Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim nie korzystajcie z usług dzieciaków tylko firm, lepiej zapłacić więcej i mieć FV i dobrze wykonane zlecenie. Nauczyłem się już, że takie oszczędności to tylko problemy.

Blah.. i tutaj trudno się nie zgodzić.

Ja właśnie wtopiłem parę złotych na tym ogłoszeniu:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...amp;hl=aalvesco

Pani Emilia Kasprzak aalvesco@o2.pl

Tak przynajmniej podaje w ogłoszeniu :) Choć cholera wie, czy ta cała Emilia nie goli się codziennie rano i nie sika na stojąco :)

Oczywiście- mam świadomość - moja wina :) Świeżo zarejestrowany user, a ja idiota przelałem "do przodu".

Dziwi jedynie, że ktoś jest jest gotów "zeszmacić" się za te marne grosze...

Nic.. jakie hollywod tacy aktorzy :) Jaki biznes = takie przekręty :))

Przy okazji- naprawdę przydałby się jakiś dział.

Może nie do zgłaszania przekrętów- bardziej jakaś opcja pisania feedbacków do profili.

Ewentualnie dział gdzie zleceniodawca/zleceniobiorca zakłada swój temat z topikiem typu nazwa firmy/nick

i gdzie użytkownicy mogą pisać sami feedbacki - na zasadzie "kupiłem= wszystko ok" "zleciłem = dobra jakość".

W ten prosty sposób można by budować sobie historię współpracy.

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Ale wystarczy tylko jakiś dwóch, czy trzech sprytnych inaczej i cała historia współpracy będzie wyglądała tak, jak oni będą sobie tego życzyli... W stosunkowo łatwy sposób można sobie nabić komentarze (oczywiście te pozytywne), a negatywne konkurencji...

Spółki | Prawo | Sąd

Ale wystarczy tylko jakiś dwóch, czy trzech sprytnych inaczej i cała historia współpracy będzie wyglądała tak, jak oni będą sobie tego życzyli... W stosunkowo łatwy sposób można sobie nabić komentarze (oczywiście te pozytywne), a negatywne konkurencji...

Oczywiście, że można nabić.

Ale do tego by było to wiarygodne potrzeba kont z historią (czas/posty itd).

Więc przękręty nie będą tak łatwe.

Po drugie nawet ja - a jestem tu stosunkowo niedługo już orientuję się i potrafię wyróżnić z tłumu

paru konkretnych gości których wpisy w takim topiku byłyby najlepszymi referencjami.

Co za problem zrobić podtopik w którymś dziale i osoby zainteresowane same "zbudują" tam sobie referencje prosząc kontrahentów o wpis.

PiVi

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

Małe szanse żeby ktoś pisał system ocen specjalnie pod ogłoszenia na PiO.

Proponuję wykorzystać Allegro do dokonywania transakcji, tam jest wszystko gotowe. Jeżeli ktoś nie będzie chciał wystawić aukcji, to nie róbcie z nim interesów.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Nieuczciwy klient : andrzej.zalejski@gmail.com

Zamówił artykuły, nie wskazał konkretnych wymogów - pisząc by artykuły były unikalne i do precli

Po otrzymaniu artykułów, twierdzi iż za nie zapłaci bo są słabe jakościowo.

Spełniłem wymogi, jakie sam przedstawiłem.

Nie polecam robienia z tym użytkownikiem żadnych dilów ;)

Pozdrawiam

Nieuczciwy klient : andrzej.zalejski@gmail.com

Zamówił artykuły, nie wskazał konkretnych wymogów - pisząc by artykuły były unikalne i do precli

Po otrzymaniu artykułów, twierdzi iż za nie zapłaci bo są słabe jakościowo.

Spełniłem wymogi, jakie sam przedstawiłem.

Bardzo nie ładnie z jego strony

https://www.google.com/search?q=andrzej.zal...lient=firefox-a

Marketing internetowy dla firm

Tak przynajmniej podaje w ogłoszeniu smile.gif Choć cholera wie, czy ta cała Emilia nie goli się codziennie rano i nie sika na stojąco smile.gif

Oczywiście- mam świadomość - moja wina smile.gif Świeżo zarejestrowany user, a ja idiota przelałem "do przodu".

Nic.. jakie hollywod tacy aktorzy smile.gif Jaki biznes = takie przekręty smile.gif)

Może nie do zgłaszania przekrętów- bardziej jakaś opcja pisania feedbacków do profili.

Ewentualnie dział gdzie zleceniodawca/zleceniobiorca zakłada swój temat z topikiem typu nazwa firmy/nick

i gdzie użytkownicy mogą pisać sami feedbacki - na zasadzie "kupiłem= wszystko ok" "zleciłem = dobra jakość".

PiVi

Zleciłem tej "pani" 10 artykułów, napisała, że będą następnego dnia o 14. Odpisałem, że wpłacam po wysyłce artów i sprawdzeniu unikalności. Artykułów nie ma, jak nie było :).

• 1 miesiąc temu...

Tak przynajmniej podaje w ogłoszeniu smile.gif Choć cholera wie, czy ta cała Emilia nie goli się codziennie rano i nie sika na stojąco smile.gif

Oczywiście- mam świadomość - moja wina smile.gif Świeżo zarejestrowany user, a ja idiota przelałem "do przodu".

Nic.. jakie hollywod tacy aktorzy smile.gif Jaki biznes = takie przekręty smile.gif)

PiVi

Zleciłem tej "pani" 10 artykułów, napisała, że będą następnego dnia o 14. Odpisałem, że wpłacam po wysyłce artów i sprawdzeniu unikalności. Artykułów nie ma, jak nie było :).

Zastanawiam się nad tym dlaczego to ja mam ryzykować pisać, a potem czekać na wpłatę

Efekt w 10% przypadków jest taki, że czekam na pieniądze kilka tygodni

Tyle się czeka na sprawdzenie unikalności? Powiedzmy 50 art?

• 4 miesiące temu...

Witam,

Dla zainteresowanych poniższymi ogłoszeniami - kilka uwag i spostrzeżeń.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry708918

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry708771

17 kwietnia 2010 roku przelałem na konto Odena (obecnie działa pod nowym nickiem Cestro) 100,- na poczet katalogowania moich stron. Przez pierwsze dni zrobił kilka wpisów a później kontakt z nim się urwał. Nie odpowiadał na maile, GG a nawet na telefon. SMS-em przesłał wiadomość, że zapomniał wysłać raport i do dziś go nie przesłał.

Dziwne, że zapomniał o katalogowaniu, o kontakcie ze mną, o raporcie i o drugiej części pieniędzy za wykonanie katalogowania...

Mogę zrozumieć, że pojawiły się jakieś nieprzewidziane powody, które uniemożliwiły wykonanie zlecenia ale zupełnie nie rozumiem robienia uników, zerwania kontaktu i przywłaszczanie sobie śmiesznych 100,- zł... Dla mnie to dziecinada. Tu nie chodzi o pieniądze tylko o zasady.

Co sądzicie o super specjaliście od mocnego katalogowania Oden - Cestro?

Może nasz specjalista wypowiedział by się w kwestii dlaczego to nie upomina się o drugą część należności za mocne katalogowanie?

Pozdrawiam

Kalfinan