Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, jestem z nim w zmowie i chcemy cie zrobic na 40 zeta, admin z PiO orzymuje z tego 20%, a babcia kłamczuksza kolejne 20%.

Do przelewu potrzebne jest nr konta, imie i nazwisko i nic więcej - no może jeszcze potrzebna jest $ na własnym koncie.

No chyba, że chce się zgłosić sprawę do właściwego US by pod*******ć kogoś za to, że się upomniał o swoje.

Edytowane przez zakręcony

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Herkules :

Jeśli klient/wykonawca pisze do mnie z 30 maili , dzwoni ciągle z nowego numeru , zakłada ciągle nowy nick na PiO klasyfikuje go jako "wałek" i naprawdę musi się bardzo postarać o dalszą współprace. Chcesz być wiarygodny ? Nie masz nic do ukrycia ? Pisz z jednego maila.A jak masz gdzieś jakiekolwiek standardy to stosuj chociaż zasade 1 klient = 1 mail. Zresztą mam wrażenie (dla kwestii formalnych - tylko wrażenie) że Herkules to poprostu jedna z tych osób które co jakiś czas sprzedają teksty w dziale ogłoszenia. Nabiją kilka kilkanaście postów i bye bye!

nie muszą upadać pyskiem co sobotę o chodnik

swojego życiorysu również nie musisz opowiadać. Myśle że większość czytelników Pio już Ciebie odpowiednio sklasyfikowała. Więc zmieniaj nick i do boju!

Gwarantuje że Marches nie ryzykował by reputacji wypracowanej na współpracy z dużą liczbą klientów dla 40,400- i więcej złotych....Nie jest to koleś zbierający na kebab czy bułe z kefirem po zajęciach - odnoszę wrażenie że ma zupełnie inne cele. Co do współpracy ze studencikami opinie

wyrażam na podstawie współpracy z grupą kilkunastu.

Edytowane przez banalny

Tak, jestem z nim w zmowie i chcemy cie zrobic na 40 zeta, admin z PiO orzymuje z tego 20%, a babcia kłamczuksza kolejne 20%.

Do przelewu potrzebne jest nr konta, imie i nazwisko i nic więcej - no może jeszcze potrzebna jest $ na własnym koncie.

No chyba, że chce się zgłosić sprawę do właściwego US by pod*******ć kogoś za to, że się upomniał o swoje.

jakie US ? przelewy zwykle wykonuje z poczty jeśli nie mam pokrycia w dokumencie takie to dziwne ? a żeby przelać kasę przez pocztę muszę mieć pełne dane, mówie tłumacze już od wczoraj - chce pełne dane do przelewu wtedy jade na pocztę i pokazuje tutaj wszystkim że kasę przelałem !! trudne ?

@zakręcony widzę od dzisiaj jesteś obrońcą uciśnionych wielkich pisarzy, biedny studencina który chce pracą wyżywić całą rodzinę - zamiast gadać głupoty na forum zabierz sie razem z tym swoim heraklesem za robotę

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

...przelewy zwykle wykonuje z poczty jeśli nie mam pokrycia w dokumencie takie to dziwne ? a żeby przelać kasę przez pocztę muszę mieć pełne dane, mówie tłumacze już od wczoraj - chce pełne dane do przelewu wtedy jade na pocztę i pokazuje tutaj wszystkim że kasę przelałem !! trudne ?

@zakręcony widzę od dzisiaj jesteś obrońcą uciśnionych wielkich pisarzy, biedny studencina który chce pracą wyżywić całą rodzinę - zamiast gadać głupoty na forum zabierz sie razem z tym swoim heraklesem za robotę

Nie jestem obrońcą uciśnionych, ani tych małych, ani tych wielkich pisarzy. Jak bys czytał uwaznie, to byś wiedział, że ten biedny studencina gdzies tam sobie pracuje, a pisaniem wypełnia sobie ten czas w pracy, co jest dziwne, ale widać może sobie na to pozwolic w pracy.

Jestem natomiast zawsze przeciwko tym, co to się nie wywiązują ze swojej części umowy i to nie ma znaczenia, czy jest to zlecający, czy zleceniobiorca i jeszcze sie tłumaczą, że to im potrzeba, że tamto by się z tej umowy wywiązać, że ciocia zaniemogła, że babcia na randke jak poszła tak się buja juz 2 tygodnie i to lapkiem gdzie praca była, albo z kartką i hasłem do konta.

Zamiast dawać "dobre" rady na temat czyjeś roboty rozliczaj się za wykonana pracę. Zwykłe przelewy robisz z poczty? Szkoda, że Ci nie wysłał ta samą drogą tekstów, po tym jak byś za nie już zapłacił na karteczkach... No ale wysłał meilem i sie rypło O_o

No chyba, że od samego początku mu mowiłeś, że potrzebowac będziesz pełnych danych do zamknięcia sprawy, wtedy faktycznie, masz rację. Było tak?

Edytowane przez zakręcony

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kolego banalny teraz cofnij swoje myślenie na chwile i do góry myszką, co napisałem, cofnij się do wątku gg, nawet wyżej, to była chwila tutaj mojej wypowiedzi, i pojawiła się z tego powodu co powyżej, tylko dlatego, że ja zwróciłem uwagę że jakaś pseudofirma nazywa mnie kłamcą i kretynem, tam samo jak pan wnioskował po wymysłach własnej chyba bardzo słabej intuicji, uniżając mej osobie, że jestem typem imprezowicza gdzie to ja jestem winny, bo miałem prawo wogóle się odezwać, nie wiem jak u pana ale jak mnie ktoś jawnie oszukuje, to nie siedzę cicho..jak już mówiłem z tekstów mam 600 zł miesięcznie, owszem mogę wziąć nadgodziny w pracy ale po co jak mogę to samo robić w trakcie jej trwania i nikt do mnie nie ma ani żadnych pretensji, ani go to nie interesuje bo pracuje tam na UoP od 4 lat i zaczynałem w stanowisku dla takich imaginacji jak pan niedopuszczalnym z powodu nie używania chyba umysłu, jeśli mogę coś wykonać to, to robię nie obchodzą mnie historie pana p[oprzednich współpracowników, tak samo jak nie obchodzi pana moje życie seuksalne i stan kochanek w akademiku, zachowuj się pan obiektywnie, a nie opowiadasz mi swój życiorys

Kilka faktów:

-2 razy dałem dane do przelewu ( z początku to pan na informację o 1,10 był bardziej natrętny niż mężczyzna po 20 drinkach na widok samicy na gg, dane do przelewu? nawet po paypalu by poszło abym pisał)

-mam dwa meile tylko jak pisałem powyżej, jakbyś czytał co ci piszą inni ( zapomniałeś jak się czyta?) to byś wiedział, pan się zgłosił przedsiębiorca na jednego meila, na który dochodzi wszelki spam, to ten pierwszy gdzie wszędzie się logowałeś jak podłączyli ci internet, a całość zlecenia, o którym była wciąż dyskusja na gg ( czyli było ok, wszystko dochodziło choćby przez satelitę NASA z kosmosu) jak i dane do przelewu ( 2 razy wysłane) poszły z tego meila gdzie wykonuje zlecenia, to tak dla przypomnienia,

- na początku współpracy zaznaczałem, piszę za taką cenę, SAM, nie wiem co to mieszarka i gdzieś to mam, ale żadnych faktur i danych poza nr konta imieniem i nazwiskiem, nie mam czasu o UoD i US, mój jedyny kontakt ze skarbówką to kiedy zanosze PiTa raz w roku

Dziękuje nie wiem co tu pisać jak wspominałem mam na imię Tomasz, i mam dziś imieniny, ot takie życie..za 50 zł musisz się tu tłumaczyć a i tak ludzie pomimo faktów jakie przedstawiasz, drą się jak populistyczne pokolenie

Dla rozumnych kwota 600 zł:

Opłata za miesięczne studia zaoczne, plus ewentualne warunki;)

I edukacja za darmo..jest możliwa?

co do przelewów za teksty to mam wysyłac swoje teksty w zeszycie 16 kartkowym? to jest firma?

acha mimo wszystko, życzę każdemu co dotrwał do końca uśmiechu na twarzy i miłego dnia

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

ale w czym ty masz problem ? nie podałeś pełnych danych do przelewu dlatego z poczty nie pójdzie, musze mieć pełen adres - nie wiem po co się produkujesz, tlumaczysz, podaj pełne dane a wykonam przelew - jeszcze coś wytłumaczyć ?

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Ja bym nie nazywała zbyt szybko kogokolowiek oszustem:) Nie zauważyłam w całej korespondencji informacji na temat terminu zapłaty. Czy coś przeoczyłam? To, że piszący chce pieniądze teraz, czy to znaczy, że zlecający ma płacić? Ja od kilku miesięcy prowadzę firmę i wiem, że bardzo często pisarze deklarują stałą współpracę, a po kilku dniach piszą, proszę mi zrobić przelew, ja rezygnuje. Jak ja mam to zrobić, jeśli cały projekt nie został zrealizowany? Jeśli ja nie mogę jeszcze wystawić klientowi faktury, bo zlecenie nie zostało zrealizowane? Ja na wstępie tłumaczę, jak duże jest zlecenie, jak się dzielimy, a potem słyszę. Proszę mi wpłacić pieniądze w ciągu 24 godzin...bo napiszę na forum czy podam do sądu.

Czy coś przeoczyłam? To, że piszący chce pieniądze teraz, czy to znaczy, że zlecający ma płacić?

Uwielbiam współpracować z takimi ludźmi jak Pani - proszę napisać mi 200 tekstów, a zapłacę Pani jak mi się będzie chciało.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Ha ha, to się uśmiałam:)

Napisałam wyraźnie, że wszystkim współpracującym ze mną pisarzom, tłumaczę jak wygląda projekt, ile trzeba napisać, i kiedy będą pieniądze.

W swojej wypowiedzi miałam na myśli to, że pisarze się wycofują, bo się im nie chce, z dnia na dzień, ale pieniądze chcą. Rozumiem, że My zlecający pisanie, mamy płacić na życzenie? Na szczęście nikogo nie szukam, bo mam zgraną ekipę<_< Doczytałam całą rozmowę i pytam się, czy tam jest mowa o terminie zapłaty? Bo ja widzę, żądanie:) Oczywiście mogę się mylić...proszę mnie wyprowadzić z błędu. Trochę więcej zrozumienia dla dwóch stron. Ja rozumiem,że pisarz chce pieniądze, bo już mu się odechciało pisać, ale chyba można spokojnie ustalić termin zapłaty. Nie trzeba nikogo nazywać oszustem, bo ktoś nie zapłacił, na rozkaz. Z drugiej strony należało podpisać umowę na konkretnę ilość tekstów z terminem zapłaty. Dodam tylko, że ja podpisuje umowy i płacę terminowo. Takie historie dotyczyły mnie, jak jeszcze nie mogłam:) Wtedy ciągle, kilka napisanych tekstów i "już przelew", dla mnie to nie jest współpraca, tylko grożenie i nękanie ( duża ilość maili z pogróżkami "Jak nie zapłacisz..."). Na szczęście zawsze miało się dowody, kiedy nastąpi zapłata i to strona rezygnująca z pisania, nie wywiązywała się z umowy.

Edytowane przez lena1985

Widzę że pani nie czytała?

Jasno jest napisane, że okres oczekiwania na przelew był ustalony na poprzedni czwartek prawda?

jasno było napisane, że od momentu oddania precli to prawie 2 tygodnie

jasno było napisane, że po tym okresie pan sobie ze mnie robił żarty i drwił

jasno jest napisane, jakie były zasady umowy

widzi pani, nie czyta pani z uwagą, tego co ktoś piszę, to nie wiem jak pani czytała całość, problem nie polega w tym że my nie dotrzymujemy terminó czy wręcz jak to pani ujęła "błagamy o pieniądze", proszę panią problem polega na tym że jak wykonamy swoje zlecenie to taki pan powyżej ani nie płaci, dodatkowo niech pani przeczyta jaką mi opinię wyrobił czyli co zrobił ? Kłamie? a teraz chce wszystkie moje dane (choć juz 2 meile wyrzucił ot tak) po co jak umawiałem się z nim na prosty przelew imię nazwisko i nr konta, aaaa przepraszam on wysyła pocztą te przelewy? (to jeszcze przymjmują?, ta "profesjonalna firma nie ma konta")? nikt mi nie powie że "księgowa" wysyła pieniądze przekazem pocztowym

dyskusja dalsza paradoksalnie pan ma coś z głową

Osama Bin Laden

2011-09-22 12:14:13

no i co ? gdzie dane do przelewu ?

2011-09-22 12:15:30

co się nie odzywasz?

2011-09-22 12:15:38

obsmarowałeś mnie bo fv nie możesz wystawić ?

Zaszkodziła mu moja wizyta na forum, napisałem prawdę

pan sam nie wie jak wysłać pieniądze, czy pocztą, czy przez księgową, czy po FV..i ja mam mu wszystkie dane podawać? to niezwrównoważony facet który mi tu ubliżył i nazwałoszustem

Niech pani sobie jeszcze raz to przeczyta, termin był kasy brak w skrócie

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

już kilkukrotnie proszę o dane PEŁNE do przelewu - i nic, szkoda mojego czasu

wolisz rozpaczać na forum, żalić się, jako ty ty upodlony przez los nie jesteś a nie potrafisz jasno i klarownie podać danych do przelewu. Koniec kropka.

Edytowane przez Marches

@Marches - masz firmę, działasz głównie w internecie, a biegasz na pocztę z przelewami? To się kupy nie trzyma.

a co z firmowego przeleje mu bez pokrycia ?