Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Skorzystalem z ogloszenia:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=80247

na poczatek zamowilem 5 stron pod zaplecze. Zaplacilem od razu fakture jaka mi podeslali (faktura proforma) - w odpowiedzi otrzymalem ze strony beda gotowe do 2 dni. Termin ten minal dawno, ponad tydzien temu .. zero odzewu.

Niestety sprawdzilem na ich stronie, nie ma nawet telefonu do nich

Mysle ze to wazne ostrzezenie dla innych - to zwykli naciągacze i oszusci.

Możliwa jest choroba i inne przypadki, ale odpisuje się na maile, szczegolnie kiedy jest to jedyny kontakt. (na gg rowniez nie odpoisuje nikt).

A z tego co widze wystawiaja ogloszenia dalej, rowniez o pozycjonowaniu - ostatnie pochodzi z wczorajszego dnia, zatem są w stanie pisac - zatem ewentualne tlumaczenia o chorobie czy braku dostępu do internetu nie wchodzą w gre.

Dysponuje przelewem, fakturą proforma od nich, no i mailami ... od ponad tygodnia zero odzewu.

Radze uważać na takie pseudofirmy - już powinien mnie zastanowić brak telefonu - nawet na ich stronie. No nic - trzeba będzie się przejść na policje, na całe szczęście mamy dość fajny wydział w policji - w którym kumają co to internet i czym to się je. :P

Aleksander Wojtala

Jak mówiłem korzystanie z usług firmy jest droższe ale daje komfort że nikt Cie nie wystawi do wiatru,

Nie daje takiego komfortu jak piszesz.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

markowe produkty ?

Masz na myśli markową osobę piszącą np. artykuły do blogów?

Albo markowego twórcę zaplecza seo?

Edytowane przez bogdansenator

Masz na myśli markową osobę piszącą np. artykuły do blogów?

Albo markowego twórcę zaplecza seo?

Też , oczywiście że tak

Od dawna korzystam z copyraiterów czy też od stawiaczy zaplecza za których ręczę niejedno krotnie ich sam rekomenduje.

Marketing internetowy dla firm

Xann nie każdy temat jest o Tobie. Są ludzie którzy dopiero zaczynają w branży i nie mają sprawdzonych partnerów biznesowych. Co im możesz zaproponować?

Xann nie każdy temat jest o Tobie. Są ludzie którzy dopiero zaczynają w branży i nie mają sprawdzonych partnerów biznesowych. Co im możesz zaproponować?

dziwne to już tak ciężko się zapytać ? na PW czy tez publicznie kogo polecacie ??? hmmm dziwne

ps. niektórzy potrafią https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=608306

Edytowane przez Xann

Marketing internetowy dla firm

Widzę, że ludzie robią z oszusta od razu z kogos - kto niema dostępu do netu przez 10 dni! Mam nadzieję, że osoby które mnie negowały i stwierdziły że je oszukałem napiszą z prostowanie po otrzymaniu swoich należności.

Nadal nie otrzymałem zwrotu, także o żadnym sprostowaniu nie ma mowy, mogę co najwyżej dopisać się pod pismem do prokuratury ;)

I nie wiem kto z kogo robi tutaj [nierzetelnego partnera] ... pogubiłem się :)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc