Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Łukasz Firek podesłał mi fikcyjne potwierdzenie wypłaty, do dziś tych pieniędzy nie ma na koncie

Dlaczego nie idziesz z tym na Policję, przecież to oszustwo.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zgłosić na Policje i tyle :D nie ma co się z takimi szczypać.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=148683&hl= - przestrzegam przed kupnem od tego Pana, dostaniecie skryp bez licencji.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Przestrzegam przed tym panem - https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=33299

Wysłałem mu teksty - kasy nie otrzymałem.

Nauczka na przyszłość, uważajcie...

73 strony juz klepiemy tu o "antykoncepcji". Zawsze się znajdzie ktoś komu się bedzie spieszyć, ktos kto ciągle jeszcze ufa ludziom. Dlatego jak juz znajdzie się dobrego zleceniobiorcę, albo zleceniodawcę to nie warto go dymać, chyba, że akurat to jest przedmiotem umowy. :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zostałam naciągnięta przez Pana

Krystian Maleń

47114020040000320243959366 mbank

Sprawa przebiegła następująco, chciałam odkupić seocat. Z zapewnień użytkownika SeoFrog, wnioskowałam iż go ma a staż jego na forum, może pozwolić mi na zakup od niego bez problemu tego programu. Niestety pieniądze wysłałam jak najszybciej mogłam, nawet przez www.bluecash.pl a od 12 tego kwietnia jest brak jakiekolwiek odpowiedzi. Gdzie o pieniądze pytał się co dzień, kiedy nadeślę. Wszystkich oszukanych z ciekawości proszę sprawdzić nr. konta, być może jest logowany na innych nickach i znany pod innymi danymi.

W dniu 16 kwietnia, zamierzam złożyć doniesienie w tutejszym komisariacie policji. Jeśli są jacyś poszkodowani, zapraszam do kontaktu. Na pewno policji ułatwi to na ocenę tego otóż Pana. Dodatkowo wszystkimi kosztami jakie ponoszę przez brak programu i niemocy wykonywaniu czynności katalogowania swoich stron, jestem po prostu stratna przez co po rozstrzygnięciu tej sprawy zamierzam złożyć powództwo cywilne o odszkodowanie. Także zapraszam innych, jeśli mają podobną sytuację (pomogę za darmo ukrócić taki proceder).Aktualna kwota jaką straciłam 200 + 5 pln na blucash. Mało tego poinformuję US o poczynaniach tego otóż Pana, na pewno zainteresuje ich skąd ma takie wpływy :)

Teraz pytanie do administratorów, co mi doradzają z tą sprawą. Dodatkowo, czy pozwolą działać na forum takiemu nieuczciwemu użytkownikowi jakim jest SEOFROG. Jeśli zajdzie taka potrzeba, mogę na koniec procesu jeśli do takowego dojdzie a zdaje się, że SeoFrog nie zamierza oddać należności, postaram się o upublicznienie wyroku na forum. Zapewne dla większości z Was 200,00 PLN czy kwota 20,00 PLN to nic takiego, jednak takie osoby żerują na innych i innych i tak zbierają im się za darmo grube tysiące. A ja niestety jestem uparta, dlatego to nie zamierzam tolerować [ nierzetelny partner ] nawet na kwotę 5 PLN!

P.S. korespondencji nie mogę ujawniać, opisałam tylko pokrótce jak przebiegła nasza współpraca. Teraz jak widzicie, naciągają nawet ze stażem na PIO. Oczywiście do zgłoszenia dołączam screeny plus potwierdzenia naszych rozmów (dla wiadomości do Pana SeoFroga). Post piszę z myślą, że przeczyta go i przemyśli swoje postępowanie zanim nie jest za późno.

pytanie do administratorów, co mi doradzają z tą sprawą

jak zamierzasz - zgłosić na policję

czy pozwolą działać na forum takiemu nieuczciwemu użytkownikowi

jaką mogę mieć pewność przed wyrokiem, o którym piszesz, że nie jest to zwykłe pomówienie?

postaram się o upublicznienie wyroku na forum

jak będzie wyrok, a tym samym uwiarygodnienie Twojej informacji - osobiście "wlepię" mu bana na stałe.

dymna.jpg

Przelew już 11tego, ale omyłkowo za małą kwotę wysłałam i zwrócili i ponownie na następny dzień rano (akurat jak pisaliśmy na PW, to parę minut po jego ostatniej wiadomości). Wysłałam pieniądze i brak kontaktu od razu, gdzie powiedział, iż natychmiast wyśle.

OK, jeśli użytkownik nie zwróci kasy do jutra. Na pewno zgłoszę to na policję, jak już sprawa nabierze toku i dojdzie do jej zakończenia natychmiast wyślę informacje.

Poczekam do jutra, z tym iż wiem, że osoba ta już czytała moje ponaglenie na PW. Jednak dałam ostateczny termin jutro (jemu i innym poszkodowanym, bo później już zajmę się tylko swoją sprawą). W moim przekonaniu zostałam oszukana a zapewnienie o wysłaniu danych od razu to po prostu zwykłe gruszki na wierzbie. Po paru minutach od ostatniej wiadomości na PW i wpływie 200,00 PLN za program nikt się nie rozpływa.

Odnośnie oszukanych, mam info, że już tutaj widniał pod tym wątkiem ale coś nie działa : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...t&p=1031810 a wskazywał on o skrypcie bez licencji : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...=148683&hl=

Napisałam do tego Pana, czy to chodzi o SeoFroga. Bo niestety ale tego wątku nie mogę odczytać.

Edytowane przez karolina.rucinska

Każdy o_s_z_u_s_t blokuje miejsce komuś uczciwemu. Dlatego warto takich osobników eliminować ze społeczeństwa. Brzmi to może patetycznie ale warto o tym pomyśleć.

Ponaglanie w sprawie wpłaty zaliczki są charakterystyczne dla naciągaczy. A po wpłacie kasy cisza. Również się z tym spotkałem na PiO.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.