Skocz do zawartości

Uwaga! nierzetelny partner! /proszę zgłaszać [nierzetelnych] partnerów wyłącznie tutaj, żeby nie brudzić na całym forum/

Nowaczyk-Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: kreujemywizerunek

Email: Kreujemywizerunek@Gmail.com

Dominik Mateja

Ehh też się dałem wycykać na parę zł :okularnik:

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

@maxpan

czy mozna tutaj tez wklejac osoby, ktore np. zawalaja termin po 3-4 razy a na koniec mowia ze nie dokoncza zlecenia bo wiadomo sprawy rodzinne :)

A czy Twoim zdaniem jest to rzetelny partner biznesowy?

no nie jest, ale chyba nikt tutaj jeszcze nie pisal o takowych, wiec wole dopytac Maxa co by go nie wkurzac,  bo po co to komu ;)

Koledzy nie wiem czy osoba która zawala termin, a zamawiający dalej uparcie robię kolejne zamówienie jest nierzetelna, ponowne zamówienie w takim przypadku jest nota bene godzenie się z tym, że taka sytuacja może powtórzyć się.

Przypominam tylko, że nie usuwamy postów bo większość pisze w tym miejscu post, później dostaje kasę lub zaległa usługę i chce usunąć post.

Piszcie przemyślane posty.

• 2 tygodnie później...

68 1020 1433 0000 1102 0138 3058
Dominik Mateja
ul. Lenartowicza 10/34
34-120 Andrychów

Też wcześniej nie szukałem informacji o nim.

Przelew robiłem co prawda po otrzymaniu tekstów i sprawdzeniu. Jak się jednak za kilka dni okazało te same teksty zaczęły pojawiać się na innych stronach.

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Jeszcze kupowałem na starym czyli:

Nick: kreujemywizerunek
Email: kreujemywizerunek@gmail.com

Obudziłem się dopiero dzisiaj gdy chciałem dodać kolejne teksty z otrzymanej paczki. Okazało się, że te już są zaindeksowane na innych stronach. Musiał w tym samym czasie sprzedać te same teksty innemu użytkownikowi/om. Bo jak napisałem po otrzymaniu paczki i sprawdzeniu tekstów wszystko było ok, dopiero teraz wszystko wychodzi.

Edytowane przez horcyk

O tym jak ważne jest skuteczne pozycjonowanie stron internetowych. Usługi remontowo budowlane i instalacje sanitarne Tarnów i okolice. O tym dlaczego ludzie wybierają chwilówki zamiast pożyczek w banku.

Też ten sam typ, teksty niby unikalne kupiłem u niego na początku miesiąca jak się teraz okazuje pojawiają się również na innych stronach. Nie ma możliwości aby ktoś skopiował z mojego bloga i wrzucił u siebie bowiem zaplanowałem sobie publikację co kilka dni i jak teraz sprawdzam teksty, które miały dopiero pojawić się na stronie już są u kogoś innego. Kupiłem artykuły o tematyce finansowej.

Ekskluzywna galanteria skórzana dla wymagających.

Metody na zarabianie pieniędzy w internecie.

Na sprzedaż ekskluzywne torby lekarskie oraz kalendarze.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam. Dołączam się również do waszego zgłoszenia. Być oszukanym to ciężka sprawa oczywiście również jeśli chodzi o pieniądze. Dziś rano do mnie dzwoniła nieprzyjemna Pani z firmy Has Group. Kobieta przedstawiła mnie przed faktem dokonanym iż faktura przyjdzie jutro, i trzeba zapłacić za nią 299 zł, za pozycjonowanie strony na GOOGLE. Oczywiście wydało mi się to dziwne ponieważ nie przypominałam sobie aby podpisywałam umowę z taką firmą. Zgodnie z prawem oddzwoniłam do niej i poprosiłam o kopię umowy jaka była sporządzona z moim podpisem ... Pani zaczęła kręcić. I tu się coś we mnie odezwało ... Powiedziałam tej Szanownej i bezczelnej pracownicy oszukańczej firmy, że nie mam zamiaru tego przyjmować. Jestem adwokatem i z takimi sprawami mam często styczność.  Uświadomiłam, że to grozi jej konsekwencjami prawnymi. Oszukują każdą firmę jak tylko mogą. Wielmożna Pani zapomniała języka w buzi i nasza rozmowa się zakończyła. Więc jak najbardziej ostrzegam was przed takimi wybrykami.

Dodatkowo miałam również do czynienia z firmą BEST AGENCY gdzie sytuacja była podobna. Jakiś czas temu Pani zapomniała się i zadzwoniła ( nr. telefonu miałam zapisany ). Przedstawiała mi podobną ofertę jak w Has Group lecz gdy wspomniałam, iż 3 dni temu rozmawiałam z nią na ten sam temat więc powtórzyłam jeszcze raz co o tym myślę. Gdy chciałam się dodzwonić niestety ... numer już nie odpowiadał. 

Radzę czytać dokładnie umowy, a jeśli ktoś dzwoni o rzekomym pozycjonowaniu w google, prosić o skan umowy z waszym podpisem. Mam nadzieję, że komuś pomogę. :)

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM UŻYTKOWNIKA bardyt:

https://www.forum.optymalizacja.com/user/12456-bardyt/

W dniu 11 lipca złożyłem duże zamówienie na wykonanie profilów, Pan Bartłomiej Dytkowicz zadeklarował że raporty będą 25 lipca. Później przełożył deadline na 1 sierpnia. Teraz, gdy miało nastąpić oddanie raportów, dowiedziałem się, że NAWET NIE ZACZĄŁ REALIZACJI.

Użytkownik nie odpisuje na maile, olewa wiadomości na FB (chociaż jest online). Na szczęście płatność miała być po wykonaniu (oczywiście chciał przedpłatę), więc nie jestem stratny.

Totalnie niekompetentny, szkoda nerwów. Nigdy więcej współpracy z nim.

Dane firmy:
F.H.U. "MARBAR" 

ul. Wrzosowa 13
32-590 Libiąż
NIP: 628-129-63-07

Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/

Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko.