Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

czy wy normalni jesteście ? jak ja mam facetowi przelać jak nie mam danych do przelewu ?

dobra w takim razie robie skrypt losuje numer konta, dane i poleci tam gdzie poleci

mam tylko firmowe, jeszcze jakieś pytania ?

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Ja mam jedno, a może i dwa. Co stoi na przezkodzie byś wysłał zwykły przelew z konta firmowego (nr konta z imieniem i nazwsikiem już masz)? Na co potrzebne Ci jest to pokrycie o którym wspomniałeś?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

a ps:

"Osama Bin Laden

2011-09-22 12:14:13

no i co ? gdzie dane do przelewu ?

2011-09-22 12:15:30

co się nie odzywasz?

2011-09-22 12:15:38

obsmarowałeś mnie bo fv nie możesz wystawić ?

"

w takim razie czego nie podałeś pełnych danych do przelewu jak się o nie pytałem ? tylko wolałeś cytować to na forum zamiast po prostu podać dane, poleciał bym na pocztę i tyle. Masz z tym problem i widze nie tylko z tym. Może mam ci jakieś konto założyć co ? jak prostego pytanie nie rozumiesz to jak możesz pisać precle.

Ja mam jedno, a może i dwa. Co stoi na przezkodzie byś wysłał zwykły przelew z konta firmowego (nr konta z imieniem i nazwsikiem już masz)? Na co potrzebne Ci jest to pokrycie o którym wspomniałeś?

bo kiedyś przy kontroli US mogą sprawdzić i jego konto bo sie zapytają a gdzie fv ?, rachunek ? chyba że ty wiesz lepiej a skoro od kilku dni nie chce podać pełnych danych to co ja mam jeszcze zrobić na kolanach błagać ?

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zaraz to Ty się teraz martwisz o jego? I temu mu nie wysyłasz $ bo boisz się, że będzie miał problemy z US? Dobrze Cie rozumiem?

Edytowane przez zakręcony

- Reklama -

Zaraz to Ty się teraz martwisz o jego? I temu mu nie wysyłasz $ bo boisz się, że będzie miał problemy z US? Dobrze Cie rozumiem?

Matka Terasa, słuchaj nie wiem ile masz lat, i czy w ogóle rozumiesz to co ja mówie i już więcej nie będe powtarzał - przesyła dane do przelewu (PEŁNE), jade na pocztę wykonuje przelew, i tak od kilku dni się prosze :D Ani normalnej odpowiedzi na gg, ani na maila , podać jednym słowem nie chce.

Jedyne czego nie rozumiem, to to dlaczego jeszcze do tej pory nie puściłeś mu przelewu ze swojego konta. Pytałem cie po co Ci to pokrycie. W odpowiedzi piszesz cos o kontroli jego konta, która cie nie powinna obchodzić.

- Reklama -

Lol czytając ten temat mam ubaw po pachy :) No i przypomniałem sobie czemu nie zajmuję się żadnymi preclami ani katalogowaniem, dzięki temu nie mam do czynienia z dziećmi z gimnazjum, myślącymi że za 2zł zrobią frazę kredyty :D:D:D

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Jedyne czego nie rozumiem, to to dlaczego jeszcze do tej pory nie puściłeś mu przelewu ze swojego konta. Pytałem cie po co Ci to pokrycie. W odpowiedzi piszesz cos o kontroli jego konta, która cie nie powinna obchodzić.

niestety ty tego nie zrozumiesz, może za pare lat, rok szkolny się zaczął, wróć co nauki i nie zabieraj zasobów serwera

No to mi wytłumacz dorosły człowieku, co lata edukacji juz ma za soba daleko z tyłu, bo prowadząc DG od kilku lat nie spotkałem sie z problemem niemożności wysłania $ ze swojego firmowego konta bez rachunku albo faktury jeżeli przychodzi mi taka ochota.

- Reklama -

Przy jednoosobowej działalności gosp. nie musisz mieć "konta firmowego" możesz korzystać z prywatnego i możesz z nim robić co chcesz, bo i tak odpowiadasz swoim całym majątkiem. Więc nie rozumiem, o co chodzi? Za zakupy w tesco też nie zapłacisz z "firmowego"? :D

czyli nawet jak kilkanaście przelewów wykonam bez "pokrycia" to cacy ?

Tak, będzie cacy. Nie cacy będzie jak to co wrzucasz w koszta nie będzie miało pokrycia w rachunkach. Nie będzie cacy jak to co wpada do Ciebie na konto będzie bez pokrycia. A teraz przeproś wszystkich, których próbowałeś nieudolnie zreszta obrazić i ureguluj zobowiązania "biznesmenie".

- Reklama -

Tak, będzie cacy. Nie cacy będzie jak to co wrzucasz w koszta nie będzie miało pokrycia w rachunkach. Nie będzie cacy jak to co wpada do Ciebie na konto będzie bez pokrycia. A teraz przeproś wszystkich, których próbowałeś nieudolnie zreszta obrazić i ureguluj zobowiązania "biznesmenie".

kpisz sobie dziecino, nie będe tłumaczył się , tobie się nudzi i wtrącasz się w coś co ciebie absolutnie nie dotyczy.

a niby za co ? za to że chciałem pełne dane do przelewu ? jak nie dostałem więc jak mam zapłacić ? koniec kropka, nie mam czasu na bzdury, a i jeśli to Hercules w ogóle czytasz, czekam na dane do przelewu ale tylko z maila z którego wysłałeś teksty. Wtedy sam policze ile ci jestem winien.

Edytowane przez Marches