Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie temat zamknięty

wojtecki, czy przeczytałeś, co jest tam napisane przed publikacją??

w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych

czy chcesz mi powiedzieć, że którekolwiek ze zgłoszeń w tym temacie jest urzędowym zawiadomieniem?

od początku tłumaczę, co jest jedyną zgodną z prawem metodą usunięcia [ nierzetelny partner ]ów z PiO, a Ty tym fragmentem jedynie popierasz moje zdanie, wykluczając tym samym swoje...

jednocześnie dziękuję za wskazanie użytkownikom forum jedynej słusznej i skutecznej metody pozbycia się nierzetelnych ogłoszeń.

czekam zatem na urzędowe zawiadomienie: gwarantuję Ci: wówczas zostaną udostępnione przez Adminów szczegółowe dane ogłoszeniodawcy, a ogłoszenie zostanie usunięte wraz z banem dla oszusta.

dla mnie temat zamknąłeś perfekcyjnie. niestety wskazując na wygraną w moim narożniku :D

dymna.jpg

Nie, to nie jest nieporozumienie :D Faktycznie była rozmowa na temat zamówionych tekstów i zdecydowałem się ich podjąć, ale kilka dni później wysłałem maila z informacją o rezygnacji. Teksty nie zostały opłacone, wyjaśnienia wysłałem mailowo, był brak jakiejkolwiek odpowiedzi aż do dzisiaj, w tym temacie, więc dla mnie sprawa została zamknięta.

Pozdrawiam :D

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

A dlaczego mam mieszać jakąś trzecią osobę do moich spraw z klientem/zamawiającym/zleceniodawcą? Odpowiedziałem na "zarzut", dalej nie muszę się tłumaczyć, bo nie mam z czego; a podejrzewam, że moderatorzy też mają ciekawsze zajęcia, niż przeglądanie czyichś maili.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

uzyskania wiarygodnej wiadomości

i teraz wkracza moderator i zadaje pytanie:

czym jest wiarygodna wiadomość?

i w ten sposób wracamy do podstawy naszej dyskusji.

powiedziałeś, że jesteś dorosły, ja mam prawie dorosłego syna...

zatem nie rób z tej dyskusji "drogie Bravo Girl... mam problem"

jak napisał sindrus: nie ma podstawy, żeby robić takie dochodzenie, a w tym wątku nie ma ani jednej wiarygodnej wiadomości, na którą administracja nie zareagowała.

dymna.jpg

Ja Cię przepraszam. Wiem miałem zakończyć ale mnie sprowokowałeś.

czym jest wiarygodna wiadomość?

Nie czytasz tego co pisałem - masz moje PW do Ciebie skoro je cytujesz ? Pisałem jak sprawdzić wiarygodność.

Masz dorosłego syna ? Ja 20 letnią córkę - więc chyba też dorosłą. Nie mieszka nawet ze mną pod jednym dachem.

powiedziałeś, że jesteś dorosły

Są Twoi koledzy - moderatorzy - którzy mnie znają osobiście i wiedzą czy "jestem dorosły".

Ty teraz robisz wycieczki osobiste. Daj sobie bana :D

I teraz powinien wkroczyć moderator. Sprawdza Wasze maile i stwierdza kto ma rację. Jeśli maile o treści jakiej mówisz były - usuwa niepochlebną opinię.

Tak była moja propozycja.

Myślałem, że żartujesz z tym Chuckiem Norrisem... A Ty jednak na serio :D

Ban od administracji dla notorycznego oszusta - jestem na TAK.

Bawienie się przez moderatora w Annę Marię Wesołowską - jestem na NIE.

@wojtecki1, kończ waść - wstydu oszczędź... :P

Jak Wy sobie wyobrażacie moderowanie, sprawdzanie i weryfikowanie nierzetelnych użytkowników przez moderatorów? A co to jest k**a jakiś sąd koleżeński czy jak?

Przecież to są jaja. To w interesie zamawiającego usługę jest weryfikacja partnera i podjęcie decyzji o zleceniu lub nie zleceniu usługi, ale jak komuś się nie chce wklepać do Googla numeru gg, nicka czy maila żeby zobaczyć czy wykonawca jest czysty, to o czym my tu rozmawiamy?

Reasumując: Jeśli ktoś jako zlecający nie chce poświęcić 5 minut na poszukanie opinii o partnerze, to niech nie liczy na to, że ktoś inny będzie siedział godzinami rozstrzygając spory i weryfikując użytkowników, którzy zrobili Cię w chu***a przez Twoją własną głupotę i lenistwo.

Tyle ode mnie - trochę logiki panowie ;)

Wojtecki, coz; moze musze pisac drukowanymi literami:

Zaproponowalem, zebys wreszcie się zachowywal zgodnie z Twoja wykladnia wieku, a nie jak nastolatek. Nie podwazam Twojej metryki. Natomiast szokuje mnie brak racjonalnego myslenia. Zauwaz, że nie jestem odosobniony w tej ocenie: mowa wylacznie o tym temacie.

Problem jest w zupelnie innym miejscu, niż probujesz go wskazac. Czesc już widzi, wnioskujac po wypowiedziach, a Ty wciaz bronisz swojej racji.

Racja jest jedna: nie moja, ani nie Twoja.

Stan obok, jak dorosly i przemysl to wszystko. Powinienes jako inteligentna osoba zobaczyc absurd sytuacji bez niczyjej pomocy.

Pozdrawiam

PS. Jeśli masz racje, chetnie dam sobie bana (czasowego czy trwalego?) Jak już zrobilo troche wartosciowych osob z PiO, za ktorych wypowiedziami tesknie...

dymna.jpg

Cóż - zamknijmy dyskusję która do niczego nas nie doprowadzi.

Racja jest jedna: nie moja, ani nie Twoja.

Raz się z Tobą zgodzę.

@Darq

A co to jest k**a jakiś sąd koleżeński czy jak?

Może to jest pomysł.

To w interesie zamawiającego usługę jest weryfikacja partnera i podjęcie decyzji o zleceniu lub nie zleceniu usługi

A w interesie właścicieli forum jest to żeby nie pojawiały się oferty krętaczy.

@wojtecki1, kończ waść - wstydu oszczędź...

Czyli jak w "Potopie" - jestem górą ?

Chyba naprawdę trzeba zamknąć dział z ogłoszeniami. Naprawdę już się zamykam ;)

Edytowane przez wojtecki1

Darq, a jeżeli ja napiszę, że Twoja lista AA, która sprzedajesz, to tak naprawdę nic nie warte kilka bajtów? To jak rozumiem, mod nie może zareagować, bo Twoje informacje na temat mojego nieuczciwego zagrania nie są dla niego wiarygodne. Dobrze rozumiem? Wtedy będziemy przepychać sie Ty i ja bez wycieczek osobistych (plus kilka osó;), tylko na temat sprawy, której faktycznie nie ma. Tak?

To, że ktos sobie sprawdzi w G Twój nick i wpadnie na ten mój fałszywy post nie będzie probemem i logika, plus Twoje posty, że Ty mi nic nie sprzedałeś załatwi sprawę?

By nie było, im mod mniej sie wtrąca w relacje Klient Zleceniobiorca, tym lepiej. Mod nie jest od tego by weryfikować osobę przed zleceniem jej czegoś, ale wydje mi się, że są wyjątki, gdzie powinien reagować. Zresztą i reaguje nieraz :P

Likwidacja działu, albo opłaty, a w zasadzie własny rozum to lepsze rozwiązanie niż zawalanie modów naszymi problemami :P

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

z ostatniego miesiąca mam jakoś spłacalność no do 70% ;) uważam jednak, że ktoś kto czuje się oszukany lub bezpodstawnie oskarżony, nie wstydzi się ujawnić pewnych dowodów świadczących o tym, że prawda leży po jego stronie, nie wiem co może być do ukrycia, mam meile z ostatnich 3 miesięcy, i większość kiedy wysyłam to zapisuje (by potem nie było że zapomniałem) najgorsze jest to, jak w pierwszej kolejności piszesz tym którzy ciebie wycyckają tutaj dialog pana esiu profil tutaj na całe szczęście wziąłem się na sposób i sprawdzam choćby nr gg (tak na niego trafiłem)

esiu

2012-03-21 09:14:35

witam

2012-03-21 09:14:40

sprawie pisania tekstow

Mój 2

2012-03-21 09:15:04

słucham..

esiu

2012-03-21 09:19:10

sprawie opisow do katalogow

2012-03-21 09:19:17

robisz pod strony erotyczne?

Mój 2012-03-21 09:20:28

https://forum.gazeta.pl/forum/w,89476,10754...E_TEKSTOW_.html

2012-03-21 09:20:34

za duze ryzyko

esiu

2012-03-21 09:21:11

z czym za duze ryzyko?

Mój 2

2012-03-21 09:21:24

panski numer pasuje do pana esiu69

2012-03-21 09:21:31

slawna osoba wsrod..pisarzy tekstow

esiu

2012-03-21 09:23:00

ku**a nawet moge dac ci umowe o dzielo

2012-03-21 09:23:02

jesli chcesz

Mój 2

2012-03-21 09:23:21

proszę mi tutaj nie kurwować i proszę mi tutaj nie zawracać głowy i marnować mojego i swojego czasu

esiu

2012-03-21 09:23:30

haahaha

2012-03-21 09:23:36

zadreczam cie hahahaha

Mój 2

2012-03-21 09:24:14

zawracać w sensie przeszkadzac poziom panskiej wypowiedzi w stosunku do mojej osoby jest nieadekwanty do tego co ja prezentuje w swojej

2012-03-21 09:24:22

wiec troszkę godności cwaniaczku internetowy

esiu

2012-03-21 09:24:30

co ty prezentujesz?

2012-03-21 09:24:31

haha

2012-03-21 09:24:36

oszukalem cie kiedys ze mnie obrazasz?

2012-03-21 09:24:43

mam zglosic to za obraze mienia

2012-03-21 09:24:44

?

2012-03-21 09:24:48

cwaniaku

Mój 2

2012-03-21 09:24:48

zglos

esiu

2012-03-21 09:24:58

go**o widziales go**o wiesz

Mój 2

2012-03-21 09:25:05

oczywiście..

esiu

2012-03-21 09:25:09

ludzie kopiowali teksty wysylali mi i mysleli ze kase dostana za ta

2012-03-21 09:25:26

a wlasnie malo inteligentni ludzie sa tacy co to czytaja i w to wierza

2012-03-21 09:25:33

bo madry czlowiek by zapytal czy to prawda;]

Mój 2

2012-03-21 09:25:49

oczywiscie..

esiu

2012-03-21 09:26:22

widac jaki inteligentny jestes wlasnie;) co zatkalo?

2012-03-21 09:26:25

nara

2012-03-21 09:26:32

nie znizam sie do takiego poziomu

Sumując

takie dialogi zdarzają mi się zazwyczaj gdy wychwycę takiego delikwenta (albo gdy nie chce płacić) najgorsze w tym wszystkim jest to, że z natury jestem porywczy i impulsywny, a moja postura jest adekwatna do zajmowanego obecnie stanowiska, ja reaguje gdy jest czerwona lampka w mojej pracy zawodowej, dlatego nie rozumiem takiego chamstwa w wypowiedziach. Brakuje szacunku i zrozumienia, to chyba największy problem, bo ja gdy jestem winny, poczuwam się do obowiązku poniesienia za to konsekwencji (gdy się spóźnię to lecimy w dół o 10%, staram się jakoś naprawić swój błąd), niestety ja również nie jestem idealny i bezbłędny, tylko po co tyle chamstwa? wyzwisk? obrzucania się błotem, ilu z nas potrafiło by spojrzeć drugiej osobie w oczy mówiąc takie coś. Często jest problem, gdy okazuje się, że klient zamawia precla, którego pisze, potem robię poprawki, aż nagle okazuje się że to był tekst wartościowy (gdzie na początku zaczyna się rozmowa od dialogu "Cześć..no pewnie..jakość preclowa" a potem, "brakuje technicznego opisu", to kto wtedy jest zły? klient który umiejętnie wymanewrował na mnie produkt wyższej jakości, czy ja który mu owego odmówił, no ale ja jestem tylko wykonawcą..więc zapewne ja)

Miłego dnia panowie i panie

przepraszam za tak długi post, uważam, że obie strony powinny się ochłodzić już dziś, rozumiem pokrzywdzonych, i tych którzy zostali oszukani.

ja nie widzę bynajmniej nic złego, by pokazać poprzez meila czy rozmowę na gg, kto miał rację, i kto był szczery (ale jeśli działa się w jakiejś grupie czy społeczeństwie, to działa się na pewnych zasadach, bynajmniej ja tak to rozumie), no chyba, że ktoś ma coś do ukrycia lub tego sobie nie życzy

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Czyzby wiecej osob było za likwidacja dzialu z ogloszeniami?

Powtorze: to JEDYNE rozwiazanie, ktore daje 100% pewnosci, że nie bedzie oszustwa. No i oczywiscie karanie ofert ukrywanych w postach, stopkach itp.

I teraz druga strona: co zatem z dzialem startup? Czy również zamykamy mozliwosc rozwoju narzedzi? Jak ocenic cienka granice między oferta, a "nieoferta" nowego rozwiazania?

Czy zatem tym samym nie wylejemy dziecka z kapiela?

Troszke wlasnie scedowalem na Was skale, z jaka zmagaja się Admini w kwestii rozwoju PiO.

Ktos mi kiedys zobrazowal ciekawa gre w szachy (lubie):

Kazdy pion na szachownicy sam moze podjac decyzje o ruchu... Co się wtedy dzieje?

Albo inaczej: co widzi ten pion? Wylacznie to, co jest w jego zasiegu wzroku i wszystko dookola zaslania dalszy obraz.

Szachista natomiast jest osoba, ktora patrzy z gory i:

- albo jest dobry, bo ogarnia cala skale problemu

- albo jest do bani, bo koncentruje się na pojedynczym ruchu.

Tyle z przypowiesci szkoleniowych z zarzadzania zespolami ludzi ;)

Pozdrawiam tych, do ktorych dotarlo przeslanie

dymna.jpg