Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja nie jest taka prosto, sindrus wiec powstrzymaj się od oceny kto i co zrobił w tej sytuacji. Mam na PW skan przelewu od Wojciecha potwierdzający zwrot pieniędzy w ten sam dzień. Muszą to wyjaśnić to między sobą

Sprawa się rozwiązała, jak widać w tej sprawie zabrakło tylko komunikacji zwrotnej, jeśli chodzi o zakończenie transakcji zwracam w pełni honory Panu Wojciechowi (użytkownik: zegiel).

Edytowane przez lev

Dzień Dobry,

Jako, że jest to nasze oficjalne konto chciałem odnieść się do tego co napisał użytkownik Henryk756.

Stawiamy na profesjonalizm oferowanych przez nas usług dlatego całą sprawę na początku rozwiązaliśmy z użytkownikiem Henryk756 z którym doszliśmy do porozumienia i wyjaśniliśmy kilka kwestii dotyczących tej sprzedaży.

Należy się także kilka słów wyjaśnienia wszystkich użytkownikom, którzy mieli problem z kontaktem w okresie przedświątecznym z nami.

W okresie przedświątecznym mieliśmy przerwę w wykonywaniu przez nas usług trwającą około tydzień. Nie umieszczaliśmy takiej informacji na stronie ponieważ ustawiliśmy autoresponder, który odpowiadał na każdy nowy email, który znalazł się w naszej skrzynce. Jednak wszystkie wiadomości od użytkownika Henryk756 nie były uznawane za nowe ponieważ w naszym systemie miał status "oczekuje", więc każda wiadomość od tego użytkownika nie była objęta automatyczną odpowiedzą.

Wszystko zostało już wykonane i czekamy na płatność od użytkownika Henryk756. Mamy nadzieję, że będzie wykonana terminowo.

Pozdrawiam,

FirSoft.pl

Nie polecam firmy k2. Od października zalegają z opłaceniem faktury. Wcześniej FV był opłacane, ale zawsze z opóźnieniem. Oczywiście teraz będę podejmował odowienie kroki w celu odzyskania pieniędzy, ale osobiście odradzam jakąkolwiek współpracę z firmą k2.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zleciłem kilka miesięcy temu kilkadziesiąt fraz do dziś nie zrobił ten pan nic

Firma stosuje nieuczciwe praktyki dwie z 3 domen mojej branży dostały filtra po tygodniu

Jak ten czas szybko leci - do 4 stycznia nic nie zrobił a między 4 a 6 niektórym zleciał tydzień i w dodatku 2 domeny z 3 dostały filtr.

to w końcu coś robił ? nic nie robił ? źle robił ? dobrze robił ale dostał gów.. do pozycjonowanie ? . Zastanów się kolego co piszesz bo anonimowośc w internecie jest w 99 % złudna :)

ps. nie naddajesz się do złego marketingu :)

Witam

Chciałam wyjaśnić sytuację którą przytoczył użytkownik Herkules. Sytuacja wygląda tak iż kilka tesktów dla mnie wykonał, za które jak się umawialiśmy tak się rozliczyliśmy. Każdy jest tylko człowiekiem dlatego może popełnić błąd, więc proszę wybaczyć ale czasami można o czymś zapomnieć zwłaszcza kiedy ma się dużo roboty. Mój błąd ponieważ zapomniałam wykonać ostatni przelew dla użytkownika Herkules, a on z kolei także nie przypomniał mi się. Obecnie pisałam do niego prywatną wiadomość z prośbą o podanie konta jednakże przerwał konwersację nie odpowiedział. Chciałam wyróżniać dług, jednak jeśli Pan mi nie poda swoich danych jest to niemożliwe, ponieważ sytuacja miała miejsce dobrych parę miesięcy temu i nie mam już jego danych. Jutro pewnie okaze się że wystawi nowego posta stwierdzjąc że jestem oszustką, jednak ja chcę wyrównać należność. Sytuacja była niezamierzona, dlatego chcę ją naprawić.

Dlaczego więc nie mogę doczekać się na odpowiedz od użytkownika Herkules?

Proszę mi nie zawracać gitary, ja nie będę przez kilka miesięcy codziennie przypominał się o kilka złotych, temat dla mnie zamknięty, załóż jeszcze kilka kont a teksty sobie zatrzymaj

Jutro pewnie okaze się że wystawi nowego posta stwierdzjąc że jestem oszustką

Uwielbiam kobiece domysły, przepraszam za SPAM (nie mów co zrobię, co ty wróżbita Maciej?)

A powyższa historia mnie nie interesuje, co gdzie, z kim i kiedy, widzę iż nie jestem sam i tyle (ja temat zamknąłem)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Wróżbitą nie jestem ( a szkoda) jednak jeśli o czymś człowiek zapomni, a potem chce błąd naprawić można podać te kilka cyfr i po problemie. Problem w tym że nie upominałeś się o pieniądze, jeśli by tak było już dawno kasa by poszła. 30 zł to żaden majątek, ale jakby nie było to czas i praca, za którą należy Ci się kasa.

Dogrzebię się jakoś do twojego nr konta, jeśli nie masz zamiaru go podać. gdzieś w historii banku z całą pewnością jest ponieważ wszystko wcześniejsze zostało zapłacone i ja nie mam zamiaru tak zamknąć tej sprawy, tylko zapłacić i mieć potwierdzenie w ręku.

Twierdzisz, że nie zapłaciłam, wyjaśniłam sytuację, a teraz nie chcesz kasy...nie rozumiem...

Z całą pewnością pieniądze dostaniesz, bo wygrzebię stare dane z banku a potwierdzenie wysłania przelewu dostaniesz na maila o ile dobrze pamiętam mail "tegochciałem...." a takze poinformuję cię o tym na forum.

Zobowiązanie zostało zapłacone, chociaż użytkownik wyraźnie unika kontaktu..nie wiem z jakiej przyczyny, ale to już nie jest mój problem. Popełniłam błąd przeoczyłam pieniądze które się mu należały i naprawiłam go.

Osobiście chcę użytkownika przeprosić za zaistniałą sytuację, ale wystarczyła informacja i nie byłoby takiego kłopotu.

Witam,

W marcu dałem ogłoszenie odnośnie audytu konkurencji + blast:

https://www.forum.opt...y/#entry1199188

Odezwała się do mnie osoba bezpośrednio na maila z adresu:

dymura50@gmail.com

Po ustaleniu szczegółów niestety wpłaciłem 50% kwoty blastu czyli 175 złotych. Od tego czasu otrzymałem tylko jednego maila od tego osobnika że blast będzie trwał 30 dni, i kontakt się urwał pomimo wielu prób kontaktu. Korzystając z innego maila odezwałem się do tej osoby w sprawie katalogowania stron (ofertę z archiwum allegro znalazłem), odzew był błyskawiczny. W 100 % jest to wyłudzenie pieniędzy.

Posiadam pełny adres tej osoby, numer konta, profil facebook i prawdopodobnie gdzie pracuje. Dla wszystkich podaje sam numer konta żeby ktoś się nie przejechał:

49 1140 2004 0000 3502 4243 3082

Jeśli ktoś został oszukany przez tą osobę proszę o kontakt PW.

potwierdzam, Mariusz Dymura / Mateusz Dymura, email wojjaak@gmail.com oraz dymura50@gmail.com

adres jaki podał w "umowie" to Marii Konopnickiej 17 , Nowy Wiśnicz,

gość jest oszustem. Obiecał pozycjonowanie, skasował 250 pln, zero linków, zero kontaktu. [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] .