Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

zakręcony: czemu wtrącasz się do sposobu w jakim ludzie przelewają pieniądze ? Jak Marches będzie chciał może przelać je nawet za pomocą gołębia pocztowego....proste. Po co ta gadka Marches napisał że wyśle kasę od razu jak dostanie dane do przelewu z adresu mailowego na który otrzymał teksty. Widzisz w tym coś dziwnego ? Jeszcze troche a uwierze ze masz procent z tych 4 dych ( mówię śmiertelnie poważnie)

Nie widział bym w tym nic dziwnego, gdyby od razu powiedział, że potrzebuje albo rachunku, albo fakturki, a jak nie to pełnych danych do przelewu pocztowego. Gdyby napisał, że nie puszcza z firmowego konta bo tak, tez by było, ok, ale on pisze o jakichs kontrolach, o pokryciach za wysyłanie $ co juz jest bzdurą. Nie mając w garsci argumentów, próbuje jechac po Matkach teresach, wysłac do szkoły, pisać o dziecinach. Nie dziwię sie, że ktos mu nie chce podac pełnych danych. Tego byle komu ot tak się nie podaje :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

teraz nie wierze że masz procent , odkupiłeś dług po prostu :D windykator i tyle

hehe nie wiesz nawet jaką z ciebie brechte mam, jeszcze żałośniej się zachowujesz niż dzieci na pclabie :)

ale co tam napisze jeszcze zobacze jak zareagujesz :

PRZELEJĘ KASE O ILE WYŚLE MI HERCULES Z MAILA Z KTÓREGO OTRZYMYWAŁEM TEKSTY PEŁNE DANE DO PRZELEWU (kod pocztowy, adres, imię nazwisko) .

Edytowane przez Marches

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Nie wiem co jest w tym wszystkim niezrozumiałe ale napiszę jeszcze raz

Sprawa rozliczenia i sposób

1. "Super nie ma problemu tylko pisz precle po 1,10" - pierwsza rozmowa

2. "Wyślij mi imię i nazwisko na meila w czwartek realizuje przelewy " (fakt że po 14 dniach od przyjęcial precli przez pana który tutaj jest taką gwiazdą)

i nagle brak pieniędzy i informacja

"ale ja muszę mieć pana dane NIP adres, bo mi księgowa pieniędzy nie poda dalej przelewem ( a jednak jest przelew viva gg)

a teraz

" dane na pocztę" ludzie!:D błagam i do tego mam podać swoje dane osobowe człowiekowi który nazwał mnie powyżej oszustem i krętaczem, wyrobił mi opinię kłamiąć i szydząc ze mnie?

Może i nie prowadzę dg ale nie jestet takim kretynem by tak ludzi jawnie okłamywać za 50 zł

ten pan mnie okłamał i oszukał, wyrobił mi opinię, do tegop jest niezrównoważony o czym on piszę? o księgowych ? o fakturach? o przelewach na poczcie? błagam..bądźmy i zachowujmy się jak dorośli

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

ale co to za problem podać dane do przelewu pełne ? jak by mi ktoś za coś nie zapłacił od reki bym podał wszelkie potrzebne dane.

ale co to za problem podać dane do przelewu pełne z tego maila z którego otrzymałem teksty ? jak by mi ktoś za coś nie zapłacił od reki bym podał wszelkie potrzebne dane. Może mi w ogóle nie wysłałeś tekstów co ? tylko myślisz że ci kase przeleje.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

masz z firmowego - https://www.speedyshare.com/files/30453143/...0924_133022.pdf

chciałem pocztą źle,nie chciałeś podać danych do przelewu widać że coś ukrywasz, masz z firmowego przelew, poza tym już wiem czemu nie chciałeś podać do przelewu - GNB II O. w Lublinie

Edytowane przez Marches

52,18 zł - o taką sumę było napinanie się szanownego przedsiębiorcy przez 3 dni... Wysłałbym taki przelew bez gadania mając podany sam numer konta a nie wymagał kodów pocztowych... Kupując teksty po 1.1 za sztukę miałbym przynajmniej tyle przyzwoitości, żeby nie robić komuś kłopotów... Paranoja

następny mądry się znalazł który nie ma zielonego pojęcia jak było i o co chodziło od początku, myślisz że wszystkim kase przelewam jak tylko poda mi konto bankowe ? chciałem przez pocztę przelać kasę, a nie przepuszczą bez pełnych danych i tyle.

Edytowane przez Marches

do wysłania przelewu potrzebny jest jedynie numer konta bankowego - pozostałe dane przy tak niskich kwotach nie są sprawdzane i można wpisać cokolwiek włącznie z napisem, że przelew wysyła "###### blada" lub "heniek trąbalski" jak również po srtonie odbiorcy można wpisać "aleksaner wielki". wiem bo tak wysyłam i działa.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgred wie jak się zachować i pilnuje swoich spraw, jest obiektywny ba stoi o kilka pięter wyżej nić z ty bo ty to jeszcze w piwnicy jesteś pod względem zachowania.

@zakręcony a ty co ? pewnie byś chciał żeby cie przeprosić ? wielkiego znafce seo bo przecież za to że chciałem dane do przelewu, trzeba ukarać.

Edytowane przez Marches

Przeprosiny i ty? A po co to kumu. Dalej leć z nieudolnymi próbami obrażania wszystkich, którzy pokazują jaki jesteś malutki :D

Z mojej strony EOT w twoim temacie. jak komus znowu nie zapłacisz, daj znać, posmiejemy sie znowu.

Edytowane przez zakręcony

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

wreszcie skończyłeś dzieciaku myślałem że już mamusia nie wygoni cie z przed kompa.

tak pośmiejemy się też z tego jak ktoś mi danych do przelewu nie poda a będzie chciał kasę wtedy też ryk niesamowity będziesz mieć, może i masz więcej lat ale szarpiesz się w nie swoje sprawy jak by ci ktoś lalke w przedszkolu odebrał.

Edytowane przez Marches