Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym ostrzec ludzi przed oszustem czyli tym użytkownikiem "copywriter_new" jego mail to aracati@interia.pl a gg 8426621

Proszę nie płacić tej oszustce pieniędzy z góry a najlepiej za nic i nigdy od miesiąca proszę się o teksty i nic oszustka tylko pisze że jest strasznie chora i nie wiadomo na co bo nie napisała ale odpisuje na maile szybko i zdecydowanie jak na chorą świetnie się trzyma.

Mam korespondencję mailową nawet dzwoniłem do niej naciągaczka nic więcej.

Mam nadzieję iż nikt już się nie nabierze żałuję że zapłaciłem za całość zlecenia gdy zostało wykonane 25% całości.

Z poważaniem Paweł

Witam.

Chciałbym ostrzec ludzi przed oszustem czyli tym użytkownikiem "copywriter_new" jego mail to aracati@interia.pl a gg 8426621

Proszę nie płacić tej oszustce pieniędzy z góry a najlepiej za nic i nigdy od miesiąca proszę się o teksty i nic oszustka tylko pisze że jest strasznie chora i nie wiadomo na co bo nie napisała ale odpisuje na maile szybko i zdecydowanie jak na chorą świetnie się trzyma.

Mam korespondencję mailową nawet dzwoniłem do niej naciągaczka nic więcej.

Mam nadzieję iż nikt już się nie nabierze żałuję że zapłaciłem za całość zlecenia gdy zostało wykonane 25% całości.

Z poważaniem Paweł

Ja o tej pani też pisałem

kasę wzięła i przepiła, a później nie miała sił pisać, tylko zwodziła, że już, że za chwilę.

Edytowane przez Botek

Nie wypłacalność to najgorsza rzecz jaka może być sam mam problem z osobą nie będę wymieniał na razie z nicku od której bezskutecznie próbuje się dowiedzieć co z przelewem nie jest to jakiś grosz a aż 2650 zł więc trochę mnie denerwują słowa nie przelali mi jeszcze kasy zapłacę ci później, moim zdaniem wykonujesz robotę, dostajesz zapłatę, a że nie jestem chwilowym copywriterem tym bardziej mnie to irytuje. Sądzę że ktoś powinien zrobić z tym porządek i każda osoba która jest niewypłacalna nie powinna mieć tutaj prawa bytu, bo ciąganie się po sądach to też nie sztuka

Edytowane przez plomyks

Witam, uważajcie na tą firmę. Są nie słowni, zero profesjonalizmu a o pozycjonowaniu... czytali chyba tylko na wirtualnej polsce w dziale Niewiarygodne.

W umwowie obiecali cotygodniowe raportu z dodanych linkó do katalogów... a przesłali może tylko z dwa na 10 zamówionych..

Nie jestem pierwszy który się na ich usługi nabrał. Podobno świadczą inne z zakresu emarketingu ale widząc sposób wykonania prostej usługi, wątpie aby jakiekolwiek inne były wykonane rzetelnie

www.Miiko.pl | www.MistrzowieKatalogowania.pl

Tel. +48. 797-244-619 | +48. 517-499-613

GG: 31632920 | Skype: Miiko