Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Nierzetelnych banujemy, dajemy konto "na dywanik", więc po co im link w zbanowanym koncie?

Dodatkowo PiO to nie dochodzeniówka nie możemy zajmować się sprawdzaniem tego co piszecie, weryfikować potwierdzenia przelewów i prywatną korespondencje. Mamy duże prawdopodobieństwo jeśli ktoś "leci w kulki" od razu takie konto banujemy lub dajemy na dywanik. Tyle możemy dla Was zrobić.

• 2 tygodnie później...

Mclix - Maciej Jarosz 

Kickiego 4a/52 

04-369 Warszawa 

NIP: 1132246098 

Ogólnie Pan wisi mi 120 PLN od 2 miesięcy. Nie polecam, nie wchodzić w żadne interesy. Ma sklep internetowy SiSi.pl

Potwierdzam, właśnie mijają 2 lata od niezapłaconej faktury za punkty statlink GOLD, wcześniej była to firma EVISION

Z chęcią doradzę odnośnie Macieja Jarosza - ów osobnik jakieś 2-3 lata temu nie chciał nam zapłacić za usługę, kilka miesięcy opóźnienia upływało na ciągłym zbywaniu.

Poskutkowała prosta wiadomość informująca o rozpowszechnieniu i wypozycjonowaniu w internecie informacji, że sklep sisi.pl jest niewiarygodny finansowo. Wpłata pojawiła się na koncie na drugi dzień.

• 2 tygodnie później...

Odradzam współpracy z tą panią:

https://www.forum.optymalizacja.com/user/45989-wpaulina81/

Ostatnie jej ogłoszenie:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/214801-sprzedam-list%C4%99-for-na-kt%C3%B3rych-dodasz-link-w-podpisie/

Swego czasu kupiłem taką listę, zapłaciłem, a listy do tej pory nie otrzymałem. Kobieta widmo

Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/

Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko.

Mclix - Maciej Jarosz 

Kickiego 4a/52 

04-369 Warszawa 

NIP: 1132246098 

Ogólnie Pan wisi mi 120 PLN od 2 miesięcy. Nie polecam, nie wchodzić w żadne interesy. Ma sklep internetowy SiSi.pl

Spróbowałem Twojej metody, wreszcie dodzwoniłem się do Pana Jarosza. Jak to stwierdził, on zapłaci wtedy, kiedy uzna za stosowne. Powiedziałem mu więc, że odpowiednie opinie znajdą się w sieci. Po czym oburzony Pan Jarosz stwierdził, iż zrobi to samo w moją stronę. Czekam zatem na reakcję. 

• 1 miesiąc temu...

Zamówiłem pakiet postów na forum u użytkownika labow. z tej oferty.

Zadanie miało być wykonane na sobotę 12 września. Jest 17 września a raportu nie ma. 

Ostatni kontakt był w poniedziałek, że niby system padł, że niby laptop padł. W poniedziałek miał być raport na 100%.

Nie dotarł do dziś. 

labow nie pobrał całe szczęści zapłaty z góry ale zmarnował mój czas i wewnętrzne feng shui.

Zalecam ostrożność z tym użytkownikiem. 

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

• 3 tygodnie później...

Witam,

Chciałbym zgłosić nierzeletnego użytkownika bielu - Łukasz Biel (bokgreenposition@gmail.com) reprezentuje niby firmę Greenposition dane: 

https://rzetelnefirmy.com/firma/1524083/lukasz-biel-greenposition.html. 

Dostałem informacje, że należność za artykuł, który został wykonany będzie zrealizowana, jednakże teraz nie ma z nim kontaktu, niby wiadomości przeczytane ale nic poza tym.

Przestrzegam przed współpracą z firmą Greenposition, której ,,założycielem" jest Łukasz Biel. Do tej pory nie uzyskałem swojego wynagrodzenia za wykonaną pracę. 

https://plus.google.com/u/0/+%C5%81ukaszBiel/posts

Edytowane przez Webmax
  • Like 1

• 3 tygodnie później...
SeoFlood
87 1090 1665 0000 0001 3017 2745
ul Gronowa 1
32-540 Piła Kościelecka
Piotr Piegza
Po wpłacie brak reakcji nawet na prośby o wystawienie faktury, nie wspominając o raporcie z usługi.
Nie wiem jaki nick na forum, ale zagląda tu.
EDIT: User x1349, aktywny na forum ostatnio wczoraj: https://www.forum.optymalizacja.com/user/21708-x1349/a więc tym bardziej mógł odpowiedzieć na moje prośby.

Edytowane przez Finan

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

No i Pan Piotr nadal olewa temat. Uprzejmie informuję że w przypadku sp. z o.o. zasady księgowości są troszkę inne niż przy np. DG. A więc płatność poszła, my faktury nie mamy, a musimy udokumentować za co ta płatność.

Także Panie Piotrze koniec miesiąca, papiery idą do księgowości i proszę się spodziewać kontroli US, a także zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa.

Tyle na temat.

Jak Pan czyta to to proszę nie trudzić się z wykonaniem usługi, już jej nie chcemy.

Tak dla przypomnienia, Pan Piotr był aktywny na forum ,,Ostatnio aktywny Dzisiaj, 14:16,, a więc czego tu Panie Piotrze szukamy skoro nawet faktury nie wystawiamy? Nie mówiąc o wykonaniu zlecenia ?

@CsGoSkiny, nie znam tego wykonawcy ani tej sprawy, ale jedno wydaje się pewne ... jeśli tak emocjonalnie (a może i bardziej) się z nim kontaktowałeś jak pisałeś powyższe, to naprawdę uwierz mi, że trudno cokolwiek załatwić ...

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.