Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...

Całkowicie potwierdzam powyzszą wypowiedz,człowiek ten zwodzi,kręci,nie wypłaca pieniędzy w wyznaczonym terminie,dodatkowo na maile i kolejne ponaglenia albo nie odpowiada wcale albo zgrywa wielce obużonego!Współpraca z nim to ciągłe pobnaglenia i przepychanki słowne odnośnie wypłaty!!!

Zamawialem kilkadziesiat razy cos u tego goscia , jest na pio co najmniej od 2008 , 2 cyfrowa ilosc tranzakcji....jak był jakiś ból to tylko terminowy. Więc pewnie to jakiś sfrustrowany podwykonawca pisze banialuki. Skoro oddaje zlecenie z opóźnieniem (śmierć cioci,babci,wujka,stryjka,kochanki,kochanka)....zresztą co ja będe pier****. Znacie to na codzień. Jak by z każdym były takie problemy jak z nim to 3/4 z Was spała by o wiele spokojniej. Wpadki z unikalnością nigdy nie było , co najwyżej 1-2 dni poślizg. Czy to jest dramat ? Nawet jak jest da się z nim dogadać jak z normalnym białym człowiekiem. Kto z Was nie miał poślizgu ? A , że ktoś się nie daje w ch.. zrobić jak zaliczka idzie 10 dni (chyba przez Moskwę , Kajmany i kto wie gdzie jeszcze) , to co się dziwić , że jest mały poślizg ? Ja sobie i Wam , życzę tylko takich poślizgów . Zresztą jak ktoś zamawia teksty od wynalazków rocznik bieżący + <20 postów to hmm...wiecie. Prosta sprawa jeden ma prostszy charakter , drugi trudniejszy. Może warto na Pio wprowadzić jakieś lajki...serio. (Ale tak bardziej poważnie).

ja też zostałam przez niego oszukana, nie polecam

nick na forum to ESIU

nie pisałabym tego, bo kazdemu zdarza sie wpadka, ale gosc jest jak najbardziej cyniczny i nie potrafi zrozumiec, że za pracę się placi. Zleca teksty, przyjmuje je i kontakt juz ginie. Jesli oszukany przez niego copwywriter pisze o nim watek na forum (a takich wątkow powstało sporo), chłopaczyna wypisuje, że taki oszukany przez niego pisze wszystko publicznie, bo zazdrosci mu, ze tak mu sie dobrze powodzi i chce go zniszczyc - to cytat z jego publicznej wypowiedzi tu na forum, w watku, w ktorym znow opisywano go jako oszusta.

kiedy ktos o tym pisze na forum, wypisuje, ze ma przeciez duzo fajnych transakcji lub probuje unaocznic, ze zaplacil kiedys przeciez za jakąś jedną część wykonajej pracy:)

fart, ze akurat po kilku latach nieobecnosci nagle trafilam na forum i widzę, ze znow jest o nim wątek. niektorzy sie nie zmieniaja,a to jest wyjatkowy padalec

Przy okazij - Olga Mucha, jego kolezanka po fachu, od pół roku biję sie o zapłatę za teksty od niej. Nie wypłaca MNIE, bo JEJ ZLECENIODAWCA nie wypłacił pieniedzy za teksty jej - okazalo sie po takim czasie, ze to posredniczka. Umowa miedzy mna a nią z mojej strony całkowicie dopełniona, teksty na biezaco akceptowala jako zgodne z umową i dziewczyna jest głucha na argumenty, ze to, ze ona nie moze tekstów sprzedac dalej to nie moja sprawa. a nie moze sprzedac ich dalej, bo JEJ ZLECENIODAWCA< A NIE MOJ, nagle zechcial innych fraz w tekstach, innego wyrazu itp.

Pozdrawiam serdecznie głupią dziewczynę, ze sie połasiła na kilka stów, sprawa trafia na policje w poniedziałek i wszystkim to polecam, umowa mailowa to też umowa, a ją tak samo jak Wołoszyna - będę pilnowała przez dlugie lata jak widać.

Edytowane przez Frottka

Konkurencja chyba już się rejestruje i stara się kogoś uwalić. Panowie, jak tak stare konta kupcie. Michał Kubiak: 22 postów, całkiem , całkiem. Hanka001, całe 11 postów, Frottka, całe 22 posty.

Ktoś jeszcze?

Post Pana Michała Kubiaka, (czy na pewno Pana bo kogoś oczernia):https://www.forum.optymalizacja.com/topic/163586-pozyczka-660zl/

Marketing prowadzi, nie do końca normalny.

Edytowane przez ja1
  • Like 1

jak więc wytłumaczysz, ze na przestrzeni lat nie tylko na pio nicki tego goscia, jego maile i nazwisko pojawiaja sie w najrozniejszych kontekstach - ktos pisze, ze zostal oszukany, ktos pisze, ze trzeba dopraszac sie o kase, ktos inny, ze kontaktu zero po tym jak koles otrzyma teksty, lub wyplaca tylko część wynagrodzenia, jeszcze inni dopisuja, ze kojarza jego nazwisko - źle kojarzą.

rozumiem, ze koles ma wpadki, wyjatkowo duzo, problemy z plynnoscią

ale niech sobie w takiej sytuacji znajdzie kogos takiego do pisania mu tekstów, kogo bedzie potrafil uszanowac i komu wytlumaczy, ze kasa bedzie, ale z opoznieniem. Zamiast klamac, olewac kontakt i w koncu nic nie wypłacac, a nastepnie rejestrowac sie na forach wciaz pod nowymi nickami zeby urzadzac kolejne łowy. A jak pojawia sie w koncu taki wydymany wspolpracownik na forum - wysmiewa go i twierdzi, ze to wszystko z zazdrosci:)

moze sie znajda osoby mega wyrozumiale, ktore beda chcialy w takich warunkach, jakie on proponuje, pracowac, posrod tylu uczciwych i terminowych zleceniodawców, ktorych mozna znalezc od ręki jesli pisze sie dobre teksty

wołoszyn natomiast jest chamem do potęgi, nie dosc, ze ma za nic czyjąś pracę, to jeszcze opisuje na forach jak mu sie dobrze powodzi

a to, ze po kilku latach przypadkiem sie tutaj zalogowalam ponownie i zobaczylam na glownej znów post z jego nazwiskiem - to raczej powinno byc wskazówką dlakazdego, kto mysli, ze moze komus ukraśc nawet dziesiec zlotych - to nigdzie nie ginie i ja jestem jak najbardziej za tym, zeby jesli taka osoba sie czuje sie bezkarnie, przynajmniej sie wstydziła, a tak naprawde trzeba bylo isc na policję

Edytowane przez Frottka

@ja1, czyli uważasz, że w sytuacji, gdy ktoś kogoś oszuka, to trzeba:

1. Założyć konto na forum

2. Nabić z minimum 500 postów

3. Poczekać ze trzy lata, aby zdobyć "staż"

I dopiero po wykonaniu tych czynności ma się prawo poskarżyć na praktyki o.szusta? Bo jak ktoś jest nowy, ma mało postów i opisuje oszukańcze praktyki, to z miejsca jest automatycznie skreślany?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

koledze chyba chodziło o to, ze kretynów, ktorzy robią aferę o nic nie brakuje

i ktorzy nie liczą sie ze słowami, wszczynają raban o nic i oczerniaja, a ciezko z oczernień sie wybronić

ja rowniez uwazam, ze zeby na kogos publicznie cos oczerniajacego powiedziec - trzeba miec mocne podstawy, a przede wszystkim trzeba miec na mysli dobro społeczne

i ja po tym jak te dwie osoby dzialaja z premedytacją niejako ostrzegam innych i polecam to robic innym osobom, ktore daly sie naciać

czlowiek cale zycie żył uczciwie wiec nie spodziewa sie, ze ktos będzie żerował na jego pracy bezczelnie, dla kilku glupich groszy i watpie, ze to moja naiwnosc - to raczej tych [ nierzetelny partner ]ów powinno sie tępic

a jak widac tutaj dla woloszyna - o glupią niecałą chyba stowe wtedy poszlo - nie opłaca sie, bo to wraca po kilku latach. gowniarz wzial teksty, nie zaplacil, zniknal na pół roku. Po pol roku go znalazlam, napisalam podajac jakies inne dane, że zrobie mu inne zlecenie, ktorego potrzebowal i wyslalam część,na drugiej części mu zalezalo wiec po szantazach i moim ujawnieniu sie wysłał mi pieniadze za czerwiec, liczac na to, ze dzieki temu otrzyma drugą część zlecenia. CO TO MA BYC ZE TRZEBA KOLESIA SZANTAZOWAC I UCIEKAC SIE DO OPISYWANIA NA FORUM ZEBY SIE WYWIAZAL Z PLATNOSCI, BO INACZEJ SLAD PO NIM GINIE?!

Jestem jak najbardziej za tym zeby kazdy, kto sie połasi na cudzą wlasnosc i jest w tym bezczelny odchorowywał to przyslowiowe dziesiec razy!

1. Założyć konto na forum

2. Nabić z minimum 500 postów

3. Poczekać ze trzy lata, aby zdobyć "staż"

No, zgadza się, właśnie tak. Jesteś copywriterem i zapewne o tym wiesz. Tu też istnieje coś takiego jak reputacja. Oczerniające posty od dwudziestopostowców nie robią na nikim wrażenia, wręcz przeciwnie, śmierdzą jak zwykła kupa. Jeżeli ktoś został przez kogoś oszukany to droga wolna. Można iść się poskarżyć do odpowiednich instytucji. Skarżenie się na tym forum do niczego nie prowadzi.

seowyszbanner.gif

Owszem, prowadzi, bo można skutecznie unikać współpracy z o.szustami. I wiele się dowiedzieć na ich temat, nawet jak zmieniają nicki, adresy e-mailowe, numery GG - w Internecie nic nie zginie, zwłaszcza jak się zaindeksuje ;)

Cóż, ja wolę taką "kupę" od jednopostowca, ale z dokładnie opisanym przypadkiem, niż gburowate "to jest o.szust" od usera z pierdyliardem wypowiedzi, który cieszy się "reputacją" na forum z powodu dużej ilości napisanych postów.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Spada reputacja osoby, na którą ktoś się skarży.

Odwróciłeś kota ogonem ale to słuszna uwaga :)

Owszem, prowadzi, bo można skutecznie unikać współpracy z o.szustami.

Dlaczego zakładasz że jednopostowcy piszą prawdę?

Równie dobrze mógłby ktoś taką "kupę" zrobić na Ciebie. Jaka będzie wtedy Twoja reakcja?

seowyszbanner.gif