Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Na allegro masz komentarze. SS Cie w wała nie zrobi (teoretycznie).

No tu bym polimeryzował :) Widziałem conajmniej kilku SSmanów (Super Sprzedawców) którzy robili co chcieli a allegro nie reagowało bo zarabia na prowizjach i nie za bardzo na rękę im jest wyganianie osób którzy miesięcznie sprzedają na tysiącach aukcji. Były też przypadki ewidentych oszustw ze strony SS, jak masz ochotę zweryfikować swój pogląd na ten temat to poczytaj na internecie.

Ale częściowo się zgadzam - SS z samymi pozytywami to większa gwarancja pomyślnej transakcji.

Im więcej punktów, tym bardziej zaufana osoba.

Na allegro jest weryfikacja danych przy zakładaniu konta co choć trochę utrudnia nabijanie pozytywnych komentarzy. Tutaj obawiałbym się nabijania pozytywnych opinii i wysypu multikont. Taki system jest trudny do zrobienia..

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Witam

Pozwolą sobie wymienić kilku niekompetentnych zleceniodawców, z którymi miałam ,,przyjemność" współpracować, a którzy do tej pory nie uregurowali swoich należności.

Przypadek, pierwszy pani Kinga Badźmirowska, śmieszna małolata, która z własnej głupoty nie otrzymała pieniędzy za zlecenie, która pisałam ja i parę innych osób. Frima, która jej zleciła teksty, wykazywała chęc zapłaty, ale niestety pani Kinga nie wiedzieć czemu, nie poprawiła faktury. Kwota była dość spora, ale niestety dziewczynka nie dobiera telefonów, nie odpisuje na e-maila, straszy jedynie swoją mamą prawniczką. Na szczęscie udało mi sie wyjść na czysto, bez strat

Przypadek drugi - pośrednik tekstów znany pod nickiem Greenmoscow. Pzrze dłuższy okres czasu współpraca układała się pomyślnie. Niestety od miesiąca nie mogę doprosić się wypłaty za zaległe zlecenie. Dobry do tej pory kontakt urwał się, pan Adrian nie odpisuje na wiadomości, które mu pozostawiam na gg. Na razie nic z tym nie robie, bo i kwota nie jest poważna, sam pan Adrain wydawał mi się uczciwy. W każdym bądź razie płacił, ale przestał. Tekstów niestety nie mogę sprzedać gdyż znajdują się na tym blogu https://www.bukmacherskietypy24.eu/category...buchmacherskie/. Podejrzewam, że to zleceniodawca nie uregulował wobec tego pana nalezności. W każdym bądź razie kontaktu nie ma.

Przypadek trzeci pan posiadający kilka nicków na forum Pio, znany mi lepiej pod nazwą Mudzyn z Zubrzycy. Nie chce mi się nawet rozpisywać na jego temat, w kązdym bądź razie przestrzegam przestrzegam i jeszcze raz ostrzegam. !

Chciałam wyjaśnić sprawę pana Adriana. Zaległość została uregulowana, wszystko w porządku. Greenmoscow okazał się jednak uczciwym współpracownikiem.

multikonto

Myślałem, że nigdy tu nie napiszę...

Nie polecam użytkownika Oceanlab. 8 października zapłaciłem mu za 4 strony zapleczowe i od tamtej pory nie pokazuje się na forum.

Pozdrawiam.

bezsens, konkurencja będzie "nagadywać" na konkurencję. Rzetelna weryfikacja klienta/firmy bez budżetu jest niemożliwa.

Przepraszam, nawet budżet nie pomorze - allegro: pełno zakłamań i kombinacji (mimo rzetelnej weryfikacji użytkowników).

o oł ! zaczyna się !

Edytowane przez schollu

SKLEPY INTERNETOWE PRESTASHOP

Skórki PrestaShop

W profilach można chyba pozostawiać komentarze. Może w ten sposób dałoby się to rozwiązać. Uczciwy użytkownik dostawałby komentarz w profilu i można by było zbadać jego przeszłość. Nie byłoby również tajemnicą, kto napisał komentarz.

seowyszbanner.gif

Soprano - to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale przecież nie każdy zleceniodawca ma ochotę (a może nie lubi?), wystawiać komentarze. Znam osobę, która ma duże doświadczenie w tym co robi, miała wielu zleceniodawców z PiO, a jednak dostała tylko 1 komentarz. Ja osobiście mało zleceniodawców miałam z PiO, ale i tak komentarzy brak ;) Może gdyby to było warunkiem, to zleceniodawcy inaczej by podchodzili do zostawienia krotkiego komentarza?

Własnie szukałem takiego wątku, bo szlaczek mnie trafia przez niektórych ludzi.

Więc dołożę swoje pare groszy.

Skorzystałem z oferty tego człowieka, który nagminnie w dziale ogłoszeń się ogłasza:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=135741

99 postów i jakieś ślady udzielana się na forum zasugerowały mi, że człowiek raczej rzetelny

Zamówiłem teksty, dostałem konkretną wycenę i odpowiedź bardzo szybko, ze będą gotowe na jutro. Otrzymałem fakturę proformę i wpłaciłem zaliczkę (mój błąd), kontakt bardzo sprawny.

Zaraz po wpłacie kontakt z człowiekiem zniknął. Minął tydzień czasu tekstów nie ma. Oczywiście napisał mi ktoś inny bo nie mogłem czekać, ale straty czasu i pieniędzy już się nie wróci.

Mało tego na moje maile i upomnienia nie odpowiada ani również na PW na forum, natomiast na zapytanie "na podpuche" o cenę tekstów z innego mojego maila odpowiedział błyskawicznie. To oznacza jedno, koleś zbiera zlecenia, których nie wykonuje i wyłudza kasę.

Również telefon na jego stronie firmowej oceanlab.pl jest ciągle wyłączony, próbowałem się dodzwonić wczoraj ok 7 razy i dzisiaj o różnych porach.

Apeluję aby takich "zawodników" usuwać z tego forum zanim naciągną inne osoby. Jeśli ten człowiek to czyta i uważa, że piszę to bezpodstawnie niech się ze mną skontaktuje dostarczy usługę, lub odda pieniądze a bez problemu napiszę sprostowanie.

Dziękuję szanownemu gronu za uwagę, pozdrawiam i jak najmniej naciągaczy życzę:D

Nie polecam użytkownika Oceanlab. 8 października zapłaciłem mu za 4 strony zapleczowe i od tamtej pory nie pokazuje się na forum.

Pozdrawiam.

To jest dokładnie ten sam człowiek, który nie wywiązuje się z pisania tekstów, które mu zleciłem tutaj się oglasza:

Oceanlab.pl to jego strona. Także widać cwaniaków nie brakuje.

Edytowane przez dandez

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Własnie szukałem takiego wątku, bo szlaczek mnie trafia przez niektórych ludzi.

Więc dołożę swoje pare groszy.

Skorzystałem z oferty tego człowieka, który nagminnie w dziale ogłoszeń się ogłasza:

99 postów i jakieś ślady udzielana się na forum zasugerowały mi, że człowiek raczej rzetelny

Zamówiłem teksty, dostałem konkretną wycenę i odpowiedź bardzo szybko, ze będą gotowe na jutro. Otrzymałem fakturę proformę i wpłaciłem zaliczkę (mój błąd), kontakt bardzo sprawny.

Zaraz po wpłacie kontakt z człowiekiem zniknął. Minął tydzień czasu tekstów nie ma. Oczywiście napisał mi ktoś inny bo nie mogłem czekać, ale straty czasu i pieniędzy już się nie wróci.

Mało tego na moje maile i upomnienia nie odpowiada ani również na PW na forum, natomiast na zapytanie "na podpuche" o cenę tekstów z innego mojego maila odpowiedział błyskawicznie. To oznacza jedno, koleś zbiera zlecenia, których nie wykonuje i wyłudza kasę.

Również telefon na jego stronie firmowej oceanlab.pl jest ciągle wyłączony, próbowałem się dodzwonić wczoraj ok 7 razy i dzisiaj o różnych porach.

Apeluję aby takich "zawodników" usuwać z tego forum zanim naciągną inne osoby. Jeśli ten człowiek to czyta i uważa, że piszę to bezpodstawnie niech się ze mną skontaktuje dostarczy usługę, lub odda pieniądze a bez problemu napiszę sprostowanie.

Dziękuję szanownemu gronu za uwagę, pozdrawiam i jak najmniej naciągaczy życzę;)

Pozdrawiam.

To jest dokładnie ten sam człowiek, który nie wywiązuje się z pisania tekstów, które mu zleciłem tutaj się oglasza:

Oceanlab.pl to jego strona. Także widać cwaniaków nie brakuje.

Nowy update.

Dzisiaj już lekko podkręcony sytuacją zleciłem pracownikowi aby postawił sprawę jasno i napisał maila ostatecznego temu wykonawcy, że albo zwrot pieniędzy albo prawnik. Co ciekawe podziałało i po prawie tygodniu ciszy odpowiedział z serdecznymi przeprosinami, tłumacząc, że źle postąpił i po prostu stara się wykonać zlecenia w terminie ale mu nie wychodzi i czuje sie przytłoczony atakami od zleceniodawców, stąd unika kontaktu:)

Jednocześnie obiecał jako rekompensatę wykonać darmową pracę w postaci tekstów. Dodatkowo zapewnił, że wywiąże sie ze zleceń dla innych użytkowników, którym zalega z pracą.

Dlatego z pełną świadomością podaję kontakt mailowy wykonawcy

Heeko Shop <heekoshop@o2.pl>

Piszcie wszyscy ci, którzy u niego zamawiali i roboty zrobionej nie dostali, bo jak wspomniał nie chce psuć sobie wizerunku. A najlepszą droga do jego naprawy jest wykonanie pracy zaległej z nawiązką:D

Bywajcie!:)

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Trzeba bylo jeszcze taniej kupowac, na pewno bys nie zostal oszukany.

Ludzie kupuja precle po 1zl i jeszcze potem maja pretensje, ze ktos ich wykiwal. Nikt normalny za taka stawke uczciwie nie pisze (chyba ze jest nowy, poczatkujacy i nie wie ile sie za precle placi), a juz sam staz na forum powyzszego usera sugeruje, ze on taki nowy i swiezy w branzy nie jest.

Na wlasne zyczenie was oszukuja:)

@Tomasz.K. - jak czytam takie brednie jakie Ty wypisujesz to aż mnie się na wymioty zbiera. Skoro oceniasz ludzi po kwocie jaką biorą za precle to mało jeszcze wiesz. To tak samo jak oceniać ludzi po wyglądzie. Ja współpracuję z tanim copywriterem i teksty mam tak zajefajne że aż sam się dziwię, że za takie pieniądze można kupić fajne teksty. Cena nie ma nic do rzeczy, chodzi o człowieka. Niestety na PIO jest mnóstwo cwaniaków zarówno tych piszących, jak i tych kupujących. Więc pomyśl następnym razem zanim kogoś zaczniesz oceniać po cenie.