Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem nową modę na PIO. Jak kogoś nie lubimy to zakładamy temat w dziale zlecenia i obwieszczamy to całemu światu. A widzicie modzi, ludzie jednak są bardzo sprytni :D. Podziwiam pomysłowość i za to administracja PIO powinna zająć się tym problemem.

seowyszbanner.gif

No właśnie teraz też zauważyłem że ktoś moją osobę tam oskarżył... Zakładając konto dziś... Zbytnio się tym nie przejmuje bo nikomu z niczym nie zalegam. Ale takie zagrywki powinny być sprawdzane przez adminów... Aby jakaś weryfikacja nastąpiła lub coś w tym stylu. Jakiś małolat sobie piszę że go oszukałem a nawet nie mam pojęcia w czym.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Heh.. widzę że oszukanych na tym forum nie brakuje...Jestem jedną z wielu osób które zostały oszukane przez użytkownika Marchesa...Tak ładnie pisał że potrzebuje kogoś do stałej współpracy a jak przyszło do rozliczenia to cisza a zalega mi ponad 300zł, może nie jest to duża kwota ale zmarnowałam tylko czas. Ale cóż jeśli niektórym brak jest odwagi żeby z honorem wyjść z sytuacji to niestety tak właśnie się dzieje, że sprawia trafia na wokandę. Udaje że jest niedostępny na GG a tylko opisy mu się zmieniają. Uwaga na nieuczciwych zleceniodawców.

Super. Nowe konto, zero konkretów w poście i poważne oskarżenia. Współpracowałem z użytkownikiem Marches i nie miałem żadnych problemów. Ja także mogę napisać, że znany na forum Pan X zalega mi 500 zł. Niekonieczne będzie to prawda, ale trochę błota sie przyklei ...

A ja ci radzę wstaw tutaj wszystko co masz, co pokaże, że to ty jesteś tą uczciwą stroną..ja również zarejestrowałem się tu w identycznej niemal sprawie, miesiąc czekałem, i pomimo ofert powrotu do współpracy, już ten pan mnie nie zobaczył, choć zaczepiał mnie na ZPN ( gdzie proponował w ofercie umowę o pracę:D), a z tego co wiem, to nie jesteś jedyna, niestety tak to jest.

Jak ty o godzinę albo dwie się spóźnisz to koniec świata..jak chcesz przelew w ciągu 7 dni ( bo tyle czekam zanim wyślę meila z upomnieniem) to go w wielu przypadkach nie otrzymasz, i co mam pisać, że miałem wiele zleceń na 5 czy 10 artykułów po których ktoś nie zapłacił? ( zazwyczaj ta sama gadk,a potrzebuje szybko..potem umowa będzie..a na końcu..to ty jesteś stratna..mało tego jeszcze nie ma ani zleceń, ani kasy..brak logiki i absurd)

Bądź uczciwa, pokaż wszystko co masz, jak nie masz nic do ukryca, 300 zł to nie mały pieniądz, to 33% pensji niektórych ludzi, niestety niektórzy nie rozumieją.

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Chciałbym zgłosić oszusta. [ nierzetelny partner ] Donald Tusk chce wyłudzić ode mnie jeszcze więcej pieniędzy. Ja mu zaufałem a ten co rusz mi podatki podnosi. Zapraszam do kontaktu wszystkie osoby poszkodowane przez tego człowieka, to możemy złożyć zbiorowy pozew. Najpierw obiecuje gruszki na wierzbie, a później nie wywiązuje się ze swoich postanowień. To skandal!

seowyszbanner.gif

Użytkownik:projektant

Zleciłem poprawki w projekcie graficznym. Cześć poprawek wprowadził po wpłaceniu pieniedzy, lecz dlaszych nie udało sie dokończyć do dzis, pomimo licznych maili jak i pw przez pio ( na które oczywiście wchodził w tym czasie) brak odzewu.

Kwota nie była wielka ale naprewno zgłoszę to na policje jak i do urzędu skarbowego( Chodzi o samą zasade). Chciałbym was ostrzeć przed nierzetelnym użytkownikiem jakim jest projektant.

Chciałbym przestrzec przed użytkownikiem copywriter_new. Niestety korzystając z usług tej Pani nie przewinąłem tego działu a okazuje się, że już parę razy miała przyjemność się tutaj przewinąć.

Osoba ta jest pozbawiona jakichkolwiek umiejętności pisania poprawnych tekstów w języku polskim, jej natarczywość w sprawie przelania pieniędzy za zlecenia doprowadza do obrzydzenia a jej końcowe chamstwo i nieumiejętność pracy z klientem o której przekonałem się na końcu zlecenia aż mnie odrzuciła.

Zleciłem jej teksty z synonimami do katalogów. Nie ukrywam, że nie miałem od razu czasu ich sprawdzić więc myślałem, że jest ok. Teksty spływały na emaila i dzisiaj chciałem rozpocząć pracę a tutaj taka niemiła niespodzianka. Mieszarka zaczęła mi wypluwać teksty typu:

Promujemy nabycie asortymentu lekarskich szalenie dobrej jakości poza tym tego typu, które cieszą się istotnym popytem w branży.
Bardzo zapraszamy do używania z bardzo ogromnej oferty świadczeń także produktów, które ma się możliwość kupić w naszym saloniku optycznym.

Gdy zażądałem wyjaśnień dowiedziałem się, że:

ja nie mam sobie nic do zarzucenia

to pan popelnil blad nie ja

bo wedlug mnie nie mozna NIC poprawic

dziwie sie Panu

kazdy ma prawo pomylki ale nie ze mi pan z takimi pretensjami wyjzedza

Reasumując okazało się, że to moja wina. Co gorsza dostało się również mieszarkom:

sa boty, rozne miksery, nie podal pan linku do miksera

zaczynam sie zastanawiac czy Pan wogole ma dobry mikser

Dowiedziałem się również, że Pani NIC już dla mnie nie napisze :)

nic wiecej u mnie juz Pan nie zamowi, bo nie odpowiada mi taki nieprofesjonalizm

Gdy już myślałem, że jej ignorancja miała już swój szczyt w momencie jak zażądałem zwrotu małej kwoty za teksty, których jeszcze nie otrzymałem i poinformowałem, że wysyłam pismo do odpowiedniej instytucji, która zajmie się wpływami z niezarejestrowanej działalności to przeczytałem:

PAN MNIE STRASZY?

PAN NIE WIE, ZE PAN POWIENIEN PRZYSLAC MI UMOWE ORAZ RACHUNEK

Z JAKIEGO POWODU DO DZIS NIE OTRZYMALAM UMOWY OD PANA

PAN NIE ZAWARŁ ZE MNA UMOWY

CZYLI TO JA ZGŁSZAM SKARBOWCE

BRAK UMOWY LUB FAKTURY

I na sam koniec jak mówi Czesław Mozil Wiśniówka na torcie:

PROSZE MI NIE PRZYSYLAC EMAIL

BO ZGLOSZE NEKANIE MNIE

PAN JEST NIEPOWAZNY

NIE ZAWARLISMY NIC

DOKONUJE PAN PRZESTEPSTWA JESLI NIE OTRZYMAM UMOWY

POZDRAWIAM

NIE WYRAZAM ZGODY NA OTRZYMYWANIE EMAIL Z PODANEGO W/ ADRESU

@mkmak, umowa została zawarta, to umowa na odległość, która w pełni obowiązuje.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@mkmak to są właśnie pisarze, zawalają terminy, kombinują z tekstami, zamiast 60 artów dziennie piszą 5 bo choroba, uszkodzony komp, nagły wyjazd itd, tłumaczenie że kasa dopiero jak zlecenie bedzie zakończone ich nie interesuje a potem jak 15zł nie zapłacisz to na forum piszą bzdury i oczerniają człowieka. Miałem również z tą Panią doczynienia i skończyło się również na kombinacjach, ostatnio nawet z pewnym userem umowa o dzielo nie pomogła - olał spraw całkowicie po napisaniu kilku artykułów.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Powiem szczerze, że ostatnimi czasy skorzystałem z usług wielu pisarzy z tego forum i mogę napisać tylko jedno: TO JEST TRAGEDIA. W większości te osoby nie mają żadnego pojęcia na temat pisania a już nie wspomnę o umiejętności współpracy z klientem, w szczególności zatrzymaniem tego klienta. Współpracuję obecnie z jedną dziewczyną i miesięcznie zostawiam jej w portfelu 3-4 stówki. Jakby taka osoba miała 5-ciu takich klientów to ma ok. 2 tys. na rękę co w realiach polskich jest ładną sumką, szczególnie jeżeli robi to student. Ale nie wolą pisać, że wykonali swoja pracę profesjonalnie i jeszcze mnie wyzwać.

Moim błędem było to, że nie sprawdziłem od razu. Ta Pani przesyłając teksty robi jeden tekst bazowy i te teksty wyglądały ok, myślałem, że reszta też taka będzie jak mieszarka przemieli. Ale jak zaczęła mielić to takie debilizmy zaczęły wychodzić, że wstydziłbym się to wrzucić do katalogów jako opisy.

@zakręcony - nie płaciłem dużo, ale to naprawdę tutaj nie ma znaczenia. Współpracuję z osobą, której nie płace nie wiadomo ile ale teksty mam naprawdę kozackie.

A czego wymagałem, wyłącznie tego aby tekst po zmieszaniu był PO POLSKU. Czy to aż takie duże wymaganie.

Jeszcze raz Ci zacytuję jedno zdanie:

Promujemy nabycie asortymentu lekarskich szalenie dobrej jakości poza tym tego typu, które cieszą się istotnym popytem w branży.

Czy uważasz, że takie teksty mam wstawiać do katalogów?