Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie proponowałem stawki mi bardziej zależy na codziennym oddawaniu artów bo wole mniej zarobić ale żeby klient był zadowolony a nie mam dzwonić do niego i przepraszać że jest poślizg (nawet nie tłumacze dlaczego tylko wszystko zrzucam na siebie bo jak wtrące to pisarza to wyjdę na nie profesjonalnego który nie umie trzymać ich w garści), a dwa oferał prawie 2zł (fv) brutto i codziennie miał oddawać teksty więc sorry jak ktoś mi pisze że codziennie to ja rozumiem codziennie a nie 4 na kilka dni, tym sposobem z klientami mogę się żegnać od ręki, ale na szczęście mam dwóch dobrych pisarzy którzy jadą z koksem ostro ale brakuje szczególnie teraz rąk do pracy i się szuka pisarzy i wcale nie po 1zł bo to kpina, ktoś po prostu nie szanuje siebie i swojego czasu, już lepiej iść na budowę przynajmniej 120zł się zarobi albo więcej no ale tutaj trzeba się troche znać i latać a nie udawać kozaka przez internet kim on nie jest i co on nie potrafi, przypomina mi to troche gimbusowo albo kłótnie w komentach na onecie.

Edytowane przez Marches
  • Like 1

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

• 3 tygodnie później...

Panowie i Panie (?)...

chyba się komuś coś pokiełbasiło i myli postowanie publiczne z PW

jak chcecie sobie udowadniać cokolwiek - to nie na forum publicznym, bo polecą kary za wycieczki osobiste...

mam nadzieję, że jasno się wyraziłem

a za recydywę zawsze daję bardziej upierdliwe kary (bo niektórzy już mieli karę za prywatę... nieprawdaż?)

dodam, że nie warto

• Like 2
dymna.jpg

Chciałbym przestrzec forumowiczów przed użytkownikiem wojciechcyna. Zleceniodawca nie zapłacił za wykonane zlecenie napisania 10 tekstów synonimizowanych mimo wykorzystania ich w internecie. Miał zapłacić w ostatnim tygodniu października. Następnie kontakt przez mail się urwał - podziałało PW. Jak się okazało pan Wojciech błędnie wpisał nr.konta na poczcie i wysłał ponownie 6.10.2012. Mimo obietnic pieniążków nie ma do dzisiaj.

Do 14 dni udostępnię teksty dla wszystkich oraz powiadomię administratorów katalogów, precli, itp. o tym zdarzeniu.

Edytowane przez Radeq

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Chciałbym przestrzeć forumowiczów przed użytkowniczką karolinar. Skorzystałem z https://www.forum.optymalizacja.com/topic/163606-wykonam-pozycjonowanie-stalelongtailjednorazowe/.

LONGTAIL (brak umowy, rozliczenie "płatność co miesiąc", cennik od 200-500 PLN za miesiąc pracy, raporty ze zdobytych linków, optymalizacja serwisu (informacje) w celu polepszenia długiego ogonu)

Po kilku krotnym upominaniu się o postęp pracy (umówiliśmy się na raporty wcześniej), nic nadal nie mogłem dostać, ciągle tłumaczenie (brak czasu, że podobno nie doszło mi na skrzynkę). A gdy poprosiłem na innego e-maila to jakimś cudem, dowiedziałem się, że dostanę zwrot tych pieniążków, których do dziś nie otrzymałem. Czy ktoś miał już z tym użytkownikiem problem? Bo aktualnie dostaje tylko informacje, dziś będzie przelew, dziś będzie przelew ale w rzeczywistości nic nie ma. Suma nie jest mała a jest o co walczyć, jeżeli ktoś ma podobną kwestę do tego użytkownika proszę pisać, razem będzie łatwiej coś zdziałać.

Pozdrawiam

@Webmax - przykre jest wciąż, że dajecie się robić takim ludziom jak Karolna R, zwana Karoliną Rusińską (alias Donlupak na tym forum). Już nie wspomnę, że Karolina R. to facet (być może jakiś trans) bo skoro nie potrafi się podać swoimi danymi tylko udaje kobietę to jest to chyba bardzo żałosne. Kiedyś podawał się jeszcze pod innym nickiem ale teraz nie pamiętam.

od Karoliny R. to jest wiadomo facet i już miał na tym forum z 4-6 nicków, raz kupiłem teksty, sprawdziłem unikalne za dwa dni (jeszcze ich nie używałem) już w sieci były, także kilka razy sprzedawał

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Dziwne, dlaczego konto karolinar zostało usunięte?

https://www.forum.optymalizacja.com/user/32912-karolinar/

Przepraszamy, nie masz uprawnień do tego!

[#10246.1]

Ten użytkownik nie jest dłużej aktywny.

Nie wiem, dlaczego tak robi, ale nic mu to nie da. Daję Panu jeszcze 7 dni na zapłacenie, a po tym czasie będę zmuszony przekazać sprawę, ale wiąże się to z dużo większymi wydatkami za ustalenie tożsamości itd. Nie była to mała suma, więc możemy zadziałać bo już długo... długo po czasie.

Dziwne, dlaczego konto karolinar zostało usunięte?

nie wiem, co Cię tak dziwi...? Konta takich użytkowników będą usuwane, jako niezgodnie z regulaminem PiO. Właściwie duża część z użyszkodników, którzy zakładają wiele kont, żeby wprowadzić w błąd porządnych użytkowników będzie sukcesywnie banowana na PiO...

Zatem sugeruję od razu samemu zgłaszać konta, które zakładaliście z różnych dziwnych powodów, bo wykrycie tego traktuję jako nadużycie z jedną właściwą karą: ban na wszystkie konta - również te główne "wieloletnie".

czyż nie tego się wszyscy domagali w tym wątku od administracji?

edyta: bardzo proszę się bardziej postarać przy wyjaśnieniach. Nie do końca mnie przekonuje, że to brat|siostra|szwagierkolaska|czyinnaciocia korzystali z konta, później założyli swoje itd...

Na tyle powinniście być dorosłymi użytkownikami internetu, żeby wiedzieć, że udostępniając komuś swoje konto przyjmujecie na siebie współodpowiedzialność za wykroczenia tych osób.

• Like 1
dymna.jpg

Osoby które zostały oszukane przez użytkownika lukas24/proMNG proszę o kontakt mailowy btzofia<małpa>wp.pl, razem zgłosimy cwaniaczka na policję.

Kilka osób zgłosiło się już na PW ale widzę że osób oszukanych jest znacznie więcej. W takim wypadku kolesiowi się to nie upiecze.

UWAGA [ nierzetelny partner ]

proMNG

lukas24

Nie wiem, gdzie wkleić moje pytanie, dlatego zakładam nowy wątek.

Zauważyłam zlecenia wystawiane przez "agencję interaktywną".

Jakiś czas temu odpowiedziałam na ich ogłoszenie, wykonałam zlecenia, jednak nie otrzymałam wynagrodzenia. Meile są ignorowane, na gg nikt nie odpowiada.

Co w tej sytuacji mogę zrobić?

Proszę o pomoc

Edytowane przez początkujący
wkleiłem do odpowiedniego tematu

Jestem osobą,która została wprowadzona w błąd przez stosowanie niedozwolonej reklamy za pomocą online e-mail.

K.Habiak szef jednoosobowej firmy jak podaje w UK(Anglia) wysłał do mnie maila z ofertą z odnośnikiem do porządnej firmy "We dwoje" na której mam swoją darmową wizytówkę już parę lat.Zaproponował wpis na swoją stronę

e-wizytówki.Nie napisał w mailu,że jego wpis jest płatny przez co wprowadził mnie w błąd.Wpisałem się nie czytając tasiemcowego regulaminu,dlatego,że jeżeli

ktoś powołuje się na wpis mój w innej firmie w mailu bezpośrednio na mój adres

i podaje odnośnik do linka na "we-dwoje" do darmowych wizytówek tzn.,że jego warunki są takie same,a jeżeli nie to jest to celowe wprowadzenie w błąd.

Reklamuje swoją firmę,która na różne sposoby naciągnęła już setki osób.

Oto nadużycia i nieprawidłowości Pana Krzysztofa Habiaka,które zauważyłem

1.)Podpiera się dobrym imieniem internetowej firmy "we-dwoje"

2.)Na stronach swoich Pan K.H.,umieścił firmy,które nawet nie wiedzą,że są umieszczone(dzwoniłem do 4 firm).

3.) Na moje wypowiedzenie błędnego oświadczenia woli,oraz wolę usunięcia

mojej firmy ze strony nie odpowiedział.

4.)Wystawił fakturę do zapłaty po 7 dniach,a ustawowo mam prawo do 10 dni,faktura w języku angielskim,bez NIP-u,a takiej faktury Urząd Skarbowy nie honoruje.Pan K.Habiak jest w Polsce ciekawy jestem jakie triki ma w swoim repertuarze

Osoby poszkodowane proszę o kontakt e-mailem jhnwally2008@wp.pl

Mam wszystkie dokumenty,listy,e-maile i dane dotyczące tej firmy .

Władysław

Edytowane przez początkujący
wkleiłem do odpowiedniego tematu