Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

@CsGoSkiny, nie znam tego wykonawcy ani tej sprawy, ale jedno wydaje się pewne ... jeśli tak emocjonalnie (a może i bardziej) się z nim kontaktowałeś jak pisałeś powyższe, to naprawdę uwierz mi, że trudno cokolwiek załatwić ...

Kolego a czytałeś do końca ja kontaktowałem się z Nim normalnie on napisałem do mnie tylko po tym jak wystawiłem opinie, takiego chamidła tolerować nie będę.

Tak wstawiłem to też na inne fora i wstawie na następne około 100 ich będzie.

Za jego zagrywki chamstwo i dzisiejsze akcje na moim sklepie także pomogę mu zniszczyć jego karierę zawodową ;] Założe się że ciężko będzie znalezc chętnego do zlecenia chyba że za darmo

ja kontaktowałem się z Nim normalnie

W moim odczuciu to na szczęście nie jest jeszcze norma ...

ilrbkr.jpg

takiego chamidła tolerować nie będę.

o której stronie "dialogu" teraz piszesz ?

więc sprawa zostaje skierowana na drogę sądową.

I pokażesz to powyżej ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Informuję że user User x1349 nareszcie dostarczył fakturę. Obiecał wykonać zlecenie wraz z gratisem. No zobaczymy, w każdym razie szansę na rehabilitację ma.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 2 tygodnie później...

Użytkownik User x1349 dostarczył fakturę jednak usługi jak nie było tak nie ma .....

Na mail i PW brak odpowiedzi poza jedną, że gratis coś dołoży, hehe obym nie czekał z rok.

Edytowane przez Finan

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Uważajcie na użytkownika Kraken wydane 200zł na teksty na stronę, zaliczki za teksty przyjmuje bardzo chętnie, oczy mydli terminem nawet na jutro bo akurat ma małe "okienko", potem przez miesiąc zwodzi i oszukuje. A potem przychodzi mail z pytaniem "czy podobały się teksty?" tylko, że tekstów nie przysyła.

Pojawiły się jej kolejne ogłoszenia https://www.forum.optymalizacja.com/topic/219640-wykonamartyku%C5%82y-o-najwy%C5%BCszej-jako%C5%9Bci/#entry1453514

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/219245-wykonam-teksty-na-strony-www-i-inne-r%C3%B3wnie%C5%BC/#entry1452013

Uważajcie!

• 2 tygodnie później...

Ja nie polecam tego Pana:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/220242-wykonam-precle-i-teksty-na-zaplecze-cena-ju%C5%BC-od-1-z%C5%82-za-1000-znak%C3%B3w/

Niestety, najpierw tekst próbny, akceptacja zlecenia, po czym kontakt urwany i stracony czas. Potrzebowałem tekstów pilnie - nie dostałem wcale. Nie pierwszy raz, a i pewnie też nie ostatni.

Co prawda nie wziął zaliczki ani nic, jednak zmarnował mój czas. 

Chwila chwila a odezwać sie na PW to nie laska ( zwłaszcza iż u pana 

Znaleziono następujące błędy

Użytkownik IntoTheRain nie może otrzymywać nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana )Tekst poszedł próbny ale niestety w ostatnim czasie jest tak, że ogłoszenie dotyczy precla a otrzymuje zlecenie na teksty tematyczne, proszę się odezwać a nie robić cyrków, zwłaszcza że są 3 formy kontaktu ze mną (pozostawiając wiadomość na gg nie zawsze ją odczytuje)

Pieniędzy nigdy nie wziąłem z góry więc proszę o kontakt

Edytowane przez Herkules

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Trzykrotnie się z Panem kontaktowałem, bez żadnego oddzewu. Z gg nie korzystam, PW nie działa, a na maile z zapytaniem dotyczącym terminu realizacji mojego zlecenia nagle przestał Pan odpisywać ( wcześniej nie było problemu). Napisałem, że zaliczki Pan żadnej nie wziął tylko, że zmarnował Pan mój czas. Na tą chwilę dziękuje już skorzystałem z usług innej osoby.

• Like 1

U mnie PW działa (u pana nie) na gg siedzę cały czas czy tutaj, napisałem panu że wykonam to zlecenie za darmo w ciągu 24 godzin no cóż, więcej nic nie mogę zrobic

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków