Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

mamy pomysł dodawać specjalną range( możliwie że to będzie grupa profili) sprzedawcom których będziemy w miary możliwościowi weryfikować. Szczegóły w maju. Mam oczywscie swoje prywatne zdanie na temat chyba wszytkich co spzredaja coś na PIO, ale ujawnianie prywatnego zdania bylo by nieuczciwie biorąc pod uwagę ze jestem moderatorem. Natomiast na swojej prywatnej stronie planuje takie cios zrobić.

Jeśli oceny będą w miarę obiektywne to fajny pomysł. Dodatkowo (jak myślę) prawdziwość danych polecanych będzie zweryfikowana co stanowi dodatkowy plus.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

konta firmowe będą weryfikowane również telefonicznie, będzie można korzystać tylko z email na domenie sklepu(firmy) możliwie że zrobimy system komentarzy podobny jak w allegro (ale to jeszcze w powijakach), oczywiście opinie kont jednodniowych nie będą brany pod uwagę. Planuje się sporo zmian w maju. ( 10 lat PIO)

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Piszę tego posta, by ostrzec wszytskich przed wspolpracą z Panem Maciejem Jagielskim, numer telefonu 503598555, nr gg 179747. Osoba ta jest niepoważna. Od czerwca tamtego roku zwleka z płatnością za pracę. jest to dla mnie duża kwota- 800 złotych. Było to prowadzenie bloga modowego przez dwa miesiące. Pan Macik ciągle zwodził, wymyśłał preteksty, miala być umowa, do dziś jej nie zobaczyłam. Sprawa zostanie na pewno przekazana dalej. Piszę tu by ostrzec innych użytkowników przed takimi oszustami. Odradzam wspólpracę z tym człowiekiem.

Hej

A może jest więcej oszukanych osób przez tego pana? Z tego co wiem to ten pan często oszukuje ludzi.Lubi wysługiwać się innymi i nie płacić za wykonaną dla niego usługę.

Żeby kogoś posądzać o oszustwo, samemu trzeba najpierw rzetelnie wywiązać się ze zlecenia. I trzeba mieć prawomocny wyrok sądu, żeby głosić podobne szkalujące opinie wraz z podaniem danych osobowych na forum publicznym. Nie widzę powodu by płacić komukolwiek także tej osobie całej kwoty, jeśli z części zlecenia się nie wywiązała - umawiała się na prowadzenie bloga w określonej ilości postów oraz marketing szeptany na facebooku też w określonej ilości komentarzy. Komentarzy nie widzę na FB. Poprosiłem o raport, do tej pory go nie dostałem. Nie idzie się z nią dogadać, nie interesuje jej że mogę ją poprosić o potwierdzenie wykonanej pracy. Okres kiedy to robiła, też pomyliła. Interesuje ją tylko kasa, najlepiej na lewo, bez podatków. A jak nie to pomawia, grozi i oczernia publicznie. No sorry.

Ten drugi hejterski wpis pochodzi też od niej. Nie, nie oszukuję ludzi. Lubię płacić za wykonaną dla mnie usługę. Jakoś innym osobom płacę i mogę to udowodnić. Tylko wykonaj pracę rzetelnie i nie oszukuj mnie, że coś zrobione, a tego nie ma... bez ściemy.

Sprawa zostaje przekazana do sądu. Wpis poprosiłam, by moderator usunął, ponieważ boję sie tego człowieka, który od kilku dni cały czas atakuje mnie mailami, szantażuje, oczernia i nie daje spokojnie oddychać. Esjot to inna osoba, jak widać także oszukana przez tego Pana. Natomist 18 razy dziennie wmawia się mi, że to ja. Nie docierają do tego Pana żadne słowa, nawet cytowanie korespondencji mailowej. Fakt jest jeden pracowałam dwa miesiace za darmo : czerwiec i lipiec, do tej pory nie zobaczyłam ani złowtówki, a całość pracy została wykonana bez zarzutu. To zasługuje na społeczne potępienie. "Nie widzę powodu by płacić komukolwiek"- to chyba hasło przewodnie tego "Pana".

Piszę tego posta, by ostrzec wszytskich przed wspolpracą z Panem Maciejem Jagielskim, numer telefonu 503598555, nr gg 179747. Osoba ta jest niepoważna. Od czerwca tamtego roku zwleka z płatnością za pracę. jest to dla mnie duża kwota- 800 złotych. Było to prowadzenie bloga modowego przez dwa miesiące. Pan Macik ciągle zwodził, wymyśłał preteksty, miala być umowa, do dziś jej nie zobaczyłam. Sprawa zostanie na pewno przekazana dalej. Piszę tu by ostrzec innych użytkowników przed takimi oszustami. Odradzam wspólpracę z tym człowiekiem.

Hej

A może jest więcej oszukanych osób przez tego pana? Z tego co wiem to ten pan często oszukuje ludzi.Lubi wysługiwać się innymi i nie płacić za wykonaną dla niego usługę.

Żeby kogoś posądzać o oszustwo, samemu trzeba najpierw rzetelnie wywiązać się ze zlecenia. I trzeba mieć prawomocny wyrok sądu, żeby głosić podobne szkalujące opinie wraz z podaniem danych osobowych na forum publicznym. Nie widzę powodu by płacić komukolwiek także tej osobie całej kwoty, jeśli z części zlecenia się nie wywiązała - umawiała się na prowadzenie bloga w określonej ilości postów oraz marketing szeptany na facebooku też w określonej ilości komentarzy. Komentarzy nie widzę na FB. Poprosiłem o raport, do tej pory go nie dostałem. Nie idzie się z nią dogadać, nie interesuje jej że mogę ją poprosić o potwierdzenie wykonanej pracy. Okres kiedy to robiła, też pomyliła. Interesuje ją tylko kasa, najlepiej na lewo, bez podatków. A jak nie to pomawia, grozi i oczernia publicznie. No sorry.

Ten drugi hejterski wpis pochodzi też od niej. Nie, nie oszukuję ludzi. Lubię płacić za wykonaną dla mnie usługę. Jakoś innym osobom płacę i mogę to udowodnić. Tylko wykonaj pracę rzetelnie i nie oszukuj mnie, że coś zrobione, a tego nie ma... bez ściemy.

Oczywiście że sprawa zostanie przekazana do sądu i do GIODO - przeciwko Treewishes o zniesławienie i naruszenie ustawy o danych osobowych. Stało się to czego się obawiałem po odpisaniu - pyskówka i dalsze oczernianie oraz wmawianie. Esjot to ta sama osoba, wpis dodany by uwiarygodnić pierwszy wpis, bo nikt się nie zgłosił.

Istotnie nie widzę powodu by płacić komukolwiek za niewykonaną albo źle wykonaną pracę, tak jak mi nikt nie zapłaci gdy pracy swojej nie wykonam albo wykonam ją źle. Chyba nikt z obecnych na forum nie chce płacić za coś, czego nie dostał. Często wykonawcy są nierzetelni, mając po 100 zleceń naraz i olewają gdy mają robić poprawki. A potem domagają się zapłaty jakby nigdy nic. To oczywiście nie zasługuje na społeczne potępienie, bo kasa jest przecież najważniejsza :)

Treewishes wyjmuje wybiórczo cytat z mojej wypowiedzi, a nie dostarczyła jednej prostej rzeczy na którą z nią się umawiałem - Miały być komentarze do wpisów blogowych na FB, nie ma ich. Toteż poprosiłem o raport z działań social media. Pytam gdzie są, twierdzi że skoro ich nie ma, to na pewno ja je wykasowałem (a dodawane były z jej profili). No comment.

Ktoś na początku tego tematu przytomnie zauważył, że na forum można tworzyć nowe profile ile się chce, a potem walić 100 komentarzy wzajemnie się wspierających by uwiarygodnić temat i twierdzić że to kilka osób pisało a nie jedna. Taką metodę stosuje Treewishes. Treewishes sobie założy nowe konto jakby nigdy nic. Ale udowodnijcie jej że to ona. Wystarczy że założy konto z innego IP. Na pewno zaraz odezwie się esjot i może ktoś inny, i napisze że to co pisze esjot i Treewishes to prawda itp itd.

Czy Wy na forum jesteście w stanie to rozstrzygnąć? Na pewno nie, Takie tematy są bardzo śliskie i nie powinny się znajdować na forach. O winie lub niewinności powinien rozstrzygać sąd a nie forum internetowe, na którym są ludzie którzy posługują się nickami, które można tworzyć ile się chce.

Sprawa zostaje przekazana do sądu. Wpis poprosiłam, by moderator usunął, ponieważ boję sie tego człowieka, który od kilku dni cały czas atakuje mnie mailami, szantażuje, oczernia i nie daje spokojnie oddychać. Esjot to inna osoba, jak widać także oszukana przez tego Pana. Natomist 18 razy dziennie wmawia się mi, że to ja. Nie docierają do tego Pana żadne słowa, nawet cytowanie korespondencji mailowej. Fakt jest jeden pracowałam dwa miesiace za darmo : czerwiec i lipiec, do tej pory nie zobaczyłam ani złowtówki, a całość pracy została wykonana bez zarzutu. To zasługuje na społeczne potępienie. "Nie widzę powodu by płacić komukolwiek"- to chyba hasło przewodnie tego "Pana".

Hej

Też mi się tak wydaje. Zareagowałem tylko dlatego że musze się obronić sam przed takim oczernianiem z publikacją moich danych osobowych. Prośba o usunięcie postów tej osoby została zignorowana zarówno przez moderatora jak i właścicieli forum.

Prośba o usunięcie postów tej osoby została zignorowana zarówno przez moderatora jak i właścicieli forum.

:)

Cytat z regulaminu

12). Usuwanie tematów/postów : nie usuwamy ani nie zmieniamy postów na żądanie.

Cytat z regulaminu
[..] nie usuwamy ani nie zmieniamy postów na żądanie.

taaaaa.. tyle, że są przypadki równych i równiejszych :P

• Like 2

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

https://www.forum.optymalizacja.com/user/43069-copyarty/

Kolejny raz zlokalizowałem nierzetelnego użytkownika - Dominik Mateja podający nr konta 76 1140 2004 0000 3602 6438 4908.

Nie pamiętam, który to już raz zgłaszałem go do administracji forum. Sprzedaje wszystkim te same teksty, żaląc się, że nie ma na rachunki i ma dużo wolnych tekstów.

10:28:57: Witam
10:29:07: po 1000 znaków ?
10:29:18: tak
10:29:27: 3 zł ?
10:29:34: Odpowiadało by?
10:31:03: W razie czego mam 15 unikalnych tekstów o pożyczkach tylko bez fraz i te mógłbym po 2 zł odsprzedać
10:32:25: ok
10:36:06: ok czyli :)?
10:36:23: biore
10:36:47: proszę maila podeśle dane do przelewu
10:37:00: tutaj wklej
10:37:05: mBank ?
10:37:10: tak
10:37:47: ?
76 1140 2004 0000 3602 6438 4908
10:37:50: Dominik Mateja
10:37:53: 30 zł
10:38:06: tak myslalem ze to ty pajacu, poszlo zgloszenie do us
10:38:28: CopyArty signed off (was Away)
Edytowane przez virus
  • Like 1