Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...

Przestrzegam przed wspolpraca z uzytkownikiem o nicku : "Basen"

https://www.forum.opt...er/34989-basen/

Uzytkownik nie wykonuje pracy zgodnie z terminem.Pobiera zaliczke po czym sciemna i kontakt sie urywa.

Podaje sie za Rafala Dabrowskiego:

Rafał Dąbrowski

62 2490 1044 0000 4200 2220 1632

Edytowane przez Lok

LOK - LIGA OBRONY KRAJU

Na getaku posługuje się wieloma nickami, między innymi" nivaline, ciapciak92, freelanceriaa, paulina 20 03. Piszę z adresu mailowego paulina2003k@gmail.com. A naprawdę nazywa się Weronika Pełech. Czasem piszę, że jest studentką prawa, czasem informatyki ale faktycznie studiuje medycynę.

Czasem zastanawiam się czy i jak sprawdzacie swoich kontrahentów. Jak można robić dla jakiejś Ciapciak? A potem wylewanie łez na PiO.

Chyba warto poświęcić trochę czasu przed zleceniem i sprawdzić dane, opinie itd.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@Nikonem: "Jak można robić dla jakiejś Ciapciak?" - jeden z moich klientów ma nazwisko podobne do tego i na forach/portalach posługuje się nim jako nickiem, czy tylko to ma go dyskredytować?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

@Sindirus, "życie to sztuka wyborów". Ja na wymienione dane nie robiłbym. W poprzedniej wypowiedzi cytowałem więcej tych "danych".

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 2 tygodnie później...

Ostrzegam przed firmą MadMaj. Jest to właściciel sklepu Seosklep.com.pl. Pan podpisuje się jako Krzysztof Gumiela. Nie otrzymałem do dnia dzisiejszego mojej listy PHP LD. Piszą wiadomość z e-maila firmamadmaj@home.pl.

Pomimo obietnic, lista do dnia dzisiejszego nie została wysłana. 100 zł zostało stracone, tylko, że ja tej sprawy tak nie zostawię. Jeśli ktoś jeszcze miał problemy z firmą MadMaj, to proszę o kontakt.

... tylko, że ja tej sprawy tak nie zostawię...

Oby. Byłby to pierwszy wyrok na PiO w takiej sprawie a nie czcze obietnice.

Uwaga [ nierzetelny partner ] - site.net:

biuro@site.net.pl

Site.Net

ul. Krzywa 16a

37-400 Nisko

NIP 8652489617

Miał wykonać dla mnie 2 strony pod statlinka ale po 3 tygodniach oczekiwań dalej nie ujrzałem obiecanych stron a FV została opłacona.

Od 2 tyg. wysyła maile że przeprasza i strony będą w ciągu 24h a dalej nic nie zrobione.

Kwota 190 zł netto ale i tak mu nie popuszczę.

• 2 tygodnie później...

Witam

Mial ktos do czynienia z tą osobą?

Oferuje on prace przez internet przy poprawianiu prac.Na poczatku jest z nim ciagly kontakt wysyla nawet pieniadze za prace zeby miec do niego zafanie.Ale jak ktos zrobi wieksza ilosc tekstu (czyli tak jak ja 40 paczek) to przestaje sie odzywac i zarobione pieniadze przepadaja.

Zero kontaktu i ciagle obiecywanie ze podpisze umowe.

Obecnie jego mail na ktorym oszukuje ludzi to : praca@site.net.pl

Jesli ktos mial stycznosc z tym czlowiekiem prosze o kontakt na mojego maila: sonko19@o2.pl