Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda niestety że taki pan mi się trafił dla wielu podam informację że on nie jest właścicielem firmy ( dane do właściciela firmy Overtrop już uzyskałem, to poważny człowiek, prawie 40 letni, więc mam nadzieję że z nim dyskusja będzie bardziej konkretna, ponieważ planuje wystawić adekwatny komentarz do zaistniałej sytuacji, a także zapytać się dlaczego osoba podająca się za jego pracownika nazwała mnie kłąmcą i oszustem) jeśli pan nie będzie chciał potwierdzić że to jego pracownik, to z chęcią wystawie komentarz negatywny wszędzie gdzie się da i wiem że posiadam ku temu podstawy

To tyle, nie sprzeczajcie się ( bo z dzieciakiem nikt nie wygra)

Kolego to że jest oddział 2 w lublinie to nie znaczy że ja tam kiedykolwiek na wschodzie Polski byłem, ale widać znasz się tam samo jak na przelewach

Dziękuje

na koniec dodam chyba z 4 raz

nr konta i imię oraz nazwisko wysyłałem 3 razy..

Przepraszam że wprowadziłem ludzi w tak niepotrzebne nerwy oraz emocję

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

"Szkoda niestety że taki pan mi się trafił dla wielu podam informację że on nie jest właścicielem firmy ( dane do właściciela firmy Overtrop już uzyskałem, to poważny człowiek, prawie 40 letni, więc mam nadzieję że z nim dyskusja będzie bardziej konkretna, ponieważ planuje wystawić adekwatny komentarz do zaistniałej sytuacji, a także zapytać się dlaczego osoba podająca się za jego pracownika nazwała mnie kłąmcą i oszustem) jeśli pan nie będzie chciał potwierdzić że to jego pracownik, to z chęcią wystawie komentarz negatywny wszędzie gdzie się da i wiem że posiadam ku temu podstawy"

i tu się niestety robi bardzo nie przyjemna sytuacja gdyż za to nie podaruję, żeby było jasne ja założyłem DG (dla wielu ludzi REGON mówi wszystko) i nikt tutaj 40 lat nie ma tylko dużo dużo mniej.

dwa - nie podałeś ani razu danych do przelewu pełnych tylko raz ale nie chciałem przelewać bo pisałeś z dwóch maili i ile pamiętam z dwóch numerów gg chciałem mieć pewność że przelewam je odpowiedniej osobie. Ktoś chce tutaj ze mną tak pogrywać.

Dobra ja pogram z tobą również.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

A najlepsze jest to, że obywatel ten mieszka na wsi, na której nie istnieje urząd pocztowy, więc na tym zakończę dyskusję, bo od początku dotyczyła ona odzyskania pieniędzy, i chyba cel udało się zrealizować

A najlepsze jest to, że obywatel ten mieszka na wsi, na której nie istnieje urząd pocztowy, więc na tym zakończę dyskusję, bo od początku dotyczyła ona odzyskania pieniędzy, i chyba cel udało się zrealizować

za to ty a metropolii :

Wichów

Brzeźnica (woj. lubuskie)

Znalazłem to dzięki znajomemu z gg

twoje gg: 24113731 (w katalogu jest jakiś Kamil)

ty podajesz się za kogo innego jakiegoś Tomasza F. nie chcesz podać danych do przelewu, wielki krzyk robisz o coś co powinno się zakończyć dawno temu(a tylko ze nie było z tobą kontaktu i nie podałeś do tej pory żadnych swoich danych), nie wysłałeś terminowo artykułów, oczerniasz mnie na forum, że jestem kłamcą, oszustem o co tak naprawdę chodzi ?

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Przepraszam bardzo, sprawę zgłaszam w poniedziałek na policję, pan zrobił ze mnie oszusta do tego jako profesjonalny przedsiębiorca, który nie otrzymał moich danych osobowych rozprzestrzenia je na forum, gdzie ja nie wyraziłem na to zgody

Dziękuje co do zniewagi i nazwania mnie wśród innych użytkownikiem kłamcą :

Art. 107. Kto w celu dokuczenia innej osobie złośliwie wprowadza ją w błąd lub w inny sposób złośliwie niepokoi,

podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.

i dalej

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

a co do danych osobowych to przetworzył i wykorzystał je pan bez mojej wiedzy ( i tu pan jako właściciel firmy będzie się tłumaczył)

i widać czemu nie podaje się takim dzieciakom jak on danych osobowych, bo zaraz lądują na forum!!!

ok czekam z niecierpliwością

"Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,"

to też się i ciebie tyczy

Edytowane przez Marches

ty chyba nie rozumiesz o czym piszesz

Ja - strona pokrzywdzona

Ty- zmieniłeś przebieg współpracy ( na forum jasno napisałeś inną prawdę od tej rzeczywistej (gg))

to ty pisałeś na początku że nie dotrzymałem terminu, to ty nie zapłaciłeś i to ty bezpodstawnie wykorzystałeś i umieściłeś tu moje dane osobowe

ja kończę by nie robić spamu proszę tylko by administrator tego forum usunął wszelkie dane które umieścił ten pan w sieci powiązane z moją osobą

nie wyraziłem na to zgody

ani na imię, ani na nazwisko, ani na miejscowość ani na nr gg ani na obrażanie mnie

Edytowane przez Herkules

Dziękuje co do zniewagi i nazwania mnie wśród innych użytkownikiem kłamcą :
i widać czemu nie podaje się takim dzieciakom jak on danych osobowych, bo zaraz lądują na forum!!!

Nie wygłupiaj się. Chcesz iść na policje bo twierdzisz, że ktoś Cię znieważa i za parę zdań sam znieważasz/obrażasz nazywając "dzieciakiem" co oczywiście w tym kontekście ma wydźwięk nad wyraz negatywny i uderza w opinię osoby prowadzącej poważny interes.

hmmm wiele wskazuje na to że wykonujesz działalność w sposób zorganizowany i ciągły - więc zastanów się czy nawet o tym nie wiedząc nie prowadzisz działalności gospodarczej. Jeśli tak jest ustawa o ochronie danych osobowych raczej Cie nie dotyczy (nie trzeba mieć zarejestrowanej DG żeby być przedsiębiorcą). A wystawianie dokumentów potwierdzających wykonanie usługi jak najbardziej - niezależnie czy jesteś przedsiębiorcą czy freelancerem. Skoro nawiązałeś z użytkownikiem Marches kontakt za pomocą pierwszego adresu email , nie miał On ani jednego argumentu żeby wierzyć że drugi , trzeci , dziesiąty adres (nie wiem ile tego było) jest Twój. Nie zachowuj się jak dziecko. Błąd jest ewidentnie Twój.

Z kim ja tu rozmawiam ;/

Człowieku pan zgłosił się do mnie na meila ( który posiada wiele spamu itd..pamiętasz tego pierwszego gdzie wszędzie się rejestrowało?)

a całość współpracy odbywała się za pośrednictwem gg

a następnie poprzez jedną skrzynkę pocztową

i do momentu zakończena zlecenia (choć zanim zapłacił chciałbym pisał jeszcze, bo przecież super układ)

Nie było żadnego problemu :D!

umiesz czytać?

20 razy o tym pisałem, ludzie..

a co do mojego imienia nazwiska czy nawet nr gg, akceptując regulamin nie wyrażałem na to zgody prawda?

a ustawa mnie dotyczy ( student Bezpieczeństwo Narodowe, mogę polemizować)

Dziękuje

Podatek płaci się:

- gdy wartość przedmiotu przekracza 1000 zł

- gdy miesięcznie przekroczysz (nie pamiętam dokładnie ale wydaje mi się że 10 000zł)

itd, itd ale ciebie pewnie miesięczna kwota obchodzi, no to podaje