Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Ostrzegam przed użytkownikiem tego forum " arrek99 "

jego mail to <arrek99@gmail.com>

Użytkownik ten nie wywiązał się z warunków umowy i miał mi zwrócić pieniądze (250zł).

Pomimo moich prób skontaktowania się nie odpowiadał na moje maile.

W końcu odpisał, że odda pieniądze ale prosi o kod swift banku bo jest za granicą.

Mija już 3 miesiąc i jak nie było pieniędzy tak nie ma.

Panowie, załatwiajcie to między sobą, ale proszę mi więcej nie przysyłać e-maili, bo nie życzę sobie, aby mój prywatny adres był w ten sposób udostępniany różnym osobom.

@Herkules, to że kiedyś kupiliśmy u ciebie 1 (słownie jeden) precel, aby sprawdzić twoje umiejętności nie oznacza, że masz prawo rozpowszechniać mój e-mail. I myślę że nie tylko ja mam takie zastrzeżenia.

@Hicarian, jak wyżej. Ciekawy sposób masz na to, aby oskarżać i oczerniać ludzi - tylko widzisz, teraz ów user ma świadków w liczbie kilkunastu na to, że publicznie rzucasz w jego stronę oskarżenia (póki co bez żadnych dowodów).

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Sprostuje jeszcze tą sprawę, to nie ja udostępniłem państwa meila, tylko pan Hicarian (czyli to on wykorzystał wasze dane nie ja, ja tylko wysłałem do wszystkich sprostowanie ), to on pierwszy wysłał meile do osób które licytowały razem z nim kiedyś na aukcji ( ja się o tym rano dowiedziałem, rozesłany został meil że okradłem tego pana, uwaga na 26 zł), więc tyle w temacie, jak już pisałem

Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację

Chciałem tylko wyjaśnić, bo poczułem się dość..obrzucony za przeproszeniem g..

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

To może wyjaśnisz, skąd Hicarian miał maile do osób, z którymi współpracowałeś? Może dlatego, że sam wysłałeś takie spam maile do nich informując o łaskawym ponowieniu współpracy (mail z 7. grudnia), nie zadając sobie trudu, aby poukrywać adresy?

Proszę pani (bo chyba rozmawiam z pięknem naszych czasów) po allegro nie jest to problemem, gdybym tak robił, ten meil dotarłby do 100 osób, a nie 5, do tego przecież ten pan, zamawiał u mnie precle kilka razy, teraz z niewiadomych mi powodów, doszło do takiej sytuacji, ja chciałem jedynie sprostować nieprawdziwą informację, to wszystko

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

5 osób? W mailu, który wysłałeś 7 grudnia było podanych więcej adresów niż 5. Dodatkowo mój adres prywatny jest używany tylko do kontaktów z Allegro - nie jest podany nigdzie indziej, nawet w treści "o mnie", a jedyną możliwością jego wypłynięcia był e-mail wysłany przez ciebie 7. grudnia. Jeśli nie potrafisz korzystać ze skrzynek mailowych i na prawo i lewo wysyłasz prywatne adresy innych osób, to powinieneś zastanowić się nad konsekwencjami.

Potwierdzam. Kinga Badźmirowska do tej pory nie wypłaciłam mi należności za teksty a widzę, że śmiało sobie poczyna nazywając się copywriterką i zakładając firmę Meriti...proponuje zapoznać się z tą firmą i jej właścicielką. Zachęcam przede wszystkim wszystkie te osoby, które nadal czekają na wypłacenie swoich pieniędzy. Ja już nie liczę na to, że je odzyskam...

elo2pc i www.in-kontekst.pl

Jak poinformowałam na Waszych profilach wnioski do sądu związane z pomówieniami i oczernianiem zostały już złożone- kłócić się dłużej nie mam zamiaru, oskarżacie o kłamstwa nie tylko mnie ale również osobę mnie reprezentującą oraz w przypadku elo2pc trzech członków mojej rodziny, co przestało być śmieszne.

www.in-kontekst.pl Tak jak napisałam na Twoim profilu- jeśli firma Meriti poniesie jakieś szkody z tytułu wypisywanych przez Ciebie "opinii" TY poniesiesz za to odpowiedzialność, tyle że już karną żarty dla Ciebie się skończyły!!!

Dyskusję niniejszym kończę, jako że nie prowadzi ona do żadnego rozwiązania.

Tyle czasu byłyście "oszukane" i żadna z Was poza pomawianiem nie była w stanie nic zrobić (sądy są otwarte w każdy dzień roboczy), co jasno wskazuj, że Wasze racje nie są takimi jak je przedstawiacie.

Pozdrawiam

nie życzę sobie, aby postronne osoby wypisywały do mnie smsy strasząc wezwaniem do sądu.

To już podpada pod stalking, który jest karalny - KK przewiduje za to zdaje się do 3 latek... ;)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

nie życzę sobie, aby postronne osoby wypisywały do mnie smsy strasząc wezwaniem do sądu.

To już podpada pod stalking, który jest karalny - KK przewiduje za to zdaje się do 3 latek... ;)

Niestety muszę Ci zburzyć teorię ;)

Pierwsza fundamentalna sprawa jest taka, że "postronne osoby" to pełnomocnik, którego dane, numer telefonu mail itd. in-kontekst posiada od ROKU CZASU i ma on pełne prawo kontaktować się z ową osobą, szczególnie że ta nie tylko nie wykazuje chęci podjęcia dialogu ale też pogrąża się w swoich działaniach coraz głębiej.

Drugą istotną kwestią jest to, że nękaniem nazwać można wypisywanie maili do wszystkich znajomych na różnych portalach społecznościowych, śledzenie w internecie i ciągłe komentowanie profili danej osoby we wszelkich możliwych miejscach, nie zaś kilkukrotne na przestrzeni roku próby nawiązania kontaktu i JEDEN, słownie JEDEN sms dzisiejszego wieczoru z informacją o podjętych działaniach (straszenie? nie, działanie zgodnie z prawem, a nie tak jak dotychczas in- kontekst).

Jak widać nie tylko w jednej kwestii in- kontekst ma bardzo bujną wyobraźnię i tendencję do przypisywania swoich działań innym osobom. Stalking? Owszem, ale w inną stronę...

Uwielbiam czytać ten wątek, jest lepszy niż "Dynastia"... ;)

"Dynastia", może "Ojciec Chrzestny"- w każdym razie potyczki o dużą kasę. Kto kogo przewalił na zyla za art ;)

W tym kontekście straszenie prawnikami, Policją, CIA, FBI... Normalnie strach zamówić u takich speców jakiś artykuł bo z pewnością będzie krwawy ;)

Wioska z potyczkami tutaj i tyle. Nie zastanowi się jeden z drugim, zleci coś na łapu capu a potem jęczy na całe PiO jak to się zemści. Ech...

E: odp. na post poniżej- to są często oszustwa na własne życzenie. Robi się "interesy" bez przemyślenia a potem jest płacz. Poczytaj dłużej ten temat i zobaczysz jak się ten schemat powtarza.

Edytowane przez Nikonem

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Nikonem a coś ty taki cwany. Skąd wiesz o jaką kwotę chodzi? Ciekawe czy gdyby Ciebie ktoś oszukał na kilka tysięcy złotych też byś się tak mądrował? Owszem prowadzenie własnego biznesu jest związane z ryzykiem, jednak jeżeli ktoś nie płaci za zlecenie to jest oszustem a do tego jeżeli wykorzytsuje teksty za które nie zapłacił to dodatkowo jest złodziejem.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

@bori79, jak się prowadzi "interesy" to się podpisuje umowy, sprawdza kontrahenta. A tu żalą się poszkodowani którzy mają mail do oszusta i numer konta bankowego :placze:

To są, w większości wypadków, oszustwa na własne życzenie! I tego dotyczyła moja wcześniejsza wypowiedź.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.