie później teksty powielona na kilku stronach.

Niepolecam

Ten Pan ukrywa się teraz pod nickiem: Dragons Den

Używa on numeru gg :10079837

Pisał do mnie w sprawie tekstów, po lekkim ogarnięciu tej osoby w tym temacie do transakcji nie doszło.

Dołki sobie kopiecie, dopóki nikt mu nic nie udowodnił, jest niewinny, a tego typu strona to już konkretne zarzuty.

Nie bronię tego człowieka, ale bez przesady, zamiast złożyć jakiś wspólne zgłoszenie na policję i utrzeć mu tyłek dla przykładu, to zniżacie się do jego poziomu.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Widzę, że Zych (NAMO) już od dawna bawi się tak jak ze mną ostatnio. Szkoda, że nie poszukałem wcześniej co piszą o tej łajzie. Szkoda, a może nie, to się zobaczy wkrótce. Zych - nie chcesz oddać moich pieniędzy? Nie ładnie, nie ładnie... Ręka sprawiedliwości nadciąga. Coś ostatnio mało cię na forum, masz już nowe konto? Nie ważne, nazwiska nie zmienisz tak łatwo, a to wystarczy panie ZYCH.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zleciła zlecenie o wartości prawie 100,00 PLN, jednak do tej pory ani kontaktu ani zlecenia. Wysłałam zawiadomienie o zwrocie, jednak brak odzewu.

NICK "knyzior"

A nie zrobiłaś w nicku literówki czasem? Trochę dziwne, jeśli chodzi o tą osobę, bo za tą Panią mógłbym ręczyć, zawsze robiła wszystko terminowo. Jak dawno dałaś jej coś do zlecenia?

Warto zajrzeć tutaj przed skorzystaniem ze zleceń- dla obu stron. A info jest w przyklejonych w dziale zlecenia. Jak można się łatwo zorientować większość z oszukanych nie korzysta z tej propozycji. Ku uciesze krętaczy!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Skorzystałem z ogłoszenia użytkownika "WebmasteruS" i wysłałem pieniążki za zapleczówki. Na początku kontakt ok, ale jak wysłałem pieniądze to kontakt się urwał. Pieniądze wysłałem 5 dni temu id od tego czasu, pomimo przypomnień szanowny WebmasteruS się nie raczył odezwać. Czy znacie tego ktosia i możecie powiedzieć, co powinienem zrobić?

uważać na przyszłość ;) anonimowi wysyłać pieniądze z góry? :blink:

A no widzisz, człowiek łatwowierny. Wysłałem bez rozczulania się, bo kojarzyłem ten nick z PiO już od dłuższego czasu.

wydaje mi sie, ze jest teraz na forum;)

Mnie pokazuje, że offline.